9 stílusos és divatos kis ruha nőknek

A Petite ruhák rövidek, kifejezetten rövid magasságú hölgyeknek tervezték. Segít nekik átlagos magasságban kinézni. A vékony ruhák gyönyörűen vannak kialakítva, hogy csodálatos megjelenést biztosítsanak. Az ilyen ruhák finom nyomatokat és mintákat hordoznak, amelyek a legjobban megfelelnek a hölgyeknek. Bármilyen funkcióban viselhet vékony ruhát. Legyen ez családi alkalom, fesztivál vagy hivatalos esemény. A vékony ruhák stílusos és divatos megjelenést kölcsönöznek a lányoknak.

Divatos Petite ruha a trendi hölgyeknek:

Próbálja ki ezt a 9 legjobb vékony ruhát, amelyet legalább egyszer biztosan kipróbálhat.

1. Nyomtatott Petite ruha:

Nyomtatott Petite ruha

Ez a vékony maxi ruha szép nyomatokkal rendelkezik. A ruha vállvágásokkal díszített, és egy nagy szabás is van közöttük. Van V nyak formájú minta, és az ujjak lógnak, amelyeken sallang van hozzáadva. Ez egy teljes hosszúságú ruha.

2. Vékony csipke ruha:

Vékony csipke ruha

Ez egy vékony koktélruha, piros színű csipke anyagból. A ruha felfelé irányuló stílusban készült. A ruha ujjatlan, a V -nyak pedig panelmintás. Elöl a ruha térd felett és hátul van, hosszú.

3. Oldalsó Ruched Petite ruha:

Oldalsó ruched Petite ruha

Ennek a vékony formaruhának az egyik oldala fodros. Van egy nagyon széles nyitott nyak, egy kis vágással a vállán. Ez a ruha alkalmas ünnepi viseletre, mint például egy buliban vagy bármilyen más eseményen. Az egyik oldalon össze van burkolva.

4. Vékony szoknya ruha:

Vékony szoknya ruha

Ez egy vékony nyári ruha szoknya formában. A felső széles pántokkal és ujjatlan, zúzott megjelenéssel. Az alábbiakban egy rövid narancssárga szoknya található, amely hűvös megjelenést kölcsönöz. Ez a ruha gyönyörű és elbűvölő.

5. Rövid vékony ruha:

Rövid, vékony ruha

Ez egy rövid, vékony parti ruha, piros színben. Közel van a hajó nyakához és testhezálló. Alul a szövet sallangokat kap. Alapvetően az egész ruha fekete színű, amelyen piros színű hálószövet van rögzítve. A lányok karcsúnak tűnnek ilyen ruhákban.

6. Váll nélküli Petite ruha:

Váll nélküli vékony ruha

Ez a vékony hosszú ruha nagyon szép. A ruha pánt nélküli, vagyis csőmintás. A ruha kék színben csillog. Derékig feszes, deréktól a lábig pedig fellángol. Kiváló panelek készülnek a ruha széles részén.

7. Wrap-Over Petite ruha:

Vékony, vékony ruha

Ez egy vékony estélyi ruha, csak egy vállmintával. A nyakminta egyik vállán szexi megjelenésű. A ruha egy része fodros szegélyrétegeket tartalmaz, amelyek hozzáadják a ruha szépségét. Rendkívül elragadóan néz ki.

8. Teljes hossza Petite ruha:

Teljes hossza Petite ruha

Ez a ruha vékony nőknek tiszta fehér színű. A ruha oldalvágással van ellátva az egyik oldalsó lábrészen, amely a térdrész felett kezdődik. A cső stílusú ruha és a nyak ezüst szegéllyel díszített, amely egyik válláról kering.

9. Elbűvölő, vékony ruha:

Elbűvölő, vékony ruha

Ez a vékony fekete ruha elbűvölő. A ruha testhezálló, váll nélküli mintával. A fekete sima szövet a nyakon gördült, ami partíciót hoz létre a főruhából. Ez a fekete ruha félelmetes és csodálatos. Ha kis szexi ruhákat keres, vagy ha jól áll a szűk ruháknak, akkor ez mindig jó választás.

Nem kötelező, hogy a hosszú magasságú lányok ne viseljenek vékony ruhát. Nekik is megfelel. A vékony ruha rövid vagy hosszú lehet. Mindenki döntésétől függ, hogy rövidet vagy hosszút szeretne. Nagy vonzerőt hordoz magában, és készen áll az intelligens megjelenésre.