9 legjobb szögletes sál a nők számára

A szögletes sálminták szépek és divatosak. A sálak széles választéka áll rendelkezésre, mint a pamut, selyem, kasmír, gyapjú stb. Az évszaktól és a stílustól függően bármelyik sálat kiválaszthatja. Ezek a női szögletes sálak stílusosak és elegánsak. Top divatmárkák tervezték. Büszkélkedjen ezekkel a stílusos sálakkal a maga módján. Vannak nyomtatott sálak és hagyományosak, amelyek etnikai megjelenésűek minden alkalmi kiránduláshoz. Különféle módon kötheti össze őket. Készítsen egyszerű csomót elöl vagy hátul. A divatválasztástól függ. A nyak köré is csomagolható.

Négyzet alakú sál viselése:

A négyzet alakú sál viselésének különböző módjai vannak, az egyik ilyen módszer:

Vegye a négyzet alakú sálat. Hajtsa félbe a sálat, hogy háromszög legyen. Tartsa a háromszög végét elöl. És vigye a laza végeket hátra. Csomót készíteni. Kerülje el egy kicsit, hogy az elülső rész szépen nézzen ki.

Hogyan kössünk négyszögletes sálat:

A négyzet alakú sál megkötésének különböző módjai vannak. Az egyik ilyen módszer:

  • Hajtsa a sálat egyik hegyéről a másikra. Háromszöget alkot. Ezután hajtsa be újra a sálat úgy, hogy a hegyes széle hozzáérjen az egyenes felülethez. Most hajtsa tovább, amíg egy kis háromszöget nem kap. Most vegye a kendő egy részét, és tekerje a téglalapot a nyak köré, és kösse össze a csomót elöl vagy oldalán, a választásától függően.
  • Van még egy módja a sál csomagolásának. Vegye a négyzet alakú sálat. Tekerje a nyakába. Hagyja a végeit kötetlenül.
  • A sálat a keze köré is csavarhatja, ha csomóból álló szalagként készítheti el. Ehhez válasszon élénk színű sálat.

A legjobb szögletes sálminták nőknek:

Íme néhány szögletes sál, válasszon a 9 felső négyzet alakú sál közül,

1. Négyzet alakú selyemsál:

Négyzet alakú selyemsál

Ez egy gyönyörű selyem négyzet alakú sál. Szép fekete -fehér sál, nagy fekete pöttyökkel. Tiszta selyemből készült. Puha a bőrön. A szövet nagyon sima és fényes. A szegélyek szép rózsaszín béléssel rendelkeznek. Ez egy ideális négyzet alakú sál, amelyet különböző módon lehet viselni.

2. Nyomtatott selyem négyzetes sál:

Nyomtatott selyem négyzet alakú sál

Tiszta eperfa selyemből készült. Puha és elegáns, A színek annyira vonzóak, és a sálat különböző módon lehet viselni. A négyzet alakú sál kendőként is használható. Nagy és a nyomatok nagyon elegánsak. Ez a nagy négyzet alakú sál kizárólag kézzel készült, a tekercs szegélyét pedig tapasztalt tervezők varrták. A színek nagyon tetszetősek és hagyományosak. Alkalmas minden alkalmi és parti rendezvényre.

3. Designer Small Square Sál:

Designer Small Square Sál

Ez egy kis négyzet alakú sál, 40*40 cm. Narancssárga és sárga virágai kékeszöld háttérrel rendelkeznek. Tiszta selyemből készült. Különféle módon viselhető. Használható sálként vagy zsebnégyzetként. Díszítse a maga módján. A selyem nagyon puha és szélei finoman vannak vágva.

4. Virágmintás sifon sál:

Virágmintás sifon sál

Ez egy szép rózsaszín virágos sifon sál minden kedves hölgynek. Bojtvége van. A sifon anyaga puha és hangulatos. Puha a bőrön. A méretek 100*100 cm. A rózsaszín virágmintás nagyon jól néz ki. Pont megfelelő a tavaszi szezonra. Különböző módon stílusosan drapériázható. Jól illik egy fekete együtteshez.

5. Sárga négyzet alakú nyakkendő:

Sárga négyzet alakú nyakkendő

Szerezd meg ezt a sárga és sötétkék csíkos mini négyszögletes sálat. Olyan kellemesnek tűnik. Sifonból készült. A szövet puha és sima. Tegye ezt a ruhatárába, hogy fokozza divatérzékét. Kösd ezt a nyakadba, és mutasd meg stílusosan a sálat. A csíkok nagyon elegánsnak tűnnek. Ez ideális hivatalos alkalmakra. A csíkos szövet formai megjelenést kölcsönöz az öltözéknek.

6. Selyem négyzetes nyakú sál:

Selyem négyzet alakú nyakkendő

Tiszta selyemből készült. Ez a sál sötétkék színű, pöttyökkel és láncmintákkal. Elég menőnek tűnik. Tekerje stílusosan a nyakába. Nagyon jól néz ki alkalmi kirándulásokra. A sál láncmintája ékszermintához hasonlít. A selyem puha és fényes. Nagyon stílusosnak tűnik. Majdnem úgy néz ki, mint egy ékszerdarab a nyakában. Jól illik fekete felsőkhöz.

7. Kockás négyszögletes sál:

Kockás négyszögletes sál

Klasszikus kockás négyzet alakú sál. A bojt széle divatot kölcsönöz a sálnak. A kockás minta olyan elegáns. A piros -fehér kombináció gyönyörű. Poliészterből készült. Rövid részletekkel rendelkezik. Fehér felsőn viselhető. Az anyag nagyon puha és könnyű a bőrön.

8. Kézzel készített pamut négyszögletes sál:

Kézzel készített pamut négyszögletes sál

Ez kézzel készített, a legjobb minőségű vintage száriból. Ez a pamut négyzet alakú sál ibolyaszínű chevron nyomtatással van ellátva. Nagyon etnikailag néz ki. Ez a vidéki területeken dolgozó kézművesek munkája fenntartja kultúránkat. A széleit nagyon finoman levágják. A sál gyönyörűen néz ki minden alkalmi felsőn. Ez hangsúlyozza a divatodat. A sálakat pár saree fedésével és összevarrásával készítik, hogy négyzet alakú sálat kapjanak.

9. Nagy zöld sál:

Nagy zöld sál

Gyönyörű zöld sifon nagy négyzet alakú sál. A sálat sokféleképpen lehet viselni. Tekerje a nyakába, vagy használja kendőként. Nagyon stílusosnak tűnik. A sifon anyaga puha és sima. Jól illik az alkalmi öltözékhez. A fej köré is köthető, és szép divat -nyilatkozatot tehet.

Gyönyörű női négyszögletes sálak. Minden színben és kivitelben kaphatók. Válasszon a legnépszerűbb divatmárkák közül, és stílusosan pompázza őket. Nézze meg a puha és elegáns selymet. Könnyen tapad a bőrhöz, és kiválóan alkalmas hivatalos viseletre. Ezek a szögletes sálak olyan elegánsak, és növelhetik divatérzéküket.