10 modern és stílusos pöttyös ruha trendi hölgyeknek

Az 1970 -es évek hollywoodi színésznőjétől a nemzeti bollywoodi színésznőig és hírességekig a pöttyös ruhák a felöltött és felkarolt stílusok. Minden nőnek tökéletesek! A polka ruha az egyablakos megoldás az ilyen preferenciákkal rendelkező nők számára, az előkelő és elegáns, a vintage stílusú kijelentés, valamint az általános nőies és kecses megjelenés között. És most a 2020 -as évek új évezredében és évtizedében járunk, mégsem csökkent a lányok és nők pöttyös öltözködésével járó őrület. Továbbra is az élvonalban vannak a trendekben és a grafikonokban. Ha szeretné birtokolni ezeket az ikonikus nyomtatott ruhákat, ez az útmutató segít nekünk.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes pöttyös ruhát a különböző testtípusokhoz?

Nos, mindannyian egyetértünk abban, hogy a női pöttyös ruha a legdivatosabb most és mindig. De azt is tudja, hogy bonyolult a stílusuk a különböző testformák és szerkezetek szerint? Lényeges, hogy pontosan az Ön jellemzőihez igazodjon. Íme néhány támpont arra vonatkozóan, hogyan kell ezt megtenni.

  • A különböző szerkezetű és formájú nők pöttyös ruhákat viselhetnek, hogy megfeleljenek nekik.
  • Ha szélesebb testű nő, például alma alakú nő, használhat nagyobb méretű pöttyöket. Azonban ne menjen apró. Le kell fednie a mellbimbóját és a középső rész méretét, ezért előnyben részesítse a fáklyákat, és könnyen illeszkedik a területhez, hogy kiegyenesítse. Továbbá soha ne válasszon fekete -fehér színű vintage polka ruhákat bármi áron; csak pufóknak tűnhetnek.
  • A körte testfelépítésű nőknél a test alsó része megnagyobbodott. Tehát a simításhoz a nagyobb méretű pöttyös ruhák tökéletesek. Jól illeszkedhetnek hozzád és megfelelő stílusúak lehetnek. Menjen valami hasonlóhoz, mint a boho stílus és a vállas ruhák, hogy elegáns megjelenésű legyen.
  • Van homokóra karosszériája? Nos, szerencsés vagy! Bármely szín nagyon jól illeszkedik a test felépítéséhez, és a kisebb pöttyös kialakítás alkalmas lehet az Ön számára.
  • A nagyon vékony és vékony testalkatú nők pedig inkább a nagyobb pöttyös divatot kedvelik.

Mit tegyünk és mit ne tegyünk pöttyös ruhát nőknek:

Mostanra már mindannyian tudjuk, hogy ezek a ruhák és minták milyen csodálatosan állnak a stílusnyilatkozat előtt, és mindig időtlenek a divatban. Vannak azonban bizonyos szabályok a helyes és nem kötelező viselésére.

  • Köröm a pöttyös ruhák és a divat, ha kirándulni megy. A villásreggelitől és vacsorától a vakációig vagy az irodáig ezek a megjelenések mindig stílusosak.
  • Inkább párosítsa hegyes sarkúkkal, ékekkel és még cipőkkel is, hogy divatos, modern megjelenést kapjon, de kerülje a lapos vagy papucsot.
  • Viselje őket, és párosítsa őket más pöttyökkel. Vajon hogyan? Inkább párosítsa őket virágokkal vagy mintákkal, például fáklyákkal, fodrokkal és divatos vállmintákkal.
  • Soha és ne lépjen előre a pöttyök túl világos kombinációjának viselésével. Például ne részesítse előnyben a pirosat, a feketét és a fehéret. Nem szeretne rajzfilmként vagy mini egérként megjelenni!
  • Ragaszkodjon a színekhez egy pólómintás ruhában, amely megfelel Önnek.

Legújabb és gyönyörű pöttyös ruhák nőknek a divatban:

Íme néhány népszerű lány pöttyös ruha képekkel.

1. Piros polka ruha:

Piros polka ruha

Ez egy gyönyörű piros pöttyös ruha nőknek. Ezt a réteges ruhát buli- és alkalmi viseletként is viselheti. A ruha félig puszta sifon anyagból készült, pöttyös az egész ruha. Ez egy részben bélelt, aszimmetrikus kialakítással és fodros részletekkel. Próbáld ki ezt az elegáns ruhát ezúttal.

