9 legújabb rövid hajvágás nőknek

A rövid élénk frizurák merész és erős személyiséget ábrázolnak, amely kiemeli a nőiség egyedülálló oldalát. Sportolhatja ezeket a frizurákat, ha kerek vagy hosszúkás arca van, és vastag haja van. Néhány ilyen megjelenés frufru, míg mások egyedi rövid élekkel érkeznek. Ha közepes hosszúságú haja van, akkor ez az egyik legjobb módja annak, hogy vonzóvá tegye frizuráját.

Rövid élénk hajvágás nőknek

Rövid élénk hajvágás nőknek 2018:

Az alábbiakban bemutatjuk a 9 legjobb rövid frizurát a trendben lévő nők számára.

1. Rövid élénk frizura oldalt söpört frufruval:

Rövid élénk frizurák 1

Ez a megjelenés showstopper. Ebben a frizurában a rojtos haj elülső része leesik a homlokon és részben elrejti. A hajat aszimmetrikusan vágják, ahol a haj egyik része nehezebb és vastagabb, mint a másik.

2. Élénk frizura hullámokkal:

Rövid élénk frizurák 2

A hullámos és élénk frizura nagyjából úgy néz ki, mintha egy pixie rengeteg réteget tartalmazna. Tökéletes textúrát kölcsönöz az arcnak, mivel a fej egyik oldalán nehezen esik le. A hosszúkás arcú nők könnyen sportolhatnak ezzel a hajvágással.

3. Pixie kilógó tollakkal:

Rövid élénk frizurák3

Ez a hajvágás remekmű minden rövid frizurához. A divatos rövid frizura válogatott hegyes hajszálakat tartalmaz, amelyek ennek a megjelenésnek a fő vonzerejét jelentik. Itt a haj jól tápláltnak és gondtalannak tűnik egyszerre. Ezt a hajvágást könnyen formázhatja, és a tincseket csak kézzel lehet kiválasztani.

4. Szőke elrontotta a rövid Edgy frizurát:

Rövid élénk frizurák4

Ebben a hajvágásban a szőke haj kócosnak tűnik. A haj elülső része lebegő szerkezetet vesz fel, és az egyik oldalára kefe. Ez az egyik legszebb és legmenőbb megjelenés a rövid hajhoz. Ha természetes szőke haja van, akkor megingatja ezt a megjelenést.

5. Rock Style Short Edgy Haircut:

Rövid élénk frizurák5

Ez a punk-rock hajvágás arrogáns és törésmentes hozzáállást mutat. A haj tincsekkel van felhúzva, és az egyik legfunkcionálisabb frizura ebben a szezonban. Ha közepes hosszúságú haja van, vágja rövidre, és használjon formázó gélt, hogy elérje ezt a megjelenést.

6. Borotvált Pixie Edgy hajvágás:

Rövid élénk frizurák6

A borotvált pixie az egyik oldalon több hajat, a másik oldalon nagyon keveset szőröz. Ez az őrült megjelenés divatos, miután Miley Cyrus újra befektette. Nagyon vonzónak tűnik, mivel nem helyettesítheti ezt a frizurát. A szőke hajú nők így formázhatják hajukat, ha hajlandóak Miley Cyrusra hasonlítani.

7. A Sassy Pixie hajvágás:

Rövid élénk frizurák7

Ennek az extravagáns megjelenésnek a kivágásához vágja le a haját extra rövidre. Hullámos textúrájú, és karbantartás nélkül továbbvihető. Szüksége lesz egy formázó gélre vagy viaszra, hogy a haj ép maradjon.

8. Vágott Edgy frizura rövid hajra:

rövid élénk hajvágás

A gondtalan és szórakoztató hozzáállással rendelkező nők kedvelik ezt a frizurát. Ez az egyik legcsodálatosabb megjelenés, ha hajlandó rövidre vágni a haját. A jól rétegezett haj kacér megjelenést mutat, és a fiúk imádni fogják. A szív alakú arcú nők viselik ezt a megjelenést a legjobban.

9. Man Look Edgy Haircut:

Rövid élénk frizurák9

Ez a merész megjelenés alkalmas lesz gyémánt alakú nőknek. A frizura azt bizonyítja, hogy a rövid haj is vonzónak tűnhet számos fonott és réteges hajhoz képest. Az olyan hírességek, mint Charlize Thereon, sportosak, és más nőket is inspirálnak.