9 A sifon sál minták legújabb kollekciója nőknek

A modern időkben a sálak nagy jelentőségre tettek szert, mint sokoldalú ruházati kiegészítő. A sál alapvetően egy szövetdarab, amely különböző anyagokból, például selyemből, pamutból, gyapjúból stb. Készül, különböző hosszúságú szövéssel, a használat stílusától és céljától függően. A sál lényegében több célra is hasznos, mint a kényelem, stílus, trend, időjárás, hangulat stb.

A sálakat férfiak és nők is használják, de főleg nők használják őket, mivel rengeteg sál lehetőség és stílus áll rendelkezésre a nők számára. A női sál egyik leggyakrabban használt típusa a sifon sál. Alapvetően sál Chiffon selyemből vagy nylonból, és rendkívül könnyű, puha és szellős.

A legjobb sifon sál kollekció 2018 -ra:

Az alábbiakban bemutatjuk a Top 9 típusú női sifon sálat Indiában.

1. Hosszúkás sifon sál:

Hosszúkás sifon sál

A hosszúkás sál egy sifonból készült sál, amelynek mindkét vége nagy csomóként enged ki, és a középső rész kör alakú vagy téglalap alakú, hogy hosszúkás legyen. Lényegében hölgy sál. A fenti kép egy hosszúkás stílusú zöld sifon sál.

2. Saring Chiffon:

Saring Chiffon Sál

A Sarong sál egy hosszú, sifonból készült sál, amelyet általában a derékra vagy az egész testre tekernek, majd behúzzák. Általában tengerparti öltözékként viselik. A fenti kép egy sarong stílusú vörös sifon sál.

3. Nyomtatott sifon:

Nyomtatott sifon sál

A női sifon sálak is vonzóbbnak tűnnek, különféle nyomatokkal. Például a virágnyomatok, az állati nyomatok, a geometriai formák stb. Bizonyos típusú nyomtatott sifon sálak. A fenti kép egy virágos, fekete sifon sál.

4. Alkalmi sifon:

Alkalmi sifon sál

Ez az alkalmi sál viselhető bármilyen alkalmi kiránduláshoz, mint egy buli, egy bevásárlóközpontban, vagy vásárláshoz, stb. Ez ad egy hűvös megjelenést a személyiségednek. A fenti kép egy alkalmi kék sifon sál.

5. Nyári sifon:

Nyári sifon sál

Ez a nyári sál a legjobb forma a nyak vagy a fej védelmére az intenzív napsugarak ellen. Így természetes fényvédőként működik. Általában a nyári sálat fényvisszaverő színűnek, például fehérnek vagy sárgának választják. A fenti kép egy fehér sifon sál, amely tökéletes lehet nyárra.

6. Vékony sifon:

Vékony sifon

A nyak körül leggyakrabban vékony karfát viselnek. Nevéhez hasonlóan nagyon vékony, és általában az év meleg hónapjaiban hordják éjszaka. Bár többnyire a nyak körül hordják, néha a fej köré is tekerik. A fenti kép egy sovány stílusú rózsaszín sifon sál.

7. Gyöngyös sifon fej sál:

Gyöngyös sifon fejkendő

A sálat, amely gyönyörű csillogó gyöngyökkel van felszerelve, hogy kiemelje megjelenését, gyöngyös sifon fej sálnak nevezik. Általában a gyöngyöket egy selyem sifon sálhoz rögzítik. A fenti kép közelebbről megvizsgálja a gyöngyös sifon sálak különböző változatát.

8. Végtelen sifon:

Infinity sifon sál

A végtelen sál a sifon nyakkendő elsődleges típusa. Ez egy kör alakú sál, eleje és vége nélkül. Mivel nincs vége a kötéshez, „Chiffon loop sálnak” vagy „Chiffon Snood Scalf” -nak is nevezik. A fenti kép egy leopárdbőrrel nyomtatott kék végtelen sál.

9. Csipkével szegélyezett sifon:

Csipkével szegélyezett sifon

A csipkével szegélyezett sál elegánsan hímzett csipke szegéllyel rendelkezik a szélei és oldalai körül, hogy jobb megjelenítést biztosítson. A dizájntól függően divatos vagy hagyományos megjelenést kölcsönözhet a sálnak. A fenti kép egy csipkével szegélyezett szürke sifon sál.

Így észrevehette, hogy a sifon sál egy igazán szép kinézetű sál, és többféle besorolással rendelkezik. Felhasználási céljától függően kiválaszthatja a legjobb sálat ennek megfelelően. Például használhat alkalmi sifonkendőt, ha éppen bulizni szeretne, míg sarong sifonkendőt használhat, ha a tengerparton tartózkodik.