9 Trendy designs af sølvbryllupsringe til ham og hende

Sølvmetaller betegner måne, og det ligner endda attributten for en feminin energi. Det betyder endda styrke, klarhed og renhed, alle disse kvaliteter, der kræves i et gift liv. Metalsølvet kan modstå enhver form for forvitring, varme, men alligevel forsvinder den blændende effekt ikke, det er hvad der skal være der i et bryllup. Brylluppet er et løfte mellem to mennesker om at leve deres liv sammen. Så vielsesring skal være noget unikt og mindeværdigt, da denne umindelige begivenhed sker en gang i livet.

Fantastiske sølvringe til bryllup:

Lad os få et blik på top 9 traditionelle vielsesringe i sølv til mænd og kvinder.

1. Tre lag sølv diamanter vielsesring:

Tre lag sølv diamanter vielsesring

Brylluppet armbånd skal være anderledes og specielt fra andre ringe. Disse sølvarmbånd er lagdelt i tre, og på dem alle er kronede uslebne diamanter, hvor som i midten stor glansfuld skinnende diamant er præget, hvilket giver et tiltalende udseende.

2. Sølv vielsesring sæt:

Sølv vielsesring sæt

Nogle par vil have deres bryllupssæt til at se ens ud, så disse typer af vidunderlige sølv vielsesring sæt kunne være en ideel. Bruderingen har et fantastisk hjerte og blomstrende blomster besat, hvor brudgommens ring har en krydsring indlejret, så den ser ekstraordinær ud. En perfekt ring, der sætter sig for at holde løftet i live for evigt og leve et lykkeligt ægteskab.

3. Vielsesring i sterlingsølv med Swarovski:

Vielsesring i sterlingsølv med Swarovski

Denne type vielsesringe i sterling sølv er meget almindelig og vinder popularitet, da disse ringe ikke bliver plettet med tiden. Ringen har en smuk tekstur og de små uslebne diamanter præget i kanterne og i midten skinnende Swarovski giver et ekstra look til den. Ringen fremstår unik for brudens hånd og får hende til at føle sig komplet.

4. Unik sølv vielsesring til mænd:

Unik sølv vielsesring til mænd

Nogle grooms foretrækker at have deres vielsesringe til at være unikke og meget forskellige fra andre. Så en slags sølvbryllupsringe er en ideel for dem. Sølvringen har et karakteristisk design, der gør den til at se fantastisk og stilfuld ud, når den bæres på deres særlige dag.

5. Diamant besat sølv vielsesring til mænd:

Diamant besat sølv vielsesring til mænd

Mænds ønsker, at deres vielsesring skal være stilfuld prangende og se elegant ud på hans hånd på den særlige dag. Ringen har et spektakulært udseende, hvor der i små uslebne diamanter er tunet på siderne af ringen og en fantastisk diamant i midten giver ringen et ekstravagant udseende på bryllupsdagen.

6. blomsterform sølv perle vielsesring:

Blomsterform Sølvperle Vielsesring

Perle, diamant og sølv i siges at være en dejlig blanding til brylluppet. Ringen er udformet i form af en blomst og sød hvid perle besat på bagsiden, hvilket får ringen til at skille sig ud. Både perle og diamant giver et fantastisk look til brudens hånd.

7. Enkel håndlavet sølv vielsesring:

Enkel håndlavet sølv vielsesring

Mange unge par ønsker at få deres vielsesringe til at være enkle, men elegante. Så denne enkle håndlavede sølvring i sølv er et perfekt valg for dem, der tror på enkelhed. Denne type ringe kan bæres på daglig basis og holde deres kærlighed og romantik i live.

8. Seneste sølv vielsesring til kvinder:

Nyeste sølv vielsesring til kvinder

Denne type sølv vielsesringe får bruden til at se virkelig ud. På ringen er små diamanter besat i midten i lagform samt på siderne med blå safir i siden, der giver et spektakulært udseende, når bruden bæres på hendes dag.

9. Designer sølv vielsesring til mænd:

Designer sølv vielsesring til mænd

En mand ønsker, at deres vielsesring skal være meget fantastisk og ekstraordinær. Denne designer sølv vielsesring har designet af keltisk knude design over hele ringen, hvilket minder om, at de også ville blive bundet i en knude før.

Unge drenge og piger drømmer altid om deres bryllup og vil have det til at være fantastisk, og noget skal være specielt og unikt fra andre. Sølvringe er den, der kan gøre deres bryllup helt fantastisk og specielt. Ringene fås i forskellige designs, mønster med herlige perler, mange unikke sten og diamanter besat på den, hvilket giver dig en enorm variation at vælge din drømmevigsring.