15 legújabb selyemruha minták férfiaknak és nőknek

A selyemruhák hosszú ideig mindig a szekrény részét képezték. A selyem anyag könnyen viselhető és kényelmes viselet. Ők is minden idők kedvencei a vallási rendezvények, fogadások, esküvők és ünnepi viseletek számára. A tipikus hagyományos ruhák modern vonást kaptak az öltözék megváltoztatásához.

Divatos és divatos selyemruhák hölgyeknek képekkel:

Megosztunk néhány selyemruha -mintát, hogy képet kapjunk a selyem állapotáról.

1. Banarasi Selyem Lehenga Choli ruha:

Banarasi Selyem Lehenga Choli ruha

Íme egy fantasztikus Benares selyem ruha, amely feltűnően gyönyörűvé teszi. Ez egy bézs színű Lehenga Choli szett, szatén selyem blúzzal és georgette dupatta -val. Gyönyörű hímzéssel rendelkezik az arany szálban, amely hozzáadja a magával ragadó megjelenést. Viselje ezt az elkötelezettséghez, és reflektorfénybe kerül.

2. Fukszia nyers selyemruha:

Fukszia nyers selyemruha

Egy hihetetlen fukszia nyers selyemruha lenyűgözővé teszi rendezvényét. Ez az élénk rózsaszín ruha gyönyörűen néz ki nappal és éjszaka is. A ruha vállpántos mellényt és teljesen lehajló szoknyát tartalmaz, kör alakú szegéllyel. Hátul rejtett cipzár található. Ez egy csodálatos viselet esküvőkre és rendezvényekre.

3. Bhagalpuri selyem Anarkali ruha:

Bhagalpuri selyem Anarkali ruha

Ez a Bhagalpuri selyemruha elengedhetetlen a ruhatáradhoz. A fekete ruha nagyon kecsesen van varrva kifejező resham és hímzéssel. A nyak egyszerű hajóstílus, vékony arany csővezetékkel. Az oldala hímzett a bimbó hosszáig. A teljes ujjat arany csipke szegélyezi. A rések oldalán virágos hímzés található, ami a legvonzóbb rész.

4. Pink Party Wear selyem ruha:

Pink Party Wear selyem ruha

Itt egy másik klasszikus ruhadarab különleges alkalmakra. Ez a rózsaszín selyemruha sok hölgy biztos vágya. A salwar kameez művészeti selyem anyagból készült, és édes nyakú, 3/4 ujjú. A Kurti erősen hímzett aranyszínű selyemszállal. A salwar sima, kivéve a hímzési munkákat alul.

5. Sötét rózsaszín és bézs selyemruha:

Sötét rózsaszín és bézs selyem dressz

Unja, hogy ugyanazt a selyem szárit viseli újra és újra? Itt van egy szép ötlet, hogy régi selyem száriját ruhává alakítsa. A szoknya térdhosszúságú, bőven összegyűjthető. A szári pallu -ból kabátot lehet készíteni, amely nagyon jól kiegészíti a ruhát.

6. Fekete selyem ruha:

Fekete selyem ruha

Ez egy gyönyörű fekete selyemruha partikra. A nyak szögletes, a ruha ujjatlan. A nyak és a szegély olyan, mint egy szári határ. A szoknya teljesen kitágult, és van egy csinos öv, amelynek hátulján felköthető íj van.

7. Egy vállú selyemruha:

Egy vállú selyemruha

Az egyvállú ruha barna színű selyem anyagból készült. Elegáns, az egyik vállán köpenyes stílus, a másikon heveder található. A hevedert és a köpenyt díszítések díszítik, amelyek szépséget kölcsönöznek az egyébként sima ruhának.

8. Poli -selyem virágos ruha:

Poly selyem virágos ruha

Ez egy lenyűgöző poli -selyemből készült szoknya és blúz szett. A szoknya padlóhosszú, szép kitágulással. Gyönyörű virágos nyomtatása van, ami nagyon feltűnővé teszi. A blúz bársonyból készült. Ujjatlan, kerek nyakú.

