Afrikai ruhák – 9 legújabb design a nőknek a divatban

A színes afrikai öltözékek individualisták és tükrözik életszeretetüket. Az élénk színekkel és merész mintákkal rendelkező afrikai ruhák megmutatják e hatalmas kontinens nőinek valódi természetét. Ezek az afrikai ruhatervek nagyon érdekesek és eredetiek, mivel Afrika különböző részein más kultúra, különböző törzsek saját öltözködési móddal rendelkeznek.

Hagyományos és gyönyörű afrikai ruhatervek nőknek:

A 9 legjobb afrikai ruha segít abban, hogy ötvözze divatját a kimenő és merész.

1. Narancssárga Dashiki nyomtatott báli ruha:

Narancssárga Dashiki nyomtatott báli ruha

Ezek az élénk afrikai öltözködési stílusok alkalmasak eljegyzési partikra, esküvőkre vagy vörös szőnyeges alkalmakra. A Dashiki nyomtatott ruha afrikai viasz pamutból készült, és béléssel rendelkezik. A kötőfék nyakában nyakkendő íj van hátul, két rejtett oldalsó zseb és derékban cipzáras zárás a kényelmes illeszkedésért.

2. Ankara grófnő ruha:

Ankara grófnő ruha

Ez az innovatív grófnő ruha, pamutszövetből készült, teljesen bélelt oldalsó zsebekkel és arany gomb részletekkel. Ezt a ruhát garnitúrával lehet viselni, vagy felnyitható, hogy V-nyakú hatást keltsen. Az intelligens ankarai afrikai ruhákat hivatalos alkalmakra, üzleti vagy irodai találkozókra lehet viselni

3. Vintage Wraparound ruha:

Vintage Wraparound ruha

Ez a kör alakú, afrikai ruha stílusú szoknya 100% viaszos pamutszövetből készült. Az afrikai nők körében népszerűek egyedi nyomatok, merész színek és kényelem miatt. Ez a többszínű, geometrikus mintás ruha 50 ”-os derékig illeszkedik. Alkalmasak partikra, fesztiválokra vagy strandokra.

4. Afrikai Patchwork Midi:

Afrikai Patchwork Midi

Ez a különleges patchwork midi ruha 100% pamut afrikai viaszból készült, különböző nyomatokkal és színekkel. Ez a ruha V-nyakú, háromnegyedes ujjhosszúsággal, oldalsó zsebekkel és szárnyakkal rendelkezik, amelyek megkötik az íjat. Ez a szövet patchwork technikával készült. Ezek az egyedülálló hagyományos afrikai ruhák gyengéd kézmosást és lapos szárítást igényelnek.

5. Ankara Bell ujjú ruha:

Ankara Bell ujjú ruha

Az élénk piros csengőhüvely pamut Ankara anyagból készült. Az eleganciára és a stílusra tervezték. Ez az egyedi szabású nyomtatott ruha hideg váll stílusú és többszintű harang ujjú. Ennek az afrikai divatruhának nincs bélése vagy oldalsó zsebe. A szövet nem nyúlik, és kézi mosás vagy vegytisztítás ajánlott.

6. Magas alacsony parti ruha:

Magas, alacsony parti ruha

Ez a divatos nyomtatott magas, ujjatlan parti ruha két rétegből áll. A külső réteg eleje a térdhossz felett van, míg a belső réteg a térdre esik. Ennek a ruhadarabnak a hátsó része nem érhető el a földtől. A hagyományos afrikai ruhák kerek nyakkal és szabálytalan szegéllyel rendelkeznek. Ez egy hivatalos és parti ruha.

7. Hagyományos Bell Sleeve Wrap Around:

Hagyományos haranghüvely tekercselés

Ez az élénk, padlóig érő, hagyományos Dashiki nyomtatott, körbefutó maxi ruha a viasz pamut anyagából készült. A ruha rugalmas derékkal, csokornyakkendővel rendelkezik. A csokornyakkendő csak díszítésre szolgál, és nem a szoknya feltartására. A V-nyakkivágás és a harang ujjak fokozzák az afrikai mintás ruhák szépségét.

8. AsoEbi stílusú esküvői ruha:

AsoEbi stílusú esküvői ruha

A hagyományos modern hosszú ruhát a nigériai kultúra befolyásolja. Ez az afrikai öltözék ruhája csodálatos megjelenést kölcsönöz az esküvőkön és egyéb hivatalos alkalmakkor. A vállon kívüli, teljes ujjú ruha selyemből és hálómintákból készül. Kombinálható modern géllel (afrikai fejdísz).

9. Elegáns kötszer szabálytalan ruha:

Elegáns kötszer szabálytalan ruha

Ez az elegáns vállon kívüli ruha poliészter anyagból készült. A rugalmas, állítható öv másként is felköthető, hogy az alkalomnak és a hangulatnak megfelelően megváltoztassa a stílust. Az afrikai divatruhák tökéletesek jelmezbálra, esti partira vagy randevúra. Nyáron és őszi szezonban is díszíthető.

A legjobb dolog az afrikai divatban és a merész színekben és nyomatokban, hogy a személyiségéhez illeszthető, és játszhat, kísérletezhet, hogy dicsérje személyiségét és hangulatát. A 9 legjobb afrikai ruha a ruhásszekrényben végtelen lehetőséget kínál az öltözködésre, bármilyen alkalom is legyen.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80