Top 18 forskellige typer sandaler med billeder

Sandaler har altid været det sværeste valg at tage, og det afhænger af mange ting som din benstørrelse, virksomhed, model, farve osv. Godt, hvis du ikke kan skifte dine ben, så skift dine sandaler. Ja, sandaler kan definere og ændre din personlighed drastisk. Hvor mange af os ved, at der findes forskellige typer sandaler på markedet. Men ved vi, hvilken en vi skal have på? Hvilken type sandal vil damer i høj eller kort højde prale af? Hvilken type sandal skal små eller tunge piger bære?

Så bare rolig. Jeg er sikker på, at I alle måske er blevet forvirrede efter alt dette. Tag et kig på de 18 bedste sandaletyper med billeder, der giver en komplet idé om sandalerne. Dette indlæg vil være som en hurtig sandalguide til alle jer damer. Vi har sørget for at liste de nyeste sandaler inden for mode.

Forskellige sandeltyper med fotos:

Lad os finde her med nævnte nye model sandaler med billeder, der kan skifte dit udseende.

1. Træsandaler:

Træ sandaler

Det er de nyeste sandaler, som er blevet populære siden et stykke tid nu. Disse sandaler i ny stil er lavet af træ, der faktisk er et holdbart og hårdt materiale. Det ligner denim. De er vand- og støvbestandige. Den her er enkel uden spænde. De findes også i en række størrelser og modeller, der vil vare længe.

2. Tatami sandaler:

Tatami sandaler

Den anden mest foretrukne samling af kvinder er Tatami -sandalen. Det giver maksimal komfort og er fladhælet. De kommer for det meste i spænde og sidder behageligt på dine ben, så de passer til de forskellige størrelser. De er for det meste brune i farven og kommer også i sort.

3. Læder sandaler:

Sandaler i læder

Lædersandaler er dyre, men holder rigtig længe. De findes i en lang række modeller, mønstre og størrelser. Denne type ny sandal til kvinder ser virkelig smuk ud på benene. Læder er kendt for at give komfort for hælen og fingrene. De er også lette.

4. reb sandaler:

Reb sandaler

Rebsandaler er en anden stilfuld sandal, der ser unik ud og krydses med rebsnøre viklet rundt om benet. Det er behageligt at have på og kan være lidt sjældent at finde. Dette har ingen gummi i bunden og er for det meste håndlavet. Den er justerbar og har været i brug i meget lang tid.

5. Metalsandaler:

Metalsandaler

Metalsandaler er de bedste og flotte sandaler, selvom omkostningerne normalt er høje. Du kan finde en række farver blandt disse stilfulde sandaler og fås i forskellige mønstre og størrelser. De findes i vid udstrækning på onlinebutikker og leveres med eller uden spænde. Nogle af dem er flade, mens andre er helbredt.

6. Wedge Kvinder Sandaler:

Wedge Kvinder Sandaler

Sandaler med wedge -kvinder er normalt højhælede og fås i sorte kombinationer. De arbejder normalt med korte kjoler eller mini-nederdele. De er spændt og har brug for lidt øvelse, før du kan bære dem komfortabelt og gå rundt.

7. Flade sandaler:

Flade sandaler

Flade sandaler er de mest almindelige og behagelige sandaler at have på. Disse er let tilgængelige og er relativt billige. De kommer i spænde og fås i en række farver. De ser smukke ud på benene og har en masse størrelser og mønstre at byde på.

8. Gummisandaler:

Gummisandaler

Disse gummisandaler er nye modesandaler. De er behagelige at bruge og er tidsbestandige. De kan let rengøres med vand og tørres i solen for at fjerne lugten eller snavs fra den. Denne type sandaler til piger er ideel til lang brug, og spændet giver ekstra komfort og pasform.

9. Blondesko:

Blonder Sko

Denne stilfulde sandal er den mest almindelige og er sandsynligvis den ældste skostil. De er enkle og leveres med snørebånd. Denne skostil findes i en lang række tryk og stilarter. I dag er blomster- eller pailletblonde sko ganske almindelige, der findes i en række størrelser og mønstre, der passer til din skostørrelse.

