9 új és stílusos kötszer ruhaterv nőknek

A kötszerruhák egy olyan ruha, amely szorosan illeszkedik, és úgy néz ki, mintha szorosan ölelné a testet. Általában rugalmas anyagból készülnek, amely kényelmet nyújt a testnek. Úgy tűnik, hogy a kötszerek a test körül vannak tekerve, és sok réteg látható a ruhán. Sok színből és sok nyomatból áll. A kötésminta lehet a nyakon, a ruha oldalán és az összes ruhán is. Ezek a kötési minták magas szintű innovatív ötleteket igényelnek.

A legújabb és divatos kötszerruhák a trendi hölgyeknek:

Szerezd meg ezt a 9 legjobb kötszer ruhát a szekrény kollekcióidhoz.

1. Hátsó kötés ruha:

Hátoldali kötszer ruha

Ez a piros kötésű ruha csábító hátmintával rendelkezik. A hát alsó részét vöröskeresztes csipke szegély díszíti, felül pedig vízszintes piros heveder található a váll mindkét oldalán. Az alsó ruhán is van kötszer, világos vörös árnyalattal. Ezt a piros színű ruhát az alkalom vagy a parti viselete szerint választjuk.

2. Váll nélküli kötszer ruha:

Váll nélküli kötszer ruha

Ez egy csillogó fehér pólya ruha pánt nélkül. A váll körkörös, fehér kötésszerű anyagból készült, a derékon pedig egy fehér kötéspánt van rögzítve. A ruha négy lépésből áll, blúzzal és szoknyával, és mindegyik egyszerű. Ha pozitívan áll a ruhaválasztáshoz, akkor ezt meg kell próbálnia.

3. Criss Cross Bandage ruha:

Criss Cross kötszer ruha

Ez egy térdig érő fekete kötszer ruha, amely szemet gyönyörködtető kötésmintával rendelkezik a mellkas területén. Az egész ruha közepén keresztes stílusú vékony pántok vannak. A felső kötszerek átlátszóak, az alsó részek pedig a ruha felett vannak.

4. Bodycon kötszer ruha:

Bodycon kötszer ruha

Ez a hosszú ujjú kötszerruha teljes egyoldalú kötéssel rendelkezik. Van egy mély kerek nyak, teljes méretű ujjakkal. Ez egy kis szűk ruha, és a test oldalán egy teljes görbe található a keresztező panelen, csomóval a végén. A ruha testhezálló stílusú.

5. Magas nyakú kötszer ruha:

Magas nyakú kötszer ruha

Ez egy rózsaszín kötszer ruha, magas nyakú. A vállon összekötő nyakkötő paneleket végeznek. Az öv kialakítása szintén csipkekötszerre hasonlít. Ennek a rövid ruhának kívánatosnak látszó kötszerekből álló ujja van.

6. Choker Neck Bandage ruha:

Choker nyakkötéses ruha

Olyan szexi kötszerruha borítja a nyakát, mint a choker. Az egyik vállát fehér kötszer borítja, a másik vállpánt nélkül. Egyrészt a kötést felakasztják. A ruhát úgy tervezték, hogy érzéki legyen, és sok nyitott területet jelenítsen meg.

7. Pántos első kötszer ruha:

Pántos első kötszer ruha

Ez midi kék pólyaruha pántos nyakmintával. A ruha spagettiszerű pántokkal rendelkezik, mély nyakkal, ismét kötéspántokkal berendezve. A középső egyenes kötés összeköti a többi hevedert.

8. Fólianyomtatás kötszer ruha:

Fólianyomtatás kötszer ruha

Ez egy arany kötésű ruha, amely fantasztikusan néz ki. Úgy tűnik, hogy a ruha arany kötszerekből készült, és ezek a kötszerek fóliaszerű nyomtatással rendelkeznek. Elöl kötőféknyak, hátsó oldalán négyzet alakú nyakmintával.

9. Divatos kötszer ruha:

Divatos kötszer ruha

Ez a zöld kötszer ruha plusz méretű, színes árnyalatokkal. A testet zöld, lila és sárga árnyalatú kötések borítják, amelyek zöld színűek. A derék mindkét oldalán és a hátán is van vágás.

A kötési ruha művészi alkotását egyedi ötletekből kell fejleszteni. Ezek a kötési munkák szélesek vagy vékonyak lehetnek a követelményektől függően. A kötszerruha művelt és méltóságteljes tervezési munkát végez.