30 traditionelle designs af Kanchipuram Sarees til bryllup

En silke saree er en fast bestanddel i enhver indisk kvindes garderobe. Ingen særlig lejlighed er komplet uden kvinderne pyntet i deres bedste silkesareer. En sådan saree, som er et must-have i dit skab i Kanchipuram Saree. Stammet fra den lille by Kanchipuram i Tamil Nadu, har disse sareer opnået en GI -status for deres vævninger i overlegen kvalitet. Det menes, at de oprindelige vævere af disse sareer er efterkommere af Sage Markanda, som var mester væver for alle guderne. Med en så rig historie og tilknytning til mytologi er Kanchi sarees bærbare stykker af indisk kultur! Lad os få mere at vide om disse smukke sarees sammen med at udforske nogle af de nyeste designs.

Betydningen af ​​Kanchipuram Sarees:

Kanchipuram sarees er arvsvævninger, der ikke bruger andet end den reneste morbærsilke og guld, sølvfarvede Zari -tråde. Ren Kanchipuram silkesareer er ret dyre og er en investering værd. De viser fin kvalitet og håndværk og mageløs skønhed. De fleste af de designs, der bruges i disse sareer, er inspireret af gamle templer. Hinduistiske puranas og skrifter.

Funktioner af Kanchipuram Sarees:

Her er nogle af de interessante karakteristiske træk ved Kanchipuram Sarees:

 • Autentiske Kanchipuram Silk sarees er dyre prissat med en startpris på ti tusind rupees til mere end et par lakhs.
 • De er vævet med rige designs og indviklede detaljer ved hjælp af silke- og zari -tråde.
 • Grænsen er normalt designet i en anden farve og design fra sareens krop.
 • En typisk Kanchipuram saree er skabt ved hjælp af mønstre som tjek, striber, blomstermotiver.
 • Den unikke tempelstil grænser adskiller Kanchipuram sarees fra resten af ​​silke sarees.
 • I en original Kanchi saree væves kroppen og palla hver for sig og sættes sammen ved hjælp af en zig-zag-linje, som låser dem sammen.

Foretrukken aldersgruppe til Kanchipuram Silk Sarees:

Skønheden ved Kanchipuram silke sarees er det store udvalg af designs og farver, der tilbydes for at imødekomme forskellige smag. Selvom sareernes originale teknikker er forblevet de samme, har mønstrene og farveblandingerne udviklet sig til at passe til selv den yngre generation. Fra en teenager til en oktogener kan Kanchipuram silke saris få enhver til at se guddommelig ud!

Bedste samling af ny model Kanchipuram Sarees med billeder:

Her er listen over 30 unikke Kanchipuram sareer, vi har samlet for dig.

1. Kanchipuram Silk Cotton Saree:

Kanchipuram silke bomuld Saree

Kanchipuram Silk Cotton saris er specielt fremstillet til dem, der ønsker noget let, elegant og overkommeligt. Dette flotte stykke er designet i sorte og lyserøde farver. Hele kroppen holdes i sort med tilfældige gyldne Butis. Grænsen kommer i en lyserød nuance, håndvævet til perfektion med indviklede detaljer.

 • Saree Design: Sort og pink Kanchipuram bomuldssilke Saree
 • Foretrukne lejligheder: Religiøse begivenheder, små forsamlinger
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

2. Kanchipuram Art Silk Saree:

Kanchipuram Art Silk Saree

De fleste sareer, der findes i Kanchipuram, er Art Silk Sarees, som er skabt ved hjælp af en blanding af kunstigt fremstillet silke. De er meget lave priser i forhold til de rene silke sarees. Denne lilla og sennepskunst silke saree er designet med smukke blomstermotiver over hele kroppen. Palla står som et højdepunkt med sit geometriske mønster.

 • Saree Design: Lilla og orange Kanchipuram Art Silk Saree
 • Foretrukne lejligheder: Religiøse begivenheder, små forsamlinger
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

3. Kanchipuram Fancy Silk Saree:

Kanchipuram Fancy Silk Saree

Denne fascinerende creme farve Kanchipuram Silk sari vil helt sikkert vinde dine hjerter! Det er designet i halv og halv stil med en perfekt kontrast af creme Palla og røde og grønne læg. Palla og grænser er designet i enkel gylden zari for at få hoveddesignet til at skille sig ud.