10. Kitten Heels:

Killingehæl

Denne nyeste sandal inden for mode er semi-formelle og semi-party sko. De har en let udskæring af hæle, som giver en meget god form til dine fødder. De findes også i et stort udvalg af farver og mønstre. Faktisk er disse de mindste og mest behagelige hæle at have på og har en lille hæl at tilføje til looket.

11. Tip Toe Sandaler:

Tip Toe Sandaler

Denne særlige sandal er fuldstændig formel. De kommer med en helt spids front, der ser meget elegant ud. Det er for det meste en mat finish. Det ser meget elegant og minimalistisk ud. Det er perfekt til de formelle møder og ser smukt ud i forskellige farver. De kommer med eller uden spænde.

12. Gladiatorer:

Gladiatorer

Gladiatorer sandaler er lange sandaler. Det kommer i forskellige mønstre og designs. De kan også bæres ved mange lejligheder i forskellige årstider. De ser bedst ud, når de bæres med et stykke og korte kjoler. På denne måde kan du prale dine gladiatorer og dine ben fuldt ud. De kan komme i hæl eller i et fladt mønster. De flade mønstre er de mest almindelige, man ser. Hvis du vil vælge en ny stilfuld sandal, så går du efter disse.

13. Flip Flop:

Klipklapper

Disse er de mest behagelige og søde sandaler. Det er dem, vi bærer i vores hjem dagligt. De kommer i en lang række farver og mønstre. Så med smukke farver og mønstre kan disse flip -flops let bæres udenfor. Jeg har set mange mennesker flagre disse flip flops mens de rejser. Denne seje sandal er også ganske behagelig og perfekt til daglig brug. Disse kommer både i et fladt og hælet mønster. Desuden er dette ganske billigt. De kan let findes i lokale butikker. Køb dem fra et godt mærke, og de vil helt sikkert holde længe.

14. Flatbed:

Flatbed

Dette er 90’ernes sandaler, der gør deres comeback -måde igen i øjeblikket som nyt sandalsdesign. Vi var alle iført og pralede dem ret længe i vores barndom. Der er forskellige stilarter af flatbed sandaler. Du kan nemt foretage dit valg ud af de tilgængelige muligheder. Denne type sandal og deres navn blev engang almindeligt hørt og valgt modesandaler.

15. Stiletto:

Stiletto

Det er sandaler med høj hæl. De har ret høje og tynde hæle. Disse er den perfekte model type sandal. De ser ret smarte og modelagtige ud. Disse er perfekte til cocktailfester, date -nætter og endda til den slags modeparade -fester. De findes i øjeblikket i en lang række farver og tryk. Men de almindelige solide farver ser bedst ud.

16. Pumper:

Pumper

Pumps er andre smarte sandaler. Disse pumper har lavet en bølge i nutiden. Disse er almindelige ensfarvede sandaler med ganske hæle. Denne hæl varierer fra 2-3 tommer i størrelse. De er perfekt formelt slid til din formelle jakkesæt og kommer mest i sort farve for at give det det rigtige professionelle look.

17. Sandaler med tilbagelæning:

Sandaler med tilbagelæning

Denne sandalstil ligner meget pumper. Men de har ret høje hæle mere end endda i 2 tommer. De har afrundede eller spidse tæer. Men den bageste del er ikke dækket. Den er helt åben. Disse sandaler er ret almindelige i fester og kan meget almindeligt ses i Indien. Denne enkle type sandal til piger er et andet populært set valg blandt de mange.

18. Mary Jane Sko:

Mary Jane sko

Dette er det amerikanske navn på skolesko. De lukkes med en let afrundet front. Der er en rem midt i disse sandaler, som hjælper med at holde skoen på plads. De giver maksimal beskyttelse af dine hæle og beskytter den mod støv.

Så det handlede om forskellige typer sandaler. Du kan nemt finde dem til forskellige priser og forskellige steder, det være sig online eller offline. De er inspireret til at se stilfulde og imponerende ud, mens de passer passende til dit tøj. Nogle af dem er enkle og trendy, mens andre som stiletter kræver noget øvelse for at gå behageligt rundt.