9 stílusos popover ruhaminta a trendben lévő nők számára

A popover ruhákat általában a ruha fölé tekerik. A ruha felső része csomagolóanyagot tartalmaz, amely lehet sima vagy nyomtatott. Ez a ruhatervezés az amerikai országokból származik régen. Ez a borításminta extra védelmet nyújt a ruha tetején. A popover ruhák kényelmes viseletet és örömöt okoznak.

Legújabb és kényelmes popover ruhák hölgyeknek:

Próbálja ki ezt az új top 9 popover ruhakollekciót.

1. 2 részes popover ruha:

2 részes popover ruha

Ez a 2 részes popover ruha minta felső és szoknya stílusban. A tetejét Kaftan hüvelyű, áramló kabát borítja, és ennek a kabátnak káprázatos szegélye van. A szoknya lépcsőzetes réteg kialakítású és sima. Az egész ruha kifinomult. Ha jó hosszú haja van, akkor ez jó öltözék lesz, hogy lenyűgözze kedvesét.

2. Popover kötőfék ruha:

Popover kötőfék ruha

Ez egy popover maxi ruha, több színű nyomtatással. A ruha kötőfék nyakú és hátsó. Ez a ruha sokféle mintát tartalmaz, különböző színekben. A fekete színű csíkos szandál fantasztikusan néz ki ezzel a ruhával. Ez a legjobb nyári szezonban is.

3. Nyomtatott Popover ruha:

Nyomtatott Popover ruha

Ez a popover felső ruha szokatlan nyomatokkal rendelkezik, három színben. A ruha alján háromszög vágott elöl és hátul. A teteje kerek nyakú. Van fehér és szürke csíkos rész, és ott fekete bot, mint az árnyalatok.

4. Popover dzseki ruha:

Popover dzseki ruha

Ez egy gyönyörű popover esküvői ruha fehér színben. A belső fehér ruha teljesen sima, ujjatlan és széles, kerek nyakú. A felső átlátszó szövet magas nyakú és sapkás hüvelyű. A ruhaszövetet teljes egészében munka díszíti. Ez a fajta ruha gazdag megjelenést és kényelmet biztosít a buli idején is.

5. Virágos popover ruha:

Virágos popover ruha

Ez egy extra méretű popover ruha, virágmintával. Az egész ruha színes virágmintával rendelkezik. V -nyakú és fél ujjú méretű. Ezek a nagy virágok csillogást és hatást kölcsönöznek a ruhának.

6. Flutter ujjú popover ruha:

Lobogó ujjú popover ruha

Ez a fehér színű csipke popover ruha egyszerűen csodálatos. A ruha virágos horgolt munkákkal díszített. Ez a tiszta fehér és ragyogó ruha szoros nyakú és lebegő ujjú mintával rendelkezik. A ruha meglehetősen lenyűgöző.

7. Vágja le a popover ruhát:

Vágja le a popover ruhát

Ez a karcsú és elegáns hölgy fekete popover ruhát viselt, amely laza és rövid. A ruha mély V alakú nyakmintát tartalmaz, amelyet fekete fényes szegély borít. Ez az egyszerű ruha elképesztő és lélegzetelállító megjelenést kölcsönöz. Próbálja ki ezt a ruhát a különleges napján a párjával.

8. Beépített popover ruhában:

Beépített popover ruhában

Ez egy szexi, vállnélküli popover ruha, beépített körte formájú, megfelelő színben. Az elülső alsó rész belső oldalú háromszög vágott, a hátsó pedig normál kerek vágás. A ruha egyenes és tökéletesen illeszkedik a testhez.

9. Illeszkedjen & Fáklyás Popover ruha:

Fit & amp; Fáklyás Popover ruha

Ez a popover ruha ujjakkal derékig illeszkedik, és onnantól fellángol. Fél méretű ujjat és fekete övet tartalmaz a derekán. Nagyon finom panelek jönnek létre a fáklyás részen, amely alig van elöl a hátsó részhez képest.

Itt néhány példát láttunk a popover ruhákra, de mindegyik fantasztikus. Az ilyen ruhát látva nem lehet ellenállni annak, hogy legyen. Megkülönböztető megjelenést kölcsönöz a hölgyeknek, látványos és pompás képet hagyva maga után az emberek fejében. A popover ruha megteremti a csodálatos hasonlóságot.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80