Punainen pöytäliina – luo juhlava ja alkuperäinen pöytäkoriste

pöytäliina punainen juhlapöydän koristeet ruokailuvälineet lautasliina lautasliina punainen

Punainen pöytäliina – juhlava, viileä ja ainutlaatuinen

Pidätkö punaisia ​​elementtejä koristellessasi? Mutta miksi et käytä tätä sävyä korostusvärinä? Jotkut välttelevät punaisten pöytäliinojen viileää luonnetta ja toiset pitävät tämän tyyppistä sisustusta liian juhlallisena.

Mutta punainen tuo paljon enemmän joulun ja ystävänpäivän tunnelmaa.

Tänään haluamme näyttää sinulle, kuinka päästä läpi punainen pöytäliina voi saavuttaa kaksi täysin erilaista ulkonäköä.

Punainen kohtaa luonnon kauneuden

Tämä taulukon kattausstrategia on tarkoitettu suuremmille ryhmille. Mutta se voidaan sovittaa myös pienemmille ihmisryhmille. Alla olevat kuvat ovat New Yorkin museon kesäjuhlilta. Tämän on luonut Ron Wendtin suunnittelu ja siitä on tullut juhla silmille.

Kesäjuhlat New Yorkin museossa

pöytäliina punainen juhlava pöytä koristeet ravintola ron wendt design

Punainen on hankkeen ydin, mutta se ei ole liian hallitseva. Se on yhdistetty täällä harmailla ja mustilla tuoleilla ja tuoreilla vihreillä keskikappaleilla. Tämä laite muistuttaa upeita kukka niittyjä. Punainen näyttää siis puhtaalta, modernilta ja herättää ruokahalua.

Punainen korostusvärinä

pöytäliina punainen pöytäkoriste tyylikäs kukkakoriste ron wendt -suunnittelu

Kalusteet näyttävät vieläkin paremmilta ihmisten pään yläpuolella olevien kiiltävien valojen ansiosta. Pöytäjuoksijan peilipinnat heijastavat niitä. Haluatko saavuttaa tämän ilmeen myös kotona? Tuo tomaatinpunaiset pöytäliinat, lisää yksi tuoreen vihreän keskipalaksi ja pidä yleinen mieliala puhtaana ja yksinkertaisena. Metallikappaleet ja aksentit täydentävät ihanteellisesti näitä sävyjä.

Tomaattipunaiset pöytäliinat käytössä

ravintola tapahtuma pöytäliina punainen pöytä sisustus tyyli kukka koristelu ron wendt design

Punainen kohtaa vintage

Punaisessa sävyssä on jotain niin kulinaarista. Se stimuloi ruokahalua ja rapean valkoisen kanssa se on vain erittäin houkutteleva. Siinä on myös vintage -tyyliä!

Punainen edistää ruokahalua

pöytäliina punainen juhlapöydän koristeet lautanen valkoiset punaiset reunat

Muutama vuosi sitten suunnittelija Eddie Ross loi kiehtovan juhlapöydän, joka sisälsi himmeää lasia ja piparminttua. Uskomme, että tällaiset laitteet pysyvät ajan tasalla ympäri vuoden. Punaisen ja valkoisen huuto yhdistää “vintage”. Kuviot näyttävät karkkiteemoja ja saavat pöydän näyttämään erittäin maukkaalta.

Niin hassu, rapea ja tyylikäs!

pöytäliina punainen juhlapöydän koristelu tyylikäs tyylikäs punainen valkoinen lautanen ruokailuvälineet

Sanoiko kukaan mitään makeisten värillisistä raidoista? Punainen ja valkoinen herättää yhteyksiä vanhoihin hyviin aikoihin ja antaa luottamusta hyvään tulevaisuuteen. Ajattele sirkus- ja karnevaalitelttoja, joissa on tällaiset raidat. Merkitse pöytäliina lautasliinoilla, joissa on punaisia ​​ja valkoisia raitoja, jotta saat todella näyttävän ilmeen.

Punainen ja valkoinen raidallinen kuvio

ravintola tapahtuma pöytäliina punainen valkoinen raita kuvio kukat deco punainen

Punainen voi myös näyttää dekadentilta ja lumoavalta. Tämä kattaus täällä muistuttaa voimakkaasti 30 -luvun häiden tyyliä. Täällä voit nähdä paljon kulhoja, joissa on hedelmiä ja muita hienoja asioita.

Et usko, että tämä on aivan tyylikäs viihdemuoto?

pöytäliina punainen juhlapöydän koristelu jälkiruoka

Punainen kohtaa nuorekkaan joie de vivren

Mainitsimmeko, että punainen on täydellinen sävy lasten pöydille? Seuraava esimerkki havainnollistaa juuri sitä. Täältä näet offset -nimikilvet vintage -kirjaimilla. Älä unohda gingham -aksentteja. [Viljelijän markkinajuhla kovaa Emäntä Mostessin kanssa]

Punainen – täydellinen sävy lasten pöydille

pöytäliina punainen valkoinen ruudullinen alkuperäinen pöytäkoriste

Alla oleva tikkari -pöytäliina yhdistettiin monivärisiin koristeisiin. Olet siis toimittanut huoneeseen enemmän raitista ilmaa. Punainen on ihanteellinen tausta vilkkaalle taiteelle ja aksentteille, varsinkin kun lasten pöydät tulevat peliin. [Kuva Gulnara Studiolta Ruffledilta]

Värikäs tausta

pöytäliina punainen juhlapöydän koristeet levy sininen kangas lautasliina punainen tikkari

Haluatko kesäisen ilmeen, joka tuo punaisen, valkoisen ja sinisen esiin? Tässä klassisessa värissä on luotu merellinen tulkinta. Voit nauttia kudotusta kankaasta, kun lapset odottavat illallista. Tämä on erittäin lapsiystävällinen juhlapaikka. Muista kuitenkin peittää pöytäliina paperilla alla olevan kuvan mukaisesti. [Mathieu Photographyin mukaan Elizabeth Anne Designs]

Kesä näyttää punaiselta ja valkoiselta

pöytäliina punainen juhlapöydän koristelu punainen valkoinen ruokapöydän tuoli

Haaveiletko jo voimakkaasta punaisesta annoksesta kotonasi? Minä myös, ja varsinkin koska se sopii hyvin moderniin elämäntapaan.