30 forskellige former for romper til kvinder i trend 2021

En Romper er en beklædningsgenstand i ét stykke, der ligner en kombination af skjorte og shorts. Rompere blev først opfundet i 1900 i USA. Oprindeligt blev bolter opfundet til babyer som legetøj til deres behagelige bevægelse. Senere, efter 1800 -tallet, blev romperne berømte beklædningsgenstande til babyer og børn. Og i 1950’erne blev Rompers for Women en af ​​de mest populære beklædningsgenstande sammen med babyer og børn. Og til sidst, fra 1970’erne og fremefter, bar mænd, kvinder og børn villigt trøjer, hvilket gjorde det til et almindeligt tøj.

Fra 2006 har tøjindustrien fornyet de traditionelle bolter, og som følge heraf i løbet af det sidste årti er der blevet introduceret hundredvis af forskellige former for klæder i tøjindustrien, især kvinders trøjer. Disse typer rompere er baseret på mange forskellige aspekter som stil, størrelse, formål, materiale, design; tilføj funktioner, lynlås, knapper, stropper osv.

Stilfulde og bedste modeller af romper til kvinder i trend:

Her er følgende top 30 damer romper designs.

1. Trykt damebukser:

Trykt damebukser

Som navnet selv antyder, består en trykt damebukser af mange forskellige slags designs trykt på dem for et mere forhøjet look. De designs, der kan udskrives på en romper, omfatter en bred vifte som dyreprint, abstrakte figurprint, geometriske designprints, naturprint, farvekombinationer osv. Alle disse typer tryk gør disse romper til flotte bolter.

2. Jeansjakke til kvinder:

Jeansjakke til damer

Disse Rompers er lavet med denimstof. Denimstof er et warp-face robust bomulds tekstilstof, hvor skudet passerer under to eller flere kædetråde. Denim er den nyeste stofform, der bruges i trøjer til et trendy look. Den er meget glat og rig på fornemmelse, men alligevel stærk og holdbar. Denim romper findes oftest i blå og indigo farver, mens blågrøn, blækblå og turkis er nogle andre farver.

3. lynlås romper til kvinder:

Romper med lynlås til kvinder

En lynlås -romper er det mest behagelige Romper -outfit til træning, sport og fritidsaktiviteter udendørs. Romper med lynlås har lynlås enten på forsiden eller på bagsiden. Selvom lynlåsen på bagsiden kan være i romper -outfits, der er velegnede til alle lejligheder som afslappet udflugt, fest, sport osv. Lynlåsen foran ses kun i trøjer til træning, sport osv. Udendørs aktiviteter.

4. Ærmeløs damesko:

Ærmeløs dametrøje

Hvis du ikke er en stor fan af ærmer i din trøje, så kan du vælge en ærmeløs bluser. Ærmeløse trøjer er meget populære til trendy festlooks. De fleste berømtheder og modeller bærer et ærmeløst romperoutfit til alle deres udflugter. Dette er en lys rød ærmeløs dametrøje.

5. Wide-legged Women’s Romper:

Wide-legged damehætte

For at maksimere din komfort sammen med et stilfuldt look kan en bredbenet romper til kvinder være et ideelt valg for dig. Bredbenede romper er mest velegnede til høje kvinder med lange ben. Det er en perfekt dametrøje til fester.

6. Hæklet Romper til kvinder:

Hæklet Romper til kvinder

Hæklet skjorte til kvinder giver producenten større mulighed for at tilføre forskellige former for designs, broderier osv. Kunstformer i romperen. Hækling betyder et stof, der er vævet ved hjælp af en krog lavet af metal eller træ, og det indebærer også forsegling af masker umiddelbart efter syning, i modsætning til normal strikning. Dette er en hvid hæklet dametrøje.

7. Striped Women’s Romper:

Stribet dametrøje

I dag bliver mange forskellige designs og mønstre optaget i trøjer til mere moderne og attraktivt udseende, men det mest klassiske og sikre mønster af en kvinders romper er en stribet romper. Det er en klassisk form for Casual rompers. Selvom den kan bruges til flere lejligheder, passer den bedst til dine afslappede udflugter. Det kan også bruges til fester og udendørs indkøb.

8. Bell Sleeve Romper til kvinder:

Bell Sleeve Romper til kvinder

For at modernisere dit romperoutfit kan du lave flere eksperimenter med forskellige aspekter af din romper som hals, ærmer osv. I tilfælde af ærmer er der forskellige variationer som fuld ærmer, halve ærmer, ærmeløs osv. Men en mere unik og usædvanlig type ærmer er en klokkeærmet romper. Det er dybest set en variant af fuldærmet romper, men ærmerne ender i en klokkeform. Det giver dig et mere funky look.

