Giovanni samponok Indiában – a legjobb 9 árunkkal

Próbáltad már a Giovanni sampont? Tudja, hogy a geovanni sampon a legjobb sampon a puha és selymes hajhoz? A piacon sokféle sampon áll rendelkezésre Indiában. Tehát olvassa el ezt a cikket, hogy megtudja a legjobb giovanni samponok listáját, amelyek Indiában kaphatók, azok tulajdonságaival, áraival és előnyeivel együtt.

A legjobb Giovanni sampon termékek Indiában árakkal:

1. Giovanni Smooth As Silk Deep Moisture új sampon:

Giovanni samponok

A Giovanni sima, mint selyem sampon hidratáló szabály a hajad számára, bárhol a hajad szatén puhának érezné magát néhány napon belül, míg a sampon a fejbőr mélyén dolgozik, hogy megszabaduljon a szennyeződésektől, és felfrissítse a hajat, hogy visszahozza az élénkséget. Ez az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb giovanni sampon sérült hajra.

Ár: 250 ml 1489 INR

2. Giovanni Tea Tree Triple Treat élénkítő sampon:

Giovanni élénkítő sampon, teafa hármas kezelés, 8,5 uncia palack (3 csomag)

Ez a giovanni sampon eltávolítja az olaj, a szennyeződés és a lerakódások minden nyomát. Nem tartalmaz babér/laureth -szulfátokat. Ezenkívül enyhíti a száraz, hámló fejbőrt organikus borsmenta növényi készítményekkel. Ezt minősített bio növényi anyagok gazdagítják. Az igazán jó samponnak bizsergést kell keltenie tetőtől talpig. A Tea Tree Triple Treat sampon által a frissítő összetevők átalakulás közben mosnak, míg a korábbi napot. Valami tiszta, tiszta és hihetetlenül stimuláló marad a hajra és a fejbőrre.

Ár: 236 ml 1351 INR

3. Giovanni élénkítő sampon, Tea Tree Triple Treat, 8,5 fl oz palack:

Giovanni élénkítő sampon, Tea Tree Triple Treat, 8,5 fl oz palack

Enyhíti a száraz hámló fejbőrt és gyengéden eltávolítja a termék lerakódását. Teafaolajból, rozmaringból, eukaliptuszból, borsmentaből és B-5 pro-vitaminból áll. Szakértő organikus növényi anyagokkal gazdagítja. Nem tartalmaz állati melléktermékeket. Ez növeli a fejbőr keringését a frissített, rehabilitált érzés érdekében. Ez eltávolítja a szennyeződések, olajok és a lerakódások nyomát. Szintén eltávolítja a száraz, hámló fejbőrt organikus borsmenta növényi készítményekkel.

Ár: 250 ml INR 1351 esetén

4. Giovanni Root 66 Max Volume sampon (250 ml) Ár: Rs. 545

Giovanni Root 66 Max Volume sampon (250 ml)

A védekezés normális módjának mesterei a haj egészséges növekedését is kínálják; A Giovanni bemutatja a Root 66 Max Volume sampont az erős károsodás ellen, valamint a haj kényeztetésével. Gondosan válogatott ásványi vitamin -tápanyag -gyógynövények és olajok keverékéből készül. A Giovanni pH -egyensúlyban lévő és biológiailag lebontható formula, amely segít megváltoztatni a szőrszálakat a sérült és fénytelen, fényes és selymes bőrből..

Ár: 250 ml INR 422 esetén

5. Giovanni Straight Fast Straightening Hair Elixir sampon:

Giovanni Straight Fast Straightening Hair Elixir (200 ml)

Ez a sampon a legjobb mind a férfiak, mind a nők számára, hogy elbűvölően sima és egyenes tincseket kínáljon nekik. A könnyű, átlátszó gél nem terheli le a hajat, és irizáló fényt kölcsönöz, miközben taszítja a páratartalmat, ezáltal megakadályozza a göndörödést és a repedést. A természetes növényi kivonatok megvédik a hajat a hőformázástól és egyéb kedvezőtlen környezeti feltételektől, például a nedvességtől, hogy a haja sima megjelenésű és egyenes maradjon a következő mosásig.

Ár: 200 ml INR 635 esetén

6. Giovanni Nutrafix hajregeneráló sampon:

Giovanni Nutraflix hajregeneráló (200 ml)

Ez a haj viselkedése fehérjével dúsított, betölti a porozitást, növeli a test és az állapot kezelhetőségét. Ez a giovanni sampon egyszerűen használható, és nem tartalmaz káros vegyi anyagokat, és lehetővé teszi a korpásodás eltávolítását. A Nutrafix az egyik tökéletes giovanni sampon sérült hajra.

Ár: 200 ml INR 2193 esetén

7. Giovanni Fifty Fifty Balanced sampon:

Giovanni Fifty Fifty Balanced Sampon (3 csomag) (750 ml)

Ez sikeresen védi a vegyileg javított hajszínt. A legjobb minőségű anyagokból áll, és így nem károsítja a hajat, nem a fejbőrt. Szerves anyagokat tartalmaz összetevőként.

Ár: 250 ml INR 422 esetén

8. Giovanni Smooth As Silk:

Giovanni Smooth as Silk (3 csomag) (750 ml)

Ez a sampon minden hajtípusra alkalmas. A sampon minden hajtípusra készült, és mindegyik számára értékes. Az összetevőt minden természetes forrásból készítik.

Ár: 250 ml INR 422 esetén

9. Giovanni Golden Wheat Cleanse sampon:

Giovanni Golden Wheat sampon (3 csomag) (250 ml)

Ez egy sampon, amely megtisztítja a hajat és a fejbőrt, eltávolítja a semleges olajokat, valamint serkenti a volument és a ragyogást. Nem tartalmaz szulfátokat, és kiegyensúlyozza a természetes olajokat a haj javítása érdekében, csendesen eltávolítva a további olajat. A haj puha, rugalmas és egészséges lesz.

Ár: 250 ml 375 INR