Alkuperäinen kiinteä ruokapöytä – kestävä ja ajaton tyyli Charlotte Perriandilta

Alkuperäinen kiinteä ruokapöytä puu kolme jalkaa musta keittiö

Alkuperäinen kiinteä ruokapöytä – kestävä ja ajaton tyyli Charlotte Perriandilta

Nykyaikana toimivuus on useimpien ihmisten kannalta keskeistä, kun he valitsevat pöytiä. Yhdistelmä tyylikkääseen muotoiluun on myös yleistymässä.

Entä tämä Ventaglio -pöytä 511?

Sen loi Charlotte Perriand vuonna 1972. Pinta sisältää 14 askelmaa ja kolme elliptistä jalkaa. Nämä antavat todella näyttävän ilmeen.

Se voidaan näyttää huoneessa yhtä hyvin kuin taideteos

Alkuperäinen massiivinen ruokapöytä, kolme jalkaa ulkona

Epäsymmetrinen muoto tekee tästä pöydästä ihanteellisen joustavaan ja dynaamiseen käyttöön.

 511 Ventaglio -pöytä mustaAlkuperäinen kiinteä ruokapöytä puu kolme jalkaa kaunis

Käytä pöytää pehmustamattomilla tuoleilla olohuoneessasi ja voit saavuttaa mukavan ja intiimin ilmeen. Lisäksi tämä huonekalu voidaan sijoittaa talviterassille. Tässä tapauksessa yhdistelmä valkoisten sohvien kanssa olisi varmasti varsin vaikuttava.

Haluatko mieluummin minimalistisen ilmeen?

Alkuperäinen massiivinen ruokapöytä puu kolme jalkaa taideteos

Suunnittelijan taideteos

Alkuperäinen massiivinen ruokapöytä puu, kolme jalkaaRuokapöytämme ovat myös huoneen valaisevia elementtejäAlkuperäinen kiinteä ruokapöytä kolmella jalalla

 Koristele pöytä kukka -asetelmilla, hedelmiä täynnä olevilla kulhoilla, geometrisilla kynttilöillä tai yksinkertaisesti muotoilluilla maljakoilla.

Löydä sisustukseesi sopiva vaihtoehto.

Epätavallinen ja erittäin mukava istuin

Voit kutsua useita ystäviä illalliselle Ventaglio -pöydän ääreen. Hän sekoittaa rakkauden luontoon nykyaikaiseen muotoiluun. Varmasti tämä on upea symboli ympärillämme olevasta kauneudesta. Ruoka tai juoma maistuu vieläkin paremmalta tämän kauneuden edessä. Tämä huonekalu näyttää kaikki pöydän toiminnot, mutta se on myös taideteos.

Piditkö Cassina -pöydästä? Minne laittaisit sen kotiisi?  Alkuperäinen kiinteä ruokapöytä puu kolme jalkaa ambiente Tätä pöytää voi ostaa kahdessa värissä – tammi ja musta Alkuperäinen kiinteä ruokapöytä puu kolme jalkaa mustanruskea   Alkuperäinen kiinteä ruokapöytä puinen kolmijalkainen tuoliSuunnittelijat suunnittelupöydistäAlkuperäinen massiivinen ruokapöytä puu, kolme jalkaa