9 Smukke og attraktive salwar -dragter i gulvlængde

Gulvlængde salwar dragter er det mest trendy etniske slidstøj, der fås i forskellige elegante designs, og det anvendte materiale er enormt godt og overdådigt, hvilket gør den bedste indiske slidstøjstype. Gulvlængde salwar dragter kaldes også som salwar dragter af Anarkali -typen, som er den skik, der bæres af damer under Mughal -æraen. Damer, der er forelsket i salwar dragter på gulvlængde, så ville denne artikel fange dine øjne!

Nyeste og smukke gulvlængde Salwar Kameez -designs til kvinder i trend:

Her er top 9 bedste salwar dragter, der er designet som gulvtype.

1. Indo-Western Floor Touch Salwar Suit:

gulvlængde salwar dragter

At kombinere indisk og vestligt design i ét stykke salwar -jakkesæt er ideen, der satte kryds hos designerne. Materialet, der bruges til at designe denne salwar, er Georgette eller chiffon. Halsen har et krave -mønster med stram fuld ærme og salwar har den forreste slids fra taljeområdet, indtil kluden rammer gulvet. Salwar -grænsen har den almindelige gyldne kant, der viser det indiske tøjdesign.

2. Salwaredragt med blonder designet fuld ærme:

Blonder designet salwar jakkesæt i gulvlængde

Blonde designet salwar dragter er meget elegante og enkle, hvilket gør det mere attraktivt. Kanten af ​​salwar har blonder design med broderi. Ærmet har håndbroderi med blusetype på overdelen og strækker sig ned med et mønster.

3. Salwar Suit til kjole stil gulvlængde:

Kjole Style gulvlængde Salwar Suit

Salwar dragter i gulvlængde er det mest foretrukne mønster, der bruges af brudgommen på modtagelsesdagen. Da det er en klud i ét stykke med det smukke design på den forreste overdel og blusser ud som en voksen fra brystlinjen til gulvet.

4. Gulvlængde Designer Straight Cut Salwar Suit:

Gulvlængde designer lige snit salwar jakkesæt

Denne salwar -dragt i gulvlængde er normalt lavet af chiffon eller bomuldsmateriale. Designets mønster ligner den anden salwar, men den markante forskel er snittet fra brystlinjen til hele salwarens længde. Det givne snit er lige med det flade mønster.

5. Lagdelt gulvlængde Salwar -jakkesæt:

Lagdelt gulvlængde salwardragt

Denne lagdelte salwaredragt i gulvlængde er lavet af to til tre typer og designet materiale. Kombinationen her bruges er net med trykt materiale, almindelig chiffon og kantmonteret georgette blomstermateriale. Ærmerne er 3/4 og lavet af netmaterialet.

6. Gulvlængde designet Salwar frakke med Dhoti Pant:

Gulvlængde designet salwar frakke med dhoti bukser

Denne fremragende og glimrende designet salwar -dragt har vundet sin popularitet i modeindustrien. Mange skuespillerinder er spottet iført dette trendy design. Den øverste del af salwar har en separat designerbluse med en designer ydre frakke, der falder til gulvet. For at tilføje mere skønhed er dhoti type salwar designet til at skabe forskel fra andre salwar dragter.

7. Salwar af fiskeskåret gulvlængde:

Fiskeskåret gulvlængde salwar

I dette smukke og kropsformende design er et motiveret design. Dette replikerer formen af ​​en havfrue, den øvre del af salwar har broderiarbejde med kroppen, der krammer pasform og blusser ned under knæet til gulvet. Materialet, der bruges til at differentiere blusset, er fremstillet af netdug.

8. Designer jakke gulvlængde Salwar jakkesæt:

Designer jakke gulvlængde salwar jakkesæt

Jakken har kontrastfarve til salwar -dragten i gulvlængden. Det mest almindelige salwar -materiale er bomuld. Bomuldsfarver er mere levende og prangende end syntetisk materiale, hvilket designere udnyttede til at skabe et unikt design.

9. Cape Design Gulvlængde Anarkali Suit:

Cape design gulvlængde Anarkali jakkesæt

Cape design gulvlængde er det nye design, der er tilgængeligt på markedet. Damer er inspireret til at prøve dette design efter at have set mange skuespillerinder bære dem. Den øverste del af designet har chiffonmateriale, der løber rundt om den øverste del af salwar og falder i siden som flared ærmer.

Salwar -dragterne er fremstillet i en delikat form og har et lille design, som skal tages hånd om, mens de øreringes. Vaskeanvisninger er påpeget som etiket påsat på indersiden af ​​salwar -kluden. Damer er portrætteret med en karisma og attraktivitet efter at have båret dem til en fest eller på bryllupsdagen. Dette outfit krænker helt sikkert andre indiske outfits!