Alkuperäiset riippuvalaisimet ruokasalissa ruokapöydän yläpuolella

Alkuperäiset kattovalaisimet suunnittelee kokoelman puupöytää

 Alkuperäiset riippuvalaisimet ruokasalissa

Kotisi ruokailutila on sekoitus keittiötä ja ruokasalia – paikka rentoutumiseen, viihteeseen ja jossa voit nauttia herkullisista ruuista ja juomista. Olipa sinulla suuri ruokapöytä tai tiski, on oikea tapa valaista juuri tämä paikka.

Joten voit nauttia paitsi ruoasta myös suunnittelusta. Paras vaihtoehto on valita yksi iso riippuvalaisin tai useita pienempiä lamppuja. Ne voidaan ripustaa hyvin matalalle, mistä ne voivat tulla osaksi ruokapöydän asettelua. Ruokapöydän lamppu on asennettava siten, että et lyö päätäsi sitä vasten – eikä se sokea ihmisiä. Katso kuvagalleriamme ja katso hienoja vaihtoehtoja.

MAMACLOUD Beluxista

Cloud on yksi suosituimmista Belux -tuotteista. Kuuluisan arkkitehdin suunnittelema Frank Gehry, Tämä kaunis, kevyt ja ilmava lamppu on erikokoinen. Se on saatavana myös pienemmissä maapallon muodoissa, mutta suuri katos nimeltä MAMACLOUD on vaikuttavin. Se on erittäin alkuperäinen ja kaunis lamppu, ja sen yllättävä etu on ruokasalin äänenlaatu.

Riippuvalaisin Mamacloud

Alkuperäiset riippuvalaisimet ruokasalissa pilvivalkoinen

Mamacloud -riippuvalaisin kirjastossa

pilvet alkuperäinen riippuvalaisin mielenkiintoinen ruokasali ruokapöytä idea

Mamacloud -riippuvalaisin toimistossa

Pilvet alkuperäinen riippuvalaisimen muotoilu ruokasalissa

Zeppelin Flosilta

Tämä on Marcel Wandersin luoma Flosille. Hän saa inspiraationsa tähän ylelliseen riippuvalaisimeen paksusta hämähäkinverkosta, joka on peittänyt taskulampputyylisen kattokruunun. Kuten edellä kuvattu MAMACLOUD, se kattaa yleensä ruokapöydän ja sopii sekä pyöreälle että suorakulmaiselle pöydälle. Kevyt ja hienostunut, se voitaisiin nähdä modernina, minimalistisena tulkintana arvokkaasta kattokruunusta, joka on vaikuttava läsnäolo ruokasalissa.

Zeppelin riippuvalaisin

Alkuperäiset riippuvalaisimet ruokapöydässä

Zeppelin riippuvalaisin

Alkuperäisten riippuvalaisimien suunnittelunäyttely

Zeppelin riippuvalaisin

Alkuperäiset riippuvalaisimet ruokasalissa ruokapöydän ympärillä

Agave Sospensione, Luceplan

Nämä suloiset kattovalaisimet on suunnitellut Diego Rossi ja Raffaele Tedesco Luceplanille. Voit ripustaa ne ryhmitettyinä eri korkeuksille pyöreän pöydän päälle tai järjestettyinä peräkkäin aamiaisbaarin päälle. Riippuvalaisimia on saatavana hieman erikokoisina ja -muotoisina hedelmistä ja kukista ja kolmessa värissä – punainen, keltainen ja sininen. Pehmeän läpinäkyvyyden, heijastumisen, taittumisen ja värin ansiosta agave lisää hedelmäisen, trooppisen aksentin ruokapöytään.

Agave sospensione

Alkuperäiset riippuvalaisimet ruokasalissa kirkkailla väreillä

Agave sospensione

Alkuperäiset riippuvalaisimet punaisessa nojatuolissa

Värien vaihtaminen agave -sospensionessa

Alkuperäiset riippuvalaisimet ruokasalissa

Catellani ja Smith Malagola

Catellani ja Smithin riippuvalaisimet sopivat erittäin hyvin ruokapöytään. Luomu, Kauri-inspiroima muoto on yksinkertaistettu ja hienostunut, peitetty kullalla tai hopealla. Varjostimen rakenne on läpinäkymätön ja aaltoileva. Se on tarkoitettu heijastamaan huoneen muita valonlähteitä, kun taas sen oma kultainen valo on keskittynyt pöydän pintaan voimakkaassa “valosaaressa”. Ne ovat kauniita, omaperäisiä ja tyylikkäitä, eikä Catellani ja Smith ole odottaneet mitään.

Fucsia Flosilta

Nämä Achille Castiglionin riippuvalaisimet, jotka on suunniteltu Flosille vuonna 1996, ovat huomaamattomia, tyylikkäitä ja kiiltäviä kuin käänteiset samppanjalasit. Alemmat vanteet on hiekkapuhallettu, jotta kiilto ja läpinäkyvyys saadaan aikaan häikäisemättä. Ripusta 3-4 hengen ryhmä peräkkäin tiskin päälle tai epäsäännöllinen klusteri pyöreän ruokapöydän päälle.

