9 Populære & trendy romperjumpsuits til kvinder i trend

Rompers er en kjole i et stykke, der har en kombination af en halv eller ærmet skjorte med en kort. Skjorten og shortsen er kombineret med et klinkt taljedesign eller med et bælte -design. Romper af designtøj var oprindeligt populær som børnekjole, derefter matchede designere deres kreative ideer med trendy og krop, der komplimenterer nye designs til unge piger og damer. For unge piger og damer, der endnu ikke ved, hvilken type tøj der er designet med romper -design, er her et sejeste og fristende designertøj, som er “Romper Jumpsuits”. For at tilføje smag til denne artikel er her Romper -jumpsuit -typerne med matchende billeder, som helt sikkert vil motivere damer til at prøve dette forskellige outfit fra det sædvanlige tøj som jean, top eller en salwar.

Nyeste og stilfulde designs af romperjumpsuits til damer i mode:

Her er de bedste romper jumpsuits designs.

1. Jumperdragt med blokprint:

Romper -jumpsuit med blokprint

Denne løstsiddende jumpsuit med lang buks er et ideelt outfit til sommer. Toppen er designet med urringning med blokprint, der normalt er lyse med kontrastfarver. Taljen er relativt løs med sidelommer fastgjort lige under taljen.

2. Athletic Romper Jumpsuit:

Athletic Romper Jumpsuit

Denne afslappede romper jumpsuit er det ideelle outfit under enhver atletisk sportsaktivitet på en solskinsdag eller endda under en mild regnvejrsdag på grund af sit bomuldsmateriale med hætte. Denne jumpsuit er designet som ærmeløs med elastikbånd i kontrastfarve fastgjort sammen med den jumpsuit, der løber rundt om hofteområdet.

3. Jumpsuit med neutral snor i snøre:

Jumpsuit med neutral snor i snøre

Denne neutrale ensfarvede søde romper jumpsuit er et simpelt designoutfit med knap set på den øverste del af jumpsuitsne, hvilket giver et andet syn på den sædvanlige jumpsuitstil. Den korte designet jumpsuit er bedst parret med en sølvsnor, der giver et klippet hofteudseende, når strengene trækkes sammen.

4. Wrap Short Romper Jumpsuit:

Wrap Short Romper Jumpsuit

Denne jumpsuit i chiffonmateriale giver en let følelse, når den bæres, hvilket gør den til den mest behagelige klud til en aftenfest. Den øverste del af jumpsuiten er designet ved at overlappe stoffet over hinanden og danne en V-udskæring.

5. Animal Print Romper Gypsy Jumpsuit:

Animal Print Romper Gypsy Jumpsuit

Dyreprint er et af de almindelige printdesign, der bruges til at designe både mandlige og kvindelige tøj. Det samme dyreprint bruges til at skabe romper jumpsuit i et boho -design. Ærmerne er designet til en klokkeform, der bruges til at skabe kjoler i boho -stil.

6. Jeansdragt i denim -romper:

Jeansdragt i denim

Denimstof er det mest foretrukne materiale, der bruges af damer i forskellige former for tøj. For at gøre livet let og moderigtigt har designere designet med en hel jumpsuit i jean -materiale. Denne jumpsuit kan have et klippet look ved at trække de tynde jeanfarvede strenge sammen, der løber rundt om taljen. Ærmerne er lange, som kan rulles ind for at give et cool look.

7. Jumpsuit med blonder

Jumpsuit med blonder

Jumpsuits i blonder har fået opmærksomhed blandt unge piger og damer på grund af dens forbløffende kvalitet og dens evne til at få en kropskrammende pasform. Denne romper jumpsuit har gennemsigtige blonder vedhæftede ærmer med hofteklemmende pasform på grund af elastisk fastgørelse.

8. Tilbage Cut out Romper Jumpsuit:

Tilbage Cutout Romper Jumpsuit

Dette nye trendy design har udskåret mønster set på bagsiden af ​​jumpsuiten frem for i den forreste halsudskæring. Halsmønsteret foran er et lukket halsdesign med mikroærme.

9. Romper jumpsuit med tropisk tryk:

Romper jumpsuit med tropisk tryk

Denne blinkende og levende farvekjole, der har blomster- og venstre print rundt om kjolen. Den mere populære farve er grøn, lyserød, lilla, lys rød. Den nederste del af jumpsuits, der typisk er shorts med løs pasform, gør den meget behagelig at have på som en strandkjole.

Rompers -design, der typisk var designet til børn på grund af den løse pasform og komfort, når de blev brugt, hvilket får børnene til at bevæge sig rundt med ubehag. Det samme gælder damer, når de bærer denne romperformede jumpsuit, det giver helt sikkert en god mængde komfort og lethed.