 • Saree Design: Cremefarvet Kanchipuram Fancy Silk Saree med læg i kontrast
 • Foretrukne lejligheder: Bryllupper, brudebeklædning
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

4. Kanchipuram kontrollerer Sari:

Kanchipuram tjekker Sari

Hvis du leder efter en let gardin, kan du prøve denne Kanchipuram -tjek saree. Den stedsegrønne kombination af grønt, sort og hvidt er blandet for at skabe denne skønhed! Denne elegante saree er prydet med en rig rød og guldkant på begge sider sammen med et traditionelt Palla -design.

 • Saree Design: Rød og sort Kanchipuram kontrollerer Saree
 • Foretrukne lejligheder: Religiøse begivenheder, simple begivenheder
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

5. Kanchipuram Saree i flere farver:

flerfarvet Kanchipuram Saree

Denne levende flerfarvede Kanchipuram saree kan få dig til at ligne en friskblomstret blomst. Den eklektiske kombination af neonfarver som blå, grøn, gul, rød gør det til et ideelt valg til kedelige og dystre dage. Den er designet med selvdesign over hele kroppen, med en kraftigt vævet Palla.

 • Saree Design: Flerfarvet Kanchipuram Silk Saree
 • Foretrukne lejligheder: Store forsamlinger, særlige begivenheder
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

6. Den lyse gule:

Den lyse gule

Dette er en af ​​de bedste Kanchipuram sarees, der har den gule farve så smukt. Det har også en lilla farve sammen med gyldne designs udført på det. Det er en af ​​de fineste sarees til at bære til enhver festlig lejlighed. Kvinden viser denne saree ganske smukt på billedet herunder, og du vil også kunne gøre det samme, når du har brugt den. Til alle slags indiske lejligheder er dette den bedste Kanchipuram saree derude.

 • Saree Design: Sennepsgul og Lilla Kanchipuram Silke Saree
 • Foretrukne lejligheder: Bryllupper, traditionelt slid
 • Egnet kropsform: Kan bæres af kvinder i alle kropstyper

7. Den innovative Kanchipuram Saree:

Den innovative Kanchipuram Saree

Hvis du var imponeret over designet udført på den tidligere saree, vil du også kunne lide denne. Det falder ind under den samme kategori af sportslige mere end en farve, og de designs, der er udført på det, er variable. Det har et smukt mønster på palludelen og har en anden form for design udført på grænserne. Det kan siges, at denne saree er en smuk kombination af en række innovative ideer. Hvis du leder efter noget, der vil differentiere dig fra alle de andre Kanchipuram sareebærere, så kan du prøve denne. Det får dig til at se unik ud.

 • Saree Design: Gylden gul og Maroon Kanchipuram Pure Silk Saree
 • Foretrukne lejligheder: Bryllupper og lejlighedsvis slid
 • Egnet kropsform: Henvender sig til kvinder i alle kropstyper

8. Den sydindiske skinne:

Den sydindiske skinne

Leder du efter en brude Kanchipuram saree? Her er en af ​​de bedste, du nogensinde vil komme igennem. Denne særlige saree sport et dragende mønster udført på hele overfladen. Det ser også smukt ud fra kantdelen. Det er en af ​​de ting, der vil lægge al opmærksomhed på dig og få dig til at se helt unik ud. Folk vil lægge mærke til dig, mens du dyrker dette fantastiske etniske designmateriale på din guddommelige krop. Silken, der bruges i denne saree, er original, og det er en af ​​de bedste træk ved denne saree.

 • Saree Design: Maroon og Gold Kanchipuram Bridal Silk Saree
 • Foretrukne lejligheder: Bryllupper, reception og brudebeklædning
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

9. Den kunstneriske Kanchipuram Saree:

Den kunstneriske Kanchipuram Saree

Her er noget, der vil blæse i dit sind. Denne saree sport det fineste materiale (silke) og leveres også med et kunstnerisk mønster udført på det. Det vil være egnet til bryllupper og kan siges at være en af ​​de fineste sareer derude. Udover grundfarven er det gyldne mønster udført på denne saree en af ​​de bedste ting ved det. Sareen vil være velegnet til alle kvinder derude, der ønsker at dyrke den sydlige glans.

 • Saree Design: Maroon og Gold Rich Kanchipuram Silk Saree
 • Foretrukne lejligheder: Religiøse lejligheder, bryllupper, reception
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

10. Den røde Kanchipuram Designer Saree:

Den røde Kanchipuram Designer Saree

Dette er endnu en af ​​de sareer, der viser fantastisk kunst udført på den. Det ser fint ud med farven rød og den gule kant på grænserne. Det er sandsynligvis en af ​​de smukkeste Kanchipuram sarees nogensinde, og det vil være velegnet til alle de kvinder, der ønsker at dyrke et af de bedste eksemplarer af indisk skønhed ved enhver særlig lejlighed. Selv de kvinder, der foretrækker vestligt tøj, vil blive overrasket over den glans, denne saree viser.

