9 legújabb rövid frizura vastag hajú nőknek

Elengedhetetlen, hogy a hajat a haj sűrűségének, az arctípusnak és a hajszerkezetnek megfelelően alakítsa ki. Ha vastag haja van, nem mindenféle frizura illik hozzád. Ezt senki sem tudja eldönteni, kivéve a hajszakértőket és a stylistokat. A hajformázás előtt konzultálhat velük, és olvassa el az alábbi rövid frizurákra vonatkozó javaslatokat a vastag hajú nők számára.

rövid frizurák vastag hajra

Rövid hajvágás vastag hajra 2018:

Itt van egy lista néhány legújabb rövid frizuráról a vastag hajú nők számára Indiában.

1. Fordított Bob hajvágás vastag hajra:

Rövid frizurák vastag hajra 1

Ez a frizura kiváló választás azoknak a nőknek, akik vastag hajúak, és szeretik rövidre tartani őket. Inverz Bobnak elöl hosszabb szélei vannak, amelyek az arcot keretezik, hátul pedig rövidebb haja van. Ez magában foglalja a hajvégek elhajlását a bőr felé, hogy simább és világosabb megjelenést biztosítson.

2. Sima Pixie stílus kiemeléssel:

Rövid frizurák vastag hajra 2

Ha tetszik, hogy vastag haját le kell vágni, nagyon rövid, akkor válasszon egy pixie frizurát, egy kis sötét színű kiemeléssel. Ez egy csodálatos stílus az idősebb nőknek és azoknak a nőknek, akik nagyon gondtalanok akarnak lenni a hajápolási rutinjukkal kapcsolatban. Pixie frizura illik a hosszú vagy ovális arcú nőhöz, mint a kerek arc.

3. Edgy Layered frizura vastag hajra:

Rövid frizurák vastag hajra 3

Ez a frizura bárki számára választható, fiatal vagy idős, vékony vagy kövér. A haj olyan rétegekben vagy lépésekben kerül kialakításra, amelyek csökkenthetik a haj mennyiségét. Próbálja ki ezt a frizurát, ha el akarja rejteni arcának gömbölyűségét. Ez a vágás jó a középkorú nők számára.

4. Nem annyira szimmetrikus Bob Cut:

Rövid frizurák vastag hajra

Az aszimmetrikus frizura jó választás azoknak a nőknek, akik képesek stílusos hajvágásra. Szimmetria nélkül van vágva, és minden szögből nagyon eltérő megjelenést kölcsönöz. A haj kissé hosszabb az egyik oldalon, mint a másik. Divatos, és aki viseli, annak merész kimenő embernek kell lennie.

5. Rövid pop hajvágás vastag hajra:

Rövid frizurák vastag hajra 5

Szeretnél valami mást csinálni a hajaddal? Próbálja ki a pop frizurát, amely teljesen kimarad a dobozból, lila kiemeléssel és aszimmetrikus hajvágással. A hajvágás kiemelkedik a tömegből a vastag hajmennyiség, a különböző textúrázás és stílus miatt. Fontos, hogy magabiztosan hordja a hajvágást.

6. Elegáns Bob és frufru:

Rövid frizurák vastag hajra 6

Az elegáns bob frizura és a frufru a homlokán kiváló lehetőség azoknak a fiatal nőknek, akik hajlandóak rövidre vágni a hajukat. A haj kisimul, és nehéz frufru lesz vágva, szimmetrikusan a szemöldökkel. Ez a stílus kiemeli a gyönyörű szemeidet, és fiatalnak látszik.

7. Egy hosszú, rövid, vastag hajvágás:

Rövid frizurák vastag hajra 7

Ez érdekes, hogy teljesen tompán vághatja a haját, hogy szép megjelenést kapjon. A vastag haj jól néz ki, ha rövid és széle tompa. A haj hossza az áll körül lenne, a rojtok pedig ugyanolyan hosszúak. Mindenféle arcforma dicséri ezt a frizurát.

8. Alulvágott vastag frizura:

Rövid frizurák vastag hajra 8

Nem minden nő sportolhat ezzel a frizurával, mert elég bátran van kialakítva. Ez a hajvágás csak vastag hajjal lehetséges. A haj egy része majdnem borotvált, másik része rövid, hullámos haj. Ez mindenki számára figyelemfelkeltő frizura lehet.

9. Short Cap Cut frizura:

Rövid frizurák vastag hajra 9

Szeretnéd úgy viselni a hajad, mint egy sapkát? Igen, akkor viselheti, ha vastag puha haja van, amely tompán levágható szimmetrikusan a sapkához. A hajszín érdekes lehet a fehértől a vörösig.

Sok rövid frizurát említettünk, amelyek ebben a szezonban nem felelnek meg a vastag haj formázásának. Tehát ne várjon, és próbálja ki.