9. Hættetrøje til damer:

Hættetrøje til damer

Du har muligvis set en hætte i mange forskellige typer beklædningsgenstande, f.eks. En jakke, en jumper, eller en frakke, eller for den sags skyld en vindsnyder eller regnfrakke. I alle disse beklædningsgenstande yder hætten den typiske beskyttelse mod faktorer som sollys, varme eller regn, og det giver dig også et forbedret udseende. Således gør vedhæftningen af ​​en hætte til dig romperen det til en af ​​de bedste trøjer stil.

10. Blomster -dametrøje:

Blomstret dametrøje

Tilføjelsen af ​​blomster til enhver form for tøj giver det et mere levende og attraktivt udseende. Således får et blomsterdesign på din romper det til at se mere elegant, levende og meget tiltalende ud. Blomster tilføjer et naturligt præg til dit tøj. Blomstertøj bruges mest af den yngre befolkning af kvinder, dvs. af piger og damer, da det er en sød romper, der tilføjer deres attraktivitetskvotient.

11. Button-Down Women’s Romper:

Button-Down dame-hættetrøje

En Romper -producent kan også eksperimentere med knapperne på en romper. Hvis knapperne får en nedadgående symmetri, giver de et forhøjet look til din romper. Denne stil romper med nedadgående knapper kaldes som en Button-down romper, og den er i øjeblikket en af ​​de mest foretrukne romper styles.

12. Open Shoulder Romper til kvinder:

Open Shoulder Romper til kvinder

Hvis din romper er designet på en sådan måde, at skulderdelen er symmetrisk skåret ud for at udsætte dine skuldre, er den kendt som en åben skulder romper. Det giver dig et mere piget og attraktivt udseende. Moderne generation af piger er mere forudindtaget i forhold til denne type romper for uden tvivl at være den bedste type romperkjole.

13. V -hals dametrøje:

V -udskæring til kvinder

For at give din romper et mere sassy og smukt look, kan du eksperimentere med forskellige former for halsudskæringer. For eksempel giver en V -stil i halsdelen dig et mere sexet udseende og optimal eksponering af dit halsområde uden problemer.

14. Open Back Romper til kvinder:

Open Back Romper til kvinder

Da den er en ekstremt populær vestlig tøjstil, vinder en åben rygkjole nu også popularitet i vores land. Som et varemærke -outfit til festtøj er denne romper meget almindelig, hvis du deltager i en moderne temafest. Denne type romper er imidlertid uegnet til kvinder i ældre alder og traditionel ideologi.

15. Cowl Neck Women’s Romper:

Cowl Neck dameshætte

En Cowl -hals er et allerede berømt koncept for halsudskæringen i dametøjstøj. Der er kurtis med kjolehals, kjoledesign osv. På samme måde har en t -shirt med hætte en hætte som en halsudskæring, der hænger foran i gardiner som folder. Ovenstående billede er en grøn skjorte med cowlhals.

16. Fløjl til kvinder:

Fløjl til kvinder

Som du ved, er formålet med en romper at blive brugt som tilbehør til tøj. Det giver dig dermed det bedst mulige udseende afhængigt af den type romper, du bruger. Men en fløjlsbluse giver dig en fantastisk blød, glat og behagelig teksturfornemmelse sammen med at være et modetøj. Ovenstående billede er en blå fløjl dametrøje.

17. Straight Neck Romper til kvinder:

Romper med lige hals til kvinder

Som nævnt ovenfor krydder en romperfabrikant udseendet på sine bolter ved at eksperimentere med dens forskellige dele som nakke, skulder, struktur osv. Denne type romper involverer eksperimentering med halsområdet. Halsområdet er skåret i et lige vandret mønster, i modsætning til et V -halsmønster. Et lige halsmønster er det sikreste og enkleste, men elegante halsmønster i en romper.

18. Cosy Wrap Women’s Romper:

Cosy Wrap dameshorts

En bluse bruges ikke altid som modetøj. Nogle gange vælger kvinder også komfort frem for stil. Du har måske set, at kvinder fra eliteklassen i samfundet ofte ses i hyggeligt wrap-tøj. Disse inkluderer Cosy Wrap Rompers, som er yderst nyttige til at holde din krop varm og hyggelig.