 • Saree Design: Maroon and Mustard Self Weave Kanchipuram Silk Saree
 • Foretrukne lejligheder: Bryllupper og særlige lejligheder
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

11. Den gule Allure:

Den gule Allure

Her har vi et af de bedste eksempler på Kanchipuram sarees. Denne saree kommer med en lys og dragende gul farve. Der er smarte vandrette designs udført på kanterne, der får det til at se så attraktivt ud. Det er ikke for fancy, når du ikke fokuserer på farven. Udover den gule glans er dette ganske enkelt. Den samlede saree med zari -vævet arbejde og palluregionen er den lyserøde farve med guldmotiver, og kanten får en tynd og lyserød farve.

 • Saree Design: Gul Kanchipuram Silk Saree med zari -motiver
 • Foretrukne lejligheder: Bryllupper og traditionelt slid
 • Egnet kropsform: Kan bæres af kvinder i alle kropstyper

12. Den traditionelle Kanchipuram Saree:

Den traditionelle Kanchipuram Saree

Denne saree er blevet inspireret af kendisudseendet og er en af ​​de bedste farvekombinationer med ren silke. Det traditionelle design udført på palludelen er hovedårsagerne til al tiltrækningen ved denne saree. Det er noget, der i første omgang vil imponere andre kvinder, og de får også lyst til at bære det. Det er ret tungt på grund af den rene silke, der bruges til fremstilling af det, og kan derfor bæres ved bryllupper og andre særlige lejligheder.

 • Saree Design: Sennepsgul og rød Kontraststil Kanchipuram Silk Saree
 • Foretrukne lejligheder: Bryllupper, begivenheder i stor skala og religiøse sammenkomster
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

13. Kanchipuram -guldet:

Kanchipuram guld

Her har vi en flot Kanchipuram saree, der har farven guld. Det vil give dig den slags glans, som du altid har ønsket. Måden at blande farverne på er ganske imponerende, og den vil blive foretrukket af den mest kvinde, der ønsker at se attraktiv ud i indisk tøj. Sølvfarven på den øverste del af sareen er en anden dragende funktion ved denne saree.

 • Saree Design: Guld og sølv Floral Weave Kanchipuram Silk Saree
 • Foretrukne lejligheder: Brudebeklædning, Hi-Profile Events, Store forsamlinger
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

14. Den sydindiske designer Silk Saree:

Den sydindiske designer Silk Saree

Dette er sandsynligvis en af ​​de flotteste Kanchipuram silke saree nogensinde. Den måde, denne saree er designet på, er totalt imponerende og kan sportes ved bryllupper og andre særlige lejligheder. Det får dig til at se anderledes ud end de andre sareedragere i mængden, og på grund af designet vil du også nyde al opmærksomheden. Det er en ret tung saree, især på grund af farven og den rene silke, der bruges til at designe denne saree.

 • Saree Design: Lilla og guld Heavy Weave Kanchipuram Silk Saree
 • Foretrukne lejligheder: Bryllupper og brudebeklædning
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

15. Den hvide Kanchipuram Saree:

Den hvide Kanchipuram Saree

Denne Kanchipuram saree har farven hvid sammen med nogle attraktive mønstre udført på den nederste del. Det vil være egnet til de fleste kvinder derude, og på grund af alle de fantastiske funktioner, som denne saree indeholder, kan det siges at være en af ​​de fineste Kanchipuram -sareer nogensinde. Det er Tamil Nadus stolthed og vil gå hånd i hånd med en farverig bluse. Da sareen er en almindelig, vil en grøn eller en rød bluse få den til at se endnu smukkere ud.

 • Saree Design: Hvid Kanchipuram Silke Saree med ternede læg
 • Foretrukne lejligheder: Bryllupper og brudebeklædning
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder med høje og slanke kropstyper

16. Den off-white Kanchipuram Saree:

Den off-white Kanchipuram Saree

Dette er noget i retning af smerterne i Kanchipuram sarees. Den råhvide farve er intet mindre attraktiv. Det passer snarere til designet udført på den nederste del af palluen. Kvinder vil elske den måde, denne saree ser ud på deres krop. Det kan siges at være en af ​​de bedste Kanchipuram silkefremstillede sareer nogensinde. Det farverige prikkede mønster er en af ​​de bedste træk ved denne saree, og designet gør den også velegnet til at bære ved bestemte lejligheder.

