5 erilaista mallia, 5 ruokapöytää, penkit ja tuolit Girsbergeriltä

ruokapöydät penkit ja tuolit suunnittelevat puukalusteet

5 erilaista mallia, 5 ruokapöytää, penkit ja tuolit Girsbergeriltä

Nämä ruokapöydät ja tuolit Girsberger tyydyttää tyylitajuasi maustasi riippumatta. Mutta nämä hienostuneet pöytämallit eivät ole vain ruokasalille. Yhdistettynä luoviin istuimiin ne voidaan helposti muuttaa muodollisista ja rentoista huonekaluista viihdealueilla toimistopöydiksi ja kokoushuoneiden pöydiksi, jotka vaikuttavat asiakkaisiisi ja työntekijöihisi.

Mutta riippumatta siitä, missä ja miten käytät niitä, miten tai missä ne on järjestetty, nämä taulukot tekevät aina upean vaikutelman. Tässä on 5 ruokapöytää, joissa on penkkejä ja tuoleja, jotka voivat epäilemättä kaunistaa huoneesi suunnittelua.

Moderni ja orgaaninen – Aito pöytä ja vastakkaiset nykyaikaiset tuolit

Ruokapöydät, penkit ja tuolit suunnitteluideoita

Aito, massiivinen puupöytä lisää hieman karkeaa luonnetta. Pöytälevy koostuu kahdesta kiinteästä sydänpuupaneelista, jotka heijastavat toisiaan muodoltaan kauniisti tasapainoiseksi. Molemmilla lohkoilla on orgaaninen muoto, joka jättää avoimen raon niiden väliin, kun ne asetetaan vierekkäin. Tämä tukeva pöytälevy on jyrkässä ristiriidassa alustan kanssa – täysin suorat pöytäjalat, joissa on keinotekoiset, suorakulmaiset kiillotettua terästä. Yhdessä modernien Lynn -tuolien ja Permesso -penkin kanssa tämä ruokasali saa herkullisen modernin koristeen.

Tyylikäs toimistossa – Onda puinen pöytä ja Yara WL -tuolit

Ruokapöydät, penkit ja tuolit suunnittelevat punaisen ruokasalin

Toimistotilasi sijoitettu Onda-pöytä on luova ja huomiota herättävä. Tämä pöytä on valmistettu massiivipuusta, siinä on suorakulmainen tai elliptinen pinta ja se on asetettu muotoilluille teräsjaloille. Yhdistä tämä upea pöytä Yara WL -muotoisiin tuoleihin, jotka on asetettu puurunkoon, käsinojiin, kirkkaalla punaisella värillä (saatavana myös syvänä mustana).

Lämpimät ja kylmät värit yhdessä – vain pöytä yhdistettynä Permesso -penkkiin

Ruokapöydät, penkit ja tuolit suunnittelevat lasiseiniä

Vain pöytä on sopiva esimerkki siitä, kuinka voit kävellä ruokasalista kokoushuoneeseen helposti ja vaivattomasti. Tämä lämmin, edelleen moderni pöytälevy on valmistettu puunrungosta. Upotettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu keskus ja vankka pohja tekevät siitä kauniin. Tässä tyylikkäässä pöydässä yhdistyvät nykyaikaiset ruokapöydän tuolit ja Permesso -penkki on verhoiltu tyylikkäällä mustalla nahalla, joten tämä suunnittelukalusteiden kokoelma kutsuu monia ystäviä ja koko perheen yhteen huoneeseen.

Trio by Xeno – kokoontaitettava pöytä ja istuimet

Ruokapöydät, penkit ja tuolit ovat teollista muotoilua Suunnittelijaruokailukalusteet – yksinkertaisia, mutta erittäin moderneja ja ylellisiä

Ruokapöydät, penkit ja tuolit on valmistettu nahasta

Girsbergerin penkit ja tuolit – nahkaa ja puuta

ruokapöydät, penkit ja tuolit suunnittelevat mustaa malliaEpätavallisia, tyylikkäitä huonekaluja

Ruokapöydät, penkit ja tuolit suunnittelevat puunahkaista tuolia

Massiivipuinen pöytälevy ja metalliset pöytäjalat

ruokapöydät, penkit ja tuolit, tavallinen puu    Ruokapöydät, penkit ja tuolit suunnittelevat metallisia pöytäjalkoja