2. Fekete -fehér hosszú Frock:

Fekete -fehér hosszú Frock

Ez egy fekete -fehér pöttyös ruha. Ezt a sifon anyagból készült maxiruhát alkalmi viseletként viselheti. Szűk keresztmetszettel és nagyon egyszerű kialakítással rendelkezik. A fehér pöttyök fekete anyagon pompásan néznek ki. Próbálja ki ezt az új dizájnt, és legyen kényelmes.

3. Kontrasztgallér és mandzsetta pöttyös ruha:

Kontraszt gallér és mandzsetta pöttyös ruha

Ez egy elegáns pöttyös ruha, amelyet alkalmi alkalmakkor is viselhet. Poliészterből és spandex anyagból készült. A kontrasztos fehér gallér és a mandzsetta kiválóan fog kinézni egy sötétkék ruhával. Ez egy hosszú, maxi ruha, A-vonallal. Ez nagyon kényelmes a tavaszi és őszi szezonban.

4. Fehér pöttyös maxi ruha:

Fehér pöttyös maxi ruha

Ez egy fehér pöttyös ruha nőknek. Ez egy nagyon pihentető maxiruha fekete pöttyökkel fehér anyagon. Ez egy teljes ujjú ruha krepp anyagból és kerek nyakú. Fekete szatén öv található a derékvonalon, hogy fokozza a görbét. Próbálja ki ezt, hogy kényelmes legyen.

5. Pöttyös Chiffon Flowy ruha:

Pöttyös Chiffon Flowy ruha

Ez egy kék pöttyös ruha hölgyeknek. Viselheti őket parti és alkalmi viseletként. A design sima kék anyag és kék polka anyag keveréke. A közepén fekete öv van, hogy fokozza a stílusát. Sifon anyagból készült, és térdig ér. Ezt nézd meg; tetszeni fog.

6. Aszimmetrikus szatén pöttyös ruha:

Aszimmetrikus szatén pöttyös ruha

Ez egy kézzel készített szorítóval festett pöttyös mintás ruha, kontrasztos felsővel. Ez egy aszimmetrikus ruha, amelyet bulikra és alkalmi alkalmakra viselhet. Változtasd ezt a ruhát. Ezt nyári öltözékként is viselheti, és tiszta szatén anyagból készült. Ez a kerek nyakú ruha fokozza megjelenését és stílusát.

7. Vintage Skater Pinup ruha:

Vintage korcsolyázó Pinup ruha

Ez egy gyönyörű sárga vintage pöttyös ruha. Ez egy rövid ujjú ruha poliészterből és spandex anyagból. Viselje party vagy alkalmi viseletként. Kombinálhatja megfelelő kiegészítőkkel, hogy vintage megjelenést kapjon.

8. Fekete -piros pöttyös ruha:

Fekete és piros pöttyös ruha

Ezt a gyönyörű ruhatervet alkalmi alkalmakra is viselheti. Ez egy csipetnyi pöttyös anyag, és felső rétegként egy sima piros anyagot adnak meg. Próbálja ki ezt néhány régi tartozékkal, hogy teljes vintage kinézetet kapjon. Öltözz jól, hogy észrevegyen.

9. Pöttyös pinafore ruha:

Pöttyös pinafore ruha

Ez egy változás a szokásos polka ruha dizájnhoz képest. Ez viszkóz anyagból készült, és pöttyös. Két dupla nyílással rendelkezik, csatokkal. Két oldalsó zsebbel és karcsú kialakítással rendelkezik. Alkalmi viseletként viselheti őket. Tedd saját stílusnyilatkozatod, ha valami egyedi ruhát viselsz.

10. Stílusos pöttyös maxi ruha:

Stílusos pöttyös maxi ruha

Ez egy designer pöttyös ruha, amelyet alkalmi viseletként viselhet. A ruha fekete pöttyös ruha, felső sima fekete részével és alsó sifon pöttyös anyaggal. Ez egy ingyenes maxi ruha, amelyet kényelmes viseletként választhat. A nyakon fehér szatén íj található. Ez egy magas nyakú, teljes ujjú ruha.

A fenti minták mindegyike népszerű pöttyös ruha. Megpróbálhatod őket, hogy visszatérjenek a régi időkbe. Vintage hangulatot kölcsönöz, és kiemeli stílusát; ünnepi vagy alkalmi viseletként választhatja. Bármilyen alkalomra is legyen magabiztos és egyedi, ha különféle ruhákat választ.