 • Saree Design: Off-White og Gold Kanchipuram Silk Saree With Checks Palla
 • Foretrukne lejligheder: Store arrangementer og bryllupper
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder med høje og slanke kropstyper

17. Den farverige silke Kanchipuram Designer Saree:

Den farverige silke Kanchipuram Designer Saree

Dette er sandsynligvis en af ​​de bedste designer sareer nogensinde. Det vil være velegnet til alle kvinder, der ønsker at se deres bedste ud ved at dyrke det traditionelle indiske tøj. Du vil blive overrasket over den måde, hvorpå denne sareesport det dragende design udføres på grænsen. Det vil se smukkest ud med en gylden bluse og kan bruges som bryllupssaree. Alle øjne vil være på dig, når du bærer denne smukke designer saree.

 • Saree Design: Off-White og Gold Kanchipuram Silke Saree Pastel Border
 • Foretrukne lejligheder: Bryllupper, særlige lejligheder, brude ceremoni
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

18. Brudefarverige Kanchipuram Silk Designer Saree:

Brudefarverige Kanchipuram Silk Designer Saree

Dette er en af ​​de fineste Kanchipuram sarees nogensinde, der har sådan en dragende farve. Designet udført på det er smukt, og du vil elske den måde, mønstrene udført på grænserne passer til sareens grundfarve. Hele overfladen af ​​sareen har små indviklede mønstre, og de er en af ​​de bedste attraktive træk ved denne saree. Kvinder vil elske at bære denne traditionelle designer saree næsten overalt, hvor de går.

 • Saree Design: Blå og Lilla Kanchipuram Silke Saree Med All-Over Weave
 • Foretrukne lejligheder: Bryllupper, religiøse ceremonier, brudebeklædning
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

19. The Traditional Kanchipuram Attraktion:

Den traditionelle Kanchipuram -attraktion

Dette er en af ​​de mest attraktive sareer nogensinde. Det kommer med et så smukt indisk old school -touch, og på grund af dragningen i dette design kan det siges til en af ​​de bedste brude sareer lavet af Kanchipuram silke. Sareen har også mere end en farve og en type designs. Hvis du kigger godt efter, vil du se, at kantdelen af ​​denne saree kommer med en lyserød farve og attraktive blomstermønstre udført på den. Hvorimod den venstre side (undtagen grænserne) har et enkelt, men smukt mønster med himmelblå som grundfarve.

 • Saree Design: Himmelblå og pink designer Kanchipuram Saree
 • Foretrukne lejligheder: Brudeceremoni, ritualer før brylluppet
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

20. Den unikke Kanchipuram Saree:

Den unikke Kanchipuram Saree

Her er noget, som næsten enhver kvinde derude vil elske. Det sport et forlokkende mønster udført på det. Palludelen er en af ​​de bedste ting ved denne saree. Det vil gå hånd i hånd med en lyserød bluse, ligesom den Bollywood -personligheden har på dette billede. Hvis du vil se på dit bedste jeg, men iført noget indisk, så er denne saree velegnet til dine valg.

 • Saree Design: Olivengrøn og Maroon Kanchipuram Silk Saree With All Over Buta
 • Foretrukne lejligheder: Brude slid
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

21. The Purple Kanchipuram Silk Saree:

Den Lilla Kanchipuram Silke Saree

Leder du efter Kanchipuram silke saree? Dette er en af ​​de bedste lilla farvede, der falder i den kategori. Det vil være egnet til alle saree -elskere derude. Det mønster, som denne saree dyrker med de gyldne prikker i hele kroppen, er uden tvivl en af ​​de bedste ting derude.

 • Saree Design: Lilla og guld Kanchipuram silke saree med rig Palla
 • Foretrukne lejligheder: Brude- og bryllupstøj
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

22. Kanchipuram Pattu Sarees:

Kanchipuram Pattu Sarees

Du finder denne saree interessant, hvis du har brug for nogle Kanchipuram pattu sarees. Hvis du er klar over den rene silkekvalitet, kan du let identificere den fantastiske kvalitet af silke, der bruges til fremstilling af denne saree. Det ser fint ud fra alle sider (det vil sige forfra og bagfra) og er et af de bedste indiske traditionelle tøjartikler, som indisk kvinde kan dyrke på deres krop.

 • Saree Design: Blækblå Kanchipuram Silke Saree med stor gylden kant
 • Foretrukne lejligheder: Bryllupper og store forsamlinger
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

23. Kanjivaram Blue Allure:

Kanjivaram Blue Allure

Hvis du elsker farven blå, så vil du helt sikkert kunne lide denne saree. Det passer helt til din krop og får dig til at ligne en absolut indisk guddommelig skønhed. De dragende designs udført på denne saree får det til at se meget attraktivt og helt bærbart ud. Man kan let bære denne saree med en bluse i samme farve, i dette tilfælde med en blå bluse helst med et gyldent mønster udført på ærmerne. Det vil være fint for kvinder i alle aldre. Det er ret fancy og er stadig meget ædru, og det er det, der gør det bærbart for alle indiske kvinder, både unge og modne.