9. Pamutselyem – krém & Menta ruha:

Pamutselyem - krém & amp; Menta ruha

Itt van egy szép pamut selyemruha krém és menta színben, valamint árnyékmintával. Ennek a ruhának van egy hálóköpenye, valamint egy bojtokkal díszített dupatta. A ruha, a köpeny és a dupatta vonzó hímzőmunkával rendelkezik, amelyek mindenütt szét vannak szórva. A ruha ujjatlan, egyszerű kerek nyakú. A köpeny kecsességét szép arany csipke fokozza.

10. Pezsgőselyem ruha:

Pezsgő selyem ruha

Ha olyan csinos akarsz lenni, mint a menyasszony egy esküvőn, nézd meg ezt a csodálatos selyemruhát. Ez a koszorúslány ruha hosszú és finom spagetti pántokkal rendelkezik. Mély V-nyakkivágással és szép szabással rendelkezik, amely átöleli karcsú alakját. Elég egy gyönyörű virágos öv, hogy befejezze imádó megjelenését.

11. Selyem koktél ruha:

Selyem koktél ruha

Készüljön fel arra, hogy mindenkit elcsábítson a koktélpartin ebben a szép piros selyemruhában. Ez a lenyűgöző piros selyemruha vonzó nyakkendő övvel rendelkezik. Egyvállú és térdig érő. Ez a selyemruha gépben mosható.

12. Kék hímzett Banglori selyemruha:

Kék hímzett Banglori selyemruha

Egy selyemruhával együtt, amely alkalmas eljegyzésekre, esküvőkre vagy más vallási funkciókra. Ez a Banglori selyemből készült ruha padlóhosszúságú. Gyönyörű virágos hímzése van rózsaszín és arany szállal. A nyak kerek és zárt, és a cipzár végigfut a bimbó hosszán. Az ujjak rövidek. Csak a hosszú fülbevaló és a sarok elég ahhoz, hogy mindenki tátongjon.

13. Selyem Krepp Kaftán ruha:

Selyem krepp kaftán ruha

Itt egy nagyszerű ruha, amely gazdag és modern megjelenést kölcsönöz. Ez a kézzel festett selyem kaftán ruha térdig érő, egyszerű V-nyakú. Az egész ruhát fekete szatén selyem anyag szegélyezi, így festett vászonnak tűnik. Ez egy szép öltözék partikra, amelyek tágra nyílt szemmel járják a bámészkodókat.

14. Kínai hosszú selyem ruha:

Kínai hosszú selyem ruha

Nézzünk most egy szép kínai mintás selyemruhát. Ez egy szép ruha báli estékre. Ez a gyönyörű kék ​​selyemből készült ruha aranyos cérnával hímzett, gyönyörű virágmintákkal rendelkezik. Ennek a ruhának az ujja sapkás, magas nyakú, elöl kukucskálólyukkal és gyönyörű gombokkal.

15. Selyemhímzett hagyományos indiai férfi Sherwani:

Selyemhímzett hagyományos indiai férfi Sherwani

A férfiaknak nem kell csalódniuk, hiszen számukra is vannak csodálatos selyemruhák. Nézzük ezt a selyemtervező sherwanit. Ez a világos barack színű sherwani finom zardosi munkával gazdagodott. Magas nyakú gallérja van, és teljes ujjú. A nyakkivágást, a vállát és az előlapot flitterekkel és reshambuttis díszíti. Annak érdekében, hogy teljesen hagyományos megjelenést biztosítson, a sherwani egy barack színű churidarral rendelkezik.

Anarkali eljegyzések és esküvők; Sherwani a koszorúslányok és a virágos lányok ruhája; mindezek a selymet használták a legválasztottabb választásnak a ruha hiteles megjelenése miatt. Manapság az embernek nem kell hosszú órákat töltenie egy ruha kiválasztásával az üzletekben, mivel ezek a ruhák online is elérhetők.