Tee Moravian tähti itse: Joulun odotus, jolla on pitkät perinteet

Moravian tähti on joulun symboli. Se edustaa Betlehemin tähteä, joka johdatti viisaat miehet seimen luo vastasyntyneen Jeesuksen kanssa. Ja tiesitkö, että suurin Moravian tähti 110 pisteellä roikkuu veljien kirkkosalissa Herrnhutissa, Saksissa? Vapaakirkon lähetystyön kautta Moravian tähti on levinnyt ajan mittaan ympäri maailmaa. Ja niin he myyvät sitä nykyään Jerusalemiin asti.

Kuinka voit itse tehdä Moravian tähden? Tuolloin annetut ohjeet ovat tuskin muuttuneet. Tavallisella tähdellä on 25 pistettä, jotka on kiinnitetty yhteen metallipidikkeillä. Pohjimmiltaan Moravian tähden kokoaminen on melko helppoa eikä ole ongelma ollenkaan, jopa erittäin kokematon harrastajille. Koska yksittäiset osat yhdessä tarvittavien lisämateriaalien kanssa valmistetaan Herrnhuter Sternin manufaktuuri esivalmistettu ja tarjotaan asiakkaalle käsityöpaketissa.

Tinker upea Moravian tähti itse

herrnhuter -tähti tee omia joulukoristeitasi

Oman Moravian tähden tekeminen on helppoa

Todellinen Herrnhuter on patentoitu ja se on pakattu yksityiskohtaisten ohjeiden kanssa kotiisi tai odottaa sinua joulumarkkinoilla. Ostoksen jälkeen jokaisen tulisi tehdä oma Moravian tähti tai yhdessä perheen kanssa. Moravian tähti tarkoittaa alusta loppuun käsityötä!

Jos koot tällaisen tähden ensimmäistä kertaa, se kestää keskimäärin noin 40 minuuttia. Lue kokoamisohjeet rauhassa ja noudata niitä askel askeleelta, hitaasti – rakkaudella ja kärsivällisyydellä. Tähdet on yleensä valmistettu paperista tai muovista ja niissä on ns. Kiinnityskannattimet. Voit valita eri kokoja ja värejä makusi ja henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan.

Klassinen Moravian tähti valkoisella ja punaisella

tee herrnhuter -tähden alkuperäiset värit itse

Alkuperäiset Moravian värit ovat pohjimmiltaan valkoisia ja punaisia: valkoinen Kristuksen viattomuuden vuoksi ja punainen ristillä vuodatetun veren vuoksi. Upea tähti näkyy usein vain yksivärisenä, useimmiten keltaisena tai punaisena, ja se loistaa niin kauniisti ikkunoissa ja katoksissa 1. adventista lähtien. Yksinkertaisesti taivaallinen!

Tässä on yksinkertaisia ​​ohjeita Moravian tähdelle, joka on valmistettu paperista sisätiloihin:

Loistava Moravian tähti antaa turvallisuutta ja rauhaa, mietiskelyä ja joulun odotusta. Mutta ei vain tämä tähti kaunistaa taloja, puutarhoja, kirkkoja ja katuja adventtikaudella. Upeat Froebel-, Hartensteiner- ja Bascetta -tähdet ja monet Moravian inspiraatiot ilahduttavat meitä jo adventtikaudella ja antavat meille ainutlaatuisen juhlatunnelman ja mietiskelevät hetket.

Hehkuva joulutähti yllin kyllin

joulumarkkinat herrnhuter star tee omat ohjeet

Moravian Stars on saatavana myös satumaisina keijuvalaisimina

tee oma herrnhuter -tähti valoketjuksi

Tuo vielä enemmän jouluista taikuutta ja mietiskelyä omiin neljään seinään tinkimällä Moravian tähti itse tai jopa kaksi tai kolme …

Anna koko perheellesi unohtumattomia hetkiä ja juhli yhdessä!

Pyöristä joulukuusi suuren Moravian tähden kanssa!

tinker joulukuusi koristeet herrnhuter tähti itse

Löydä oma Moravian tähti

tee oma herrnhuter -tähti ostaa alkuperäiset joulumarkkinat

Perinteiset puna -valko -tähdet merkkivalona

tee omat herrnhuter tähden joulukuusi koristeet punainen valkoinen

Hienoja hetkiä joulumarkkinoilla

herrnhuter -tähti luo omat joulukoriste -ideasi

Pienet Moravian tähdet sopivat jopa joulupöydän koristeluun

tee oma herrnhuter -tähti koristamaan jouluseppeleesi

Joulutähtien klassikko

tee itsellesi herrnhuter -tähti

Yksittäisten osien yksinkertainen rakenne

Tee omat muoviset herrnhuter -tähtien asennusohjeet

Mikään ei estä tunnelmallisia joulukoristeitasi  

tee oma hehkuva herrnhuter -tähti led -lampuilla

Kauniit Bascetta -tähdet keltaisella ja punaisella

tee moderni herrnhuter -tähti itsestäsi paperista

Ja vielä enemmän Moravian tähden innoittamia paperisia joulutähtiä

Tee oma 2d herrnhuter tähti vaaleanpunainen sininen keltainen tinker sininen keltainen herrnhuter tähti itse näppärä sininen paperi herrnhuter tähti itse tee oma herrnhuter star 3d joulutähti origami tee oma herrnhuter -tähti värillisestä paperista tee oma herrnhuter -tähti värikkäästä pahvista tee kolmiulotteinen herrnhuter-tähti paperista herrnhuter -tähti luo inspiraatiosi paperista Luo oma herrnhuter -tähtisi paperista tee oma paperitähti herrnhuter -tähti tee oma herrnhuter -tähti vaaleanpunaiseksi paperista herrnhuter -tähti tee omasta joulutähdestäsi moderni purista violetti paperi herrnhuter tähti itse  tee paperista herrnhuter -tähti itsestäsi värikäs tee paperi origami joulutähti herrnhuter tähti itse tinker paperi joulutähti sininen herrnhuter tähti itse pastellivärit herrnhuter star tehdä omia ideoita tinker pin violetti herrnhuter star itse punainen musta paperitähti herrnhuter tähti tinker itse tinker joulutähti sininen herrnhuter tähti itse