 • Saree Design: Klarblå og guld Kanchipuram Silke Saree
 • Foretrukne lejligheder: Bryllupper og store forsamlinger
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

24. Den brune og gyldne designer Kanjivaram Saree:

Den brune og gyldne designer Kanjivaram Saree

Leder du efter nogle rene silkesareer i Kanchipuram? Denne saree vil være lidt interessant for dig. Det sport de indviklede gyldne mønstre udført på den brune bund. Ja! Hvis du kigger godt efter, vil du se, at der er en født base i denne saree, som designene er blevet udført på.

 • Saree Design: Maroon og Gold Kanchipuram Silk Bridal Saree
 • Foretrukne lejligheder: Brude slid
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

25. Den lyserøde og blå Kanjivaram Silk Saree:

Den lyserøde og blå Kanjivaram Silk Saree

Leder du efter nogle silkesareer? Tjek denne. Det er en af ​​de bedste Kanjivaram sarees, der ser ren silke sammen med nogle dragende stroppemønstre, der er udført på grænserne. Det kan bruges som bryllupssaree.

 • Saree Design: Pink og blå Kanchipuram Silke Saree med selvvævning
 • Foretrukne lejligheder: Religiøse begivenheder
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

26. The Yellow Kanjivaram Type seværdighed:

Den Gule Kanjivaram -attraktion

Denne gule saree ser så attraktiv ud, at kvinden foretrækker at have den på kroppen uden tøven. De små og indviklede mønstre udført på den forreste del af sareen er den primære allure, og folk vil i første omgang blive imponeret over denne saree, især på grund af det design.

 • Saree Design: Flerfarvet Kanchipuram Silke Saree Med Golden Buta
 • Foretrukne lejligheder: Bryllupper og brudebeklædning
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

27. Den grønne Kanchipuram Saree:

Den grønne Kanchipuram Saree

Dette er sandsynligvis en af ​​de fineste grønne sareer derude, der er lavet af Kanchipuram silke. Det mønster, som disse sarees -sport lokker, og næsten alle foretrækker at bære dem ved særlige begivenheder.

 • Saree Design: Green and Maroon Simple Kanchipuram Silk Saree
 • Foretrukne lejligheder: Små forsamlinger, religiøse begivenheder
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

28. The Red Wedding Kanchipuram Alluring Designer Saree:

The Red Wedding Kanchipuram Alluring Designer Saree

Leder du efter noget rent silkedesignmateriale til din bryllupsdag? Tag et kig på denne fantastiske saree, der sporter det dragende røde og gyldne mønster udført på den midterste del.

 • Saree Design: Rød og guld brude slid Kanchipuram Silk Saree
 • Foretrukne lejligheder: Bryllupper, brudebeklædning
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

29. The Pink Kanchipuram Saree:

Den lyserøde Kanchipuram Saree

Leder du efter nogle attraktive Kanchipuram sarees? Her er en saree af ren silke kvalitet, der kommer med et lokkende mønster på den. Du vil helt elske den måde, denne saree sport de to farver effektivt, og resultaterne er smukke.

 • Saree Design: Cream Self-Checks Kanchipuram Silk Saree med lyserød og grøn kant
 • Foretrukne lejligheder: Små sammenkomster og religiøse begivenheder
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

30. The Divine Purple Kanchipuram Saree:

Den guddommelige lilla Kanchipuram Saree

Sidst men ikke mindst kan denne særlige Kanchipuram saree siges at være egnet til de kvinder, der elsker sportslige ting på deres krop.

 • Saree Design: Lilla og guld Kanchipuram silke Sari med blomstervævning
 • Foretrukne lejligheder: Bryllupper og brudebeklædning
 • Egnet kropsform: Passer til kvinder i alle kropstyper

Synes du ikke, at disse storslåede Kanchipuram -silkesareer ser kongelige ud? Med bryllupssæsonen rundt om hjørnet, vælg blandt et af disse smukke stykker for at stjæle showet! Hvert stykke er håndlavet til perfektion for at gøre dig til en dronning. Fra en simpel begivenhed i dit hjem til et højt profileret bryllup, Kanchipuram Silk saris er din bedste chance! Bare sørg for at foretage en kvalitetskontrol, før du investerer dine hårdt tjente penge på dem.