Top 15 sølvringe til par

Sølv er et af de mest elskede smykkemetaller for den glans, daintiness og elegante charme, det udstråler. Glansen og farven på sterlingsølv kombineret med de forskellige designs og mønstre, der tilbydes i smykker, er årsagerne til, at sølv er mest foretrukket til daglig smykker. Sølv har den iboende egenskab at give en ro i sindet, subtilitet, være åbensindet og have en klar mening om tingene. Ægteskab forener to mennesker for livet og parringe i dette fantastiske metal er perfekte grundsten til rejsen fremover sammen. Så her vil vi kigge på de top 15 parringe sølvdesign.

Smukke sølvringe til par:

1. Matchende sølv parringe:

Matchende sølv parringe

Disse er dejlige matchende sølv parringe til mand og kvinde i samme mønster. De har denne kedelige lakering i sølv, som får disse til at se fabelagtige ud, når de bæres. Den unikke lak giver disse ringe et nyt unikt udseende og finish. Lavet med sterling sølv, dette har ingen nonsens simpelt afrundet design lavet med perfektion.

2. Sølvpar vielsesringe:

Sølv par vielsesringe

Dejlige matchende ringe i sterlingsølv er smukke og fantastiske smykker perfekt til bryllupper. Parringene i sølv har diamanter besat for ekstra glans og glans. Hans ene har en sten, mens hendes ene har en række sten på sig. Diamanter gør smykkerne perfekte til bryllupper og sølvringe er for løfter, der skal holdes for livet.

3. Sølv løfteringe:

Sølv løfteringe

Dejligt halvt hjerte i hver ring sammenføjet til fuldt hjerte gør denne sølv løftering til et par. Dette er perfekt til at blive ved med at gentænke bryllupsløfterne, når du kigger på ringen. De halve hjerter er smukt indgraveret på ringe i sterling sølv i disse.

4. Graverede sølvringe til par:

Indgraverede sølvringe til par

Gravering er også den smukkeste måde at personliggøre ringe på. Parets sølvringe kan indgraveres af ord som jeg elsker dig, kærlighed, datoer, navne osv. For at gøre det mindeværdigt for evigt. Graveringen udført i sterlingsølv skiller sig ud, fordi den giver et meget anstændigt udseende på parringene.

5. Cut Diamond Silver parringe:

Skær diamant sølv parringe

Slibede diamanter er den stil og det design, der bruges, når man skærer diamanterne. Slipede diamanter skinner strålende på ringe i sterlingsølv. Disse parringe er identiske på den måde, de er lavet på, bortset fra tykkelsen i de to ringe, idet ringen til manden er lidt tykkere end for kvinden.

6. Crown Silver parringe:

Kronring sølv parringe

Højdepunktet i disse sølv parringe er krondesign.Mandens krones design er i sterling sølv, mens kvinden er kubikzirkonbesat sten i sterlingsølv. Kubikzirkonstenene er af lys rubinfarve, der fremhæver ringen mere.

7. Sølvroser Parringe:

Sølvroser Parringe

Elegance og mere elegance kan være det ene ord, der beskriver disse smukke parringe i sølv. Disse ringe har smukke sølvroser i dem ætset på en perfekt måde i begge ringene. I ringen til mand er rosen og bladene ætset i ansigtet på ringen, mens rosen for kvindens ring er besat som en sten på toppen med blade smukt på siden.

8. Parringe i sølv med rosaguld:

Sølv parringe med rosaguld

Rose guld er en nuance af lyserød eller kobberfarvet guld dyrere end normalt guld. Rose guld ser fantastisk ud i tilbehør. Når de kombineres med sølv og diamanter i 18 karat rosaguld, er disse parringe til brug og er perfekte til et nyt par i deres forlovelse eller bryllup.

9. Heartbeat sølv parringe:

Heartbeat sølv parringe

Fantastisk er ordet for disse super innovative designede sølv parringe. Ringene i sterlingsølv har indgraverede hjerteslag på dem. Ægteskab forener to par, og deres hjerter bliver et. Så disse indgraverede hjerteslag er perfekte til forelskede unge par.

10. “I Do” sølv parringe:

I Do ”Sølv parringe

Den perfekte måde at sige, at jeg gør og holder løftet på, er disse ringe i sterlingsølv med de ord, jeg laver på ringen med en diamant på alfabetet O. Dejlig er ringen og smukkere er forholdet mellem parret. Perfekt måde at sige og foreslå med disse fantastiske parringe.

11. Twisted Silver Parringe:

Parringe i snoet sølv

Disse snoede ringe til par er snoet og tynde, men elegante. Disse ringe er fremstillet i sterling sølv og har en mat finish til mænd og diamanter besat i tilfælde af kvinders ring. Dejlige flotte snoede ringe er til gave ved særlige lejligheder og for at fejre særlige øjeblikke.

12. Parringe i sølv med design til udskæring i vand:

Sølv parringe med udskæring i vanddesign

Det er disse ringe til hverdagsbrug til par, der hele tiden minder dem om kærligheden til hinanden og også for at holde romantikken i forholdet i live. De har disse flotte udskårne vanddesign på dem for at betegne forholdet, der skal flyde og være så køligt som vand.

13. Parringe med diamanter i sterling zirkon:

Parringe med diamanter i zirkon

Disse ser fantastiske ud, når højdepunktet er zircon diamantsten på dem. Zirkon giver stenene en fantastisk glans og ser derfor dyr ud på samme tid. Disse er navngivet romantiske elskerparringe også lavet af 925 sterling sølv.

14. Sølvringe med kors og krone:

Sølvringe med kors og krone

Kors for en mand og krone for en kvinde er disse sølvparringe. Korset og kronen er lavet i diamanter og ringene er lavet i sterling sølv. Korset repræsenterer kongen og kronen er til dronningen. Disse kan også være perfekte bryllupsgaver.

15. Diamantmonterede sølvparringe:

Diamantmonterede sølv parringe

Disse er perfekte forlovelsesringe med diamanter monteret på dem fremtrædende på toppen. Disse ringe i sterlingsølv ser smukke ud og har også mange små diamanter, der også er besat. Disse ser klassiske og storslåede ud for engagement, hvilket er en meget vigtig dag i et par liv.

Siden uendelig har sølv som element været relateret til medfølelse og retfærdighed. Så det menes, at sølv er elementet for at betegne værdighed og selvkontrol. Sølv har en forbindelse til månen og derfor besidder sølv egenskaber forbundet med månen for nåde og skønhed. Sølv har i øvrigt også et strejf af mystisk element.