9 legújabb és stílusos szmoking ruha divatos hölgyeknek

Erősítse meg gondolatait ebben a szezonban ezzel a vad kinézetű és elegáns szabású szmoking ruhával. Ebben a kategóriában számos tartomány létezik, a gyilkos stílusoktól kezdve a blézer megjelenésen át a gombos Tuxedo ruhákig. Ez a fajta öltözék végső valamiben a munkaruha öltözködési érzékei között egy főnöki lány blézer ruhában. Ezek a szmoking ruhák tökéletesek a modern lányok számára, hogy 9 és 5 óra között játszhassanak.

Modern szmoking ruhák nőknek irodai viseletben:

Íme néhány a nőknek szánt Tuxedo ruhák 9 különböző színű modellje közül.

1. Blazer típusú szmoking ruha:

Blézer típusú Tuxedo Dres

Itt láthatja a fekete szmoking ruha legszebb kollekcióját, a gombbal. Az egész jelmez blézer modell, és fekete színű. Vágásai és formái is az ügyvezetői ruha megjelenését kölcsönzik, de elegáns, módosított mintával. Széles gallérral és teljes ujjú. Az arany gombok lányos csillogással csillognak.

2. Ujjatlan Executive szmoking ruha:

Ujjatlan Executive szmoking ruha

Készíts szmokingruhát magadon, hogy minimális erőfeszítéssel megkapd ezt az elegáns stílust. Ez az elbűvölő, gondosan szabott fehér szmoking ruha gyönyörű megjelenést kölcsönöz mindennapi megjelenésének. Ujjatlan és kiváló minőségű fonott anyagból készült, néhány gomb dombornyomott.

3. Padlóhosszú szmoking ruha:

Padlóhosszú szmoking ruha

Tekintse meg a hosszú szmoking ruhák csillogó kollekcióját, amely valódi poliészter és pamut anyagból készül. Ez a fekete öltözék lenne minden királyi megjelenést kereső nő elsődleges választása. Ujjatlan és kristálygombos rátétekkel rendelkezik. Vágásainak és formáinak aláírási modellje biztosítja a viselője számára az egészséges, modern illeszkedést.

4. Teljes ujjú szmoking ruha:

Teljes ujjú szmoking ruha

Párosítsa izgalmas érzékeit ezzel az új, észbontó szmoking stílusú ruhával, amelyet egy nagyszabású szertartásra vagy egy királyi partira terveztek. A derékvonal mentén arany öv van, amely megmutatja a vágásait. És poliészter fonott anyagból készül, fényes szatén fűzőkkel a bélések körül. Rövid hosszúságú típusú szmoking.

5. Szmokingkabát típusú ruhamodellek:

Szmoking kabát típusú ruha modellek

Itt jön a szenzációs szmoking dzseki ruha, fényes fehér árnyalatban, ami további lökést adhat a sminknek. Ezt a kabátot magára a szmokingruhára vagy bármely más öltözékre viselik, hogy növelje eleganciáját. Ennek a ruhának a kiemelt része az ezüst csillogó csipke, amelyet a nyak körül és az ujjakon tartanak.

6. Kontrasztos ujjú szmoking ruha:

Kontrasztos ujjú szmoking ruha

Tedd divatőrületed csapdává ezt a gyárilag kész szmoking ruhát nőknek. Amikor a ruha teljes teste tiszta fehér, az ujjak és a rátétek szilárd fekete árnyalatúak. Ez a hosszú ujjú szmoking ruha elöl nyitott cipzáros mintázattal rendelkezik, és egyenetlen hosszúságú a térd felett.

7. Bardot szmoking ruha:

Bardot szmoking ruha

Tartsa nyugodt izgalmát és lelkesedését, ha átnézi ezt az újonnan érkezett szmoking stílusú ruhát. Ez a ruha szmoking stílus egyedi Bardot nyakmintával rendelkezik. Ragyogó gombos rátétekkel rendelkezik. A könyökig érő ujjak etnikai hovatartozásukat adják, és sötétkék árnyalatúak.

8. Esküvői szmoking ruha:

Esküvői szmoking ruha

Itt van a nagyon bájos szmoking esküvői ruha, teljes fényes fehér árnyalattal, ahogy a legtöbb menyasszony preferálja. Mivel az esküvőkön a menyasszonyok sifonruhát viseltek a fejük felett. És itt ez egy finom lenvászon anyag, amely a hátsó oldalon lefedi a vállakat és a lábujjakat. Az ütéshez néhány fehér ruhás virágfajta rátét van a vállán. Összességében ez a szmoking ruha alkalmasan készült egy keresztény esküvőre.

9. Varázslatos hosszú szmoking ruha:

Varázslatos hosszú szmoking ruha

Ez a gyönyörűen díszített hosszú szmoking ruha tiszta sifon sötétkék árnyalatú anyagból készül. Ujjatlan, fekete szatén övvel, ugyanazon fekete szatén nyak sarkokkal. A szmoking elülső oldalán egyedi nyílásokkal rendelkezik. Ez a ruha tisztán egy pompás buli összejövetelére szolgál, és különlegessé teszi a napodat.

Tehát itt az ideje, hogy egyetlen ruhával ringasson, és nyugodtan választhat az irodában, és egyenesen lemehet egy parti központba, miközben élesen nézi mindkét pontot. Ez a ruha teljesen férfias esztétikát kölcsönöz a főnök öltözékének, és hízelgő vonalakat biztosít a női görbékhez. Nézze meg azokat a gyönyörűen megtervezett szmoking ruhákat, amelyek széles választékban kaphatók, lehetőleg minden korosztályhoz illő nők.