10 vinkkiä ruokasalin sisustamiseen kesällä

ruokasalin sisustus kesällä eklektinen muotoilu vaaleansininen pöytäliina

Ruokasalin sisustus kesällä

Haluatko uuden ilmeen ruokasalillesi tänä kesänä? Katso nämä 10 vinkkiä sisustaaksesi tilaa nopeista ja helpoista DIY -ideoista kunnianhimoisempiin viikonlopun DIY -projekteihin.

Peitä yksi seinä puutarhan ristikkorakenteella.

Lisää puutarhajuhlatunnelma ruokailutilaasi asettamalla ristikkorakenne, joka on leikattu yhden tai useamman seinän mukaan. Viimeistele ulkonäkö koristeellisilla muodoilla. Saat tyylikkään käänteen ripustamalla peilin säleikön taakse.

Laita päälle rannan inspiroima pöytäliina

Ruokasalin sisustus kesälasit ja pullot perinteinen

Korosta tavallisia valkoisia astioita vesimukeilla, kudotuilla aluslevyillä ja painetuilla lautasliinoilla, jotka on sidottu narulla. Köydellä käärityt poijut ja kaunis pullojoukko pöydän keskellä ovat koristeellisia. Voit täyttää lasipullot vedellä tai limonadilla.

Luo seinätaidetta nopeasti

ruokasalin sisustus kesäkristallikruunu metallituolit

Onko sinulla meren innoittama kuvitettu kirja, josta pidät? Suurenna muutamia sivuja ja tulosta ne mustavalkoisina, jotta saat lähes välittömästi seinäkoristeita. Yksinkertaiset valkoiset tai mustat kehykset ovat kaikki mitä tarvitset – voit suorittaa tämän projektin yhdellä aamulla.

Maalaa yksinkertainen pöytä liitutaulumaalilla – idea Madisonin moderni koti

ruokasalin sisustus kesällä valkoisella turkimatolla

Tätä Madison Modern Home -projektia varten edullinen Ikean pöytä päällystettiin liitutaulumaalilla, joka muuttuu kirjoituspinnaksi, joka sopii täydellisesti viini- ja juustojuhliin. Onko sinulla lapsia kotona? Ruokapöytä voi auttaa pitämään pienet kädet kiireisenä illallisen jälkeen.

Herätä vapaa nurkka elämään tikkaiden näytön avulla

ruokasalin sisustus kesällä kapeat puiset portaat, joissa on herkkiä kukkia

Tue tikkaita ja linjaa portaat valikoimalla kirkkaanvärisiä vintage -pulloja. Täytä jotkut kukilla tai leikkaa oksia ja jätä toiset tyhjäksi valon saamiseksi. Etkö halua käyttää pulloja? Säilytä ja näytä kauniita pöytäliinoja portailla.

Näytä meren löydöt

ruokasalin sisustus kesällä suuri pöytä, joka on tehty punaisesta tummasta puusta

Aseta kerätyt simpukat, purkki tai ajopuu matalaan korikoriin tai kulhoon, jotta saat helpon ja tyylikkään keskipisteen, joka voi pysyä siellä koko kesän. Löysitkö rannalta suuren palan ajopuuta? Puhdistuksen jälkeen (et halua vikoja pöydälle!) Aseta se pöydän keskelle ja ympäröi se valkoisella teevalolla.

Koristele valo köydellä

ruokasalin sisustus kesällä sisal -kattokruunu ja matto

Kääri yksinkertaisen kattokruunun käsivarret köydellä merenkulun inspiroimaan DIY-muotoon. Viimeistele ulkoasu lisäämällä muita tekstuurisia aksentteja, kuten kudottua koria ja luonnonkuitumattoa.

Kokeile pelkkää pöytäliinaa tai juoksijaa

Ruokasalin sisustus kesällä valkoiset ergonomiset tuolit pöytäliina pitsiä

Anna ruokasalillesi ilmava ilme peittämällä pöytäsi terävällä kankaalla. Tässä näkyvä malli luotiin yksinkertaisesti leikkaamalla pois vinyylikangas. Ompelua ei tarvita!

Laita kesämehikasveja

Ruokasalin sisustus kesällä tilava travertiini ja liukuovet

Täytä purkit tai kulhot pienellä määrällä hiekkaa ja laita sitten mehikasveja tai ilmakasveja sisälle helpottamaan kesän kukintaa. Lisää kudotut lautasmatot ja valkoiset tuolinpäälliset parantaaksesi rannan tunnelmaa.

Merituulettimet tai simpukat voidaan näyttää kehyksissä tai varjolaatikoissa ainutlaatuista sisustusta varten. Käytä valkoista paperia taustana tai anna taiderakenteesi käärimällä runko luonnollisella pellavalla tai juutilla.

Tee oma seinätaide meren aarteista

Ruokasalin sisustus kesällä tyylikkäät valkoisella peitetyt tuolit