FUCSIA 12 lamppua keittiön pöydän yläpuolella

Alkuperäiset riippuvalaisimet ruokasalissa moderni

Foscarinin Le Soleil

Foscarinin Le Soleil sopii osittain minimalistiseen ja moderniin ruokasaliin, jossa on värejä. Synteettinen lampunvarjostin vaaleanpunaisella, valkoisella ja turkoosilla on kääritty valonlähteen ympärille ja siinä on pieni läpinäkyvyys, joka antaa epäsuoraa valoa. Vicente Garcia Jiménezin luomus, New Yorkin Guggenheim -museon innoittama, Le Soleil huokuu kosmopoliittista makua ja iloa.

Le Soleil riippuvalaisin

Alkuperäiset riippuvalaisimet ruokasalissa keltaiset ruokapöydän tuolit

Le Soleil -valo

Alkuperäiset riippuvalaisimet ruokasalin viihtyisässä keittiössä

Le Soleil -valo

Alkuperäiset riippuvalaisimet ruokasalissa kromaattisilla väreillä

FLY -kuvake Kartellilta

Suositun ja rakastetun riippuvalaisimen on suunnitellut Ferruccio Laviani italialaiselle Kartell -suunnittelumerkille. Lampunvarjostin on läpinäkyvä ja värikäs pallo, joka muistuttaa saippuakuplia. Se vakuuttaa monilla iloisilla ja moderneilla väreillä – punainen, vaaleanpunainen, sininen, oranssi, violetti, vihreä – ja yllättävän alhaisella hinnalla. Fly Icon on käytännöllinen, kevyt ja moderni ruokasali, jossa on 2-3 erilaista valaisinta jokaiseen makuun.

Fly Icon -lamppu

Alkuperäiset riippuvalaisimet ruokasalin sinistä lasia

Fly Icon -lamppu

Alkuperäiset riippuvalaisimet ruokasalissa puolipyöreä valkoinen

Fly Icon -lamppu

Alkuperäiset riippuvalaisimet uudistavat istuimen

Fly Icon -lamppu

Alkuperäiset kattovalaisimet ovat söpöjä ruokasalissa

Kukka Beluxista

Blossom -sarja on melko nuori luomus ja sen suunnitteli Hella Jongerius Beluxille vuonna 2007. Yllättävä asia näissä yksinkertaisissa valaisimissa on, että riippumatta siitä, mitä 16 väriä heillä on, ne sopivat melkein mihin tahansa tunnelmaan. Kiiltävissä metallisävyissä on paljon pastellivärejä vaaleisiin moderneihin asetteluihin, mutta myös maanläheisiä värejä retro -asetelmiin.

Blossom Booky riippuvalaisin

Alkuperäiset riippuvalaisimet suunnittelevat punaista lampunvarjostinta

Näistä lampuista pidän eniten niiden monipuolisuuden lisäksi se, että verkkojohdolla on merkittävä visuaalinen rooli koko.

Kukka -riippuvalaisin

Alkuperäiset riippuvalaisimet ruokasalin LED -valot

Blossom -lamput toimivat upeasti, kun ne ripustetaan pöydän yläpuolelle tai järjestetään riviin. Voit ottaa teeman myös keittiössä, koska sen keskittynyt valonsäde on erittäin käytännöllinen työpintojen valaisemiseen.

Beat sävy Tom Dixon

Brittiläisen teollisen suunnittelijan Tom Dixonin riippuvalaisin on kaunis, tyylikäs ja maskuliininen, ja sitä on saatavana kolmessa kulhonmuotoisessa versiossa – rohkea, korkea ja leveä. Ehdottomasti paras vaihtoehto on käyttää kaikkia kolmea asettelussa. Hienostunutta kosketusta antaa kultainen sisustus, joka rikastuttaa ja heijastaa valoa. Ne on ripustettu klusteriin vilkkaan epäsymmetrian vuoksi tai tavallisella rivillä graafisen vaikutelman saavuttamiseksi.Ne ovat olennaisia, moderneja, ytimekkäitä ja visuaalisesti erittäin tarttuvia vain pienellä epäkeskisyydellä.

Beat sävyt yli ruokailutila

Alkuperäiset riippuvalaisimet ruokasalissa värikkäästi naisellinen

Beat Shades

Alkuperäiset riippuvalaisimet perinteisessä ruokasalissa

Beat Stout -lamppu

Alkuperäiset riippuvalaisimet ruokasalissa, tiukat linjat

Lehdet S by Slamp

Tämä Villa Tosca Design by Slampin luomus on toinen esimerkki kevyestä ja ilmavasta läsnäolosta ruokapöydän yläpuolella. Tyylikäs punaisen, vihreän tai valkoisen lampunvarjostin, joka on saanut inspiraationsa kasvillisuuden muodoista, ympäröi valonlähdettä kuin herkän paperin pesä ja leikkaa valon epäsuorasti ympäristön vaikutusten vuoksi. Se on söpö, alkuperäinen ja mukava design -lamppu, joka lisää hienostuneisuutta ja ylellisyyttä kirkkaaseen ja puristiseen retroasetteluun.

Lehdet S valkoisia

Alkuperäiset riippuvalaisimet ruokasalissa valkoinen luonnollinen