19. Criss-Cross rygstrømper til kvinder:

Criss-Cross rygstrømper til kvinder

Ligesom de variationer, der er tilgængelige i halsudskæringer på en romper, kan der også være variationer i rygmønsteret på en romper. Variationerne omfatter åben ryg, krydstrygning, blondeknyttede ryg osv. En romper med kryds og tværs ser mest almindeligt ud som et mønster i trøjer.

20. Broderet Romper til kvinder:

Broderet romper til kvinder

Broderi tilføjer udseendet til ethvert tøjbeklædning. Forekomster af broderi ses i dametøjsbeklædningsgenstande som kurtis, kjole, sareer osv. På samme måde får broderi på trøjer dem til at se mere tiltalende ud. Nogle gange køber kvinder broderede bolter på grund af deres traditionelle udseende.

21. Tie-Front Romper til kvinder:

Tie-Front Romper til kvinder

Bortset fra forskellige typer af halsudskæringer, er skulderudskæringer, ærmetyper, benskæringer osv. Også klassikerer klassificeret baseret på bunden af ​​romperen. Når romperen er bundet på forsiden i form af en knude, er den kendt som en tie-front romper. Det ses for det meste at blive båret i film af skuespillerinder.

22. Bælte til kvinder:

Bælte til kvinder

Som nævnt ovenfor klassificeres romper også på grundlag af måden at binde dem på. En af måderne at binde en romper på er at bruge et bælte. Bæltet romper giver dig et formelt look. Bæltebøjler er således en af ​​de få former for valser, der ses at blive båret af kvinder, der arbejder i erhvervslivet.

23. Off The Shoulder Romper til kvinder:

Off The Shoulder Romper til kvinder

Når en romper ikke har nogen skulderomslag, stropper og har en lige snit på halsen, kaldes det som off -shoulder romper. Denne type romper er også en moderne stil sammen med andre moderne former for romper. For det meste bruges denne trøje kun af unge piger og damer.

24. Blazer Style Women’s Romper:

Blazer Style dameshorts

Sammen med bæltebukser er blazer -stil romper en anden romper, der kan bruges i erhvervslivet. Men den skal ledsages af en slags bukser, ellers skal den være lang nok.

25. Snørebånd til kvinder:

Snørebånd til kvinder

Tilføjelse af blonder som en funktion til ethvert tøjtilbehør krydrer dens udseende og gør det mere attraktivt. Således gør brugen af ​​blonder som en bindemulighed for romper det mere tiltalende og et attraktionscenter.

26. Cut-Out kvinders Romper:

Cut-out dameshætte

Denne type bolte er i eksplosiv efterspørgsel og er ekstremt populær blandt teenagepiger. Det bæres næsten af ​​enhver fest eller pige. Det er et tegn på modernisering af vores samfund. Men denne romper er slet ikke egnet til ældre kvinder.

27. Stropløs romper til kvinder:

Stropløs romper til kvinder

En anden væsentlig differentieringsfunktion for romper kan være stropperne på boltene. Stropper giver et godt look til romperen, men fastspændte romper er nu blevet ret almindelige og stereotype i branchen. I stedet for de fastspændte bolte er den nyeste trend at erstatte dem med stropløse romper. Ekskluderingen af ​​stropper giver det et moderne og interessant look.

28. Leg Slit/ Skort Romper til kvinder:

Leg Slit/ Skort Romper til kvinder

En af de moderne former for trøjer er en ben -sløjfe romper. Den har en enkelt eller dobbelt slids på forsiden eller bagsiden for en stilfuld eksponering af en selektiv del af dit ben. Slidsen kan være på den ene eller begge sider afhængigt af den stil, du vælger.

29. Satin kvinders romper:

Satin dametrøje

En romper, der består af ethvert materiale, nemlig bomuld, linned osv., Men som er blevet forsigtigt afsluttet med en udsøgt kvalitet af silke, kaldes den satin romper. En hyggelig wrap -romper består af satin de fleste gange.

30. Chiffon romper til kvinder:

Chiffon romper til kvinder

En romper lavet af ethvert materiale som bomuld, hør osv., Men som er blevet afsluttet med glat Chiffon silke, kaldes som chiffon romper. Den har en blød, grov tekstur. Det passer med broderi og perledesign.

Således må du indtil nu have observeret, at en romper er en af ​​de mest populære beklædningsgenstande i moderne tid. Sammen med udviklingen er der udviklet mange forskellige former for trøjer på grundlag af stil, design, materiale osv. Brugen af ​​romper varierer afhængigt af dit formål og krav. Hvis dit krav er en komfort, så passer en hyggelig wrap-romper dig bedst, mens hvis du vil have et moderne trendy festlook, så kan snørebånd være en perfekt mulighed.