A legjobb 15 Sabyasachi Sarees képekkel

A sarees -eket, amelyeket az alábbiakban tárgyalunk, az egyik legjobb indiai szári tervező tervezte. Sabyasachi Mukherjee az egyik leghíresebb híresség -szári tervező indiában, és minden tervezés remekmű. Ha arra gondol, hogy divatosnak tűnjön egy szári viselése mellett, akkor ezt a különleges tervezőt kell viselnie.

Sabyasachi Sarees képekkel:

Ebben a cikkben minden idők legjobban kinéző sabyasachi szárijáról fogunk beszélni. Lehet, hogy megtalálja kedvenc sabyasachi száriját itt valahol. Vigyázzon rá. Íme a legjobb 15 sabyasachi saree képekkel, amelyek könnyen elérhetők Indiában.

1. A Red Allure Sabyasachi Saree:

sabyasachi sarees

Ez a Sabyasachis egyik legjobb példája. A félelmetes gépi munka ezen a szárin nyilvánvaló a csábításból. Ezt a bizonyos tervező munkáját nem lehet eléggé csodálni. Ennek a szárinak a pallu részén végzett minták. Ha valami elképesztő dolgot keres, akkor ez a szári a megfelelő dolog az Ön számára. A csábító minta, amelyet ez a szári sportol, teljesen alkalmassá teszi esküvőkön és egyéb alkalmakkor történő sportolásra. A vörös szín határozottan az egyik legmegfelelőbb szín, amelyet ilyen gyönyörű tervezéssel lehet hordani ezen a szárin.

2. A Sabyasachi tervező Allure Saree:

Sabyasachi Sarees 2

Ez olyasvalami, ami megmozdítja a fejed, ha meglátod. Ennek a szárinak a fantasztikus vonzereje nem hasonlítható össze semmivel odakinn, mivel egyedülálló. Ez egy olyan királyi megjelenést kölcsönöz egy nőnek, akit mindenki szeretne. Ha hajlandó valami teljesen csábító sportra. A saree elülső és hátsó részén készült félelmetes minta valószínűleg az egyik legjobb kijelző, amelyet valaha látni fog.

3. A Sabyasachi dél -indiai stílusú esküvői szári:

Sabyasachi dél -indiai stílusú esküvői szári 3

Ez az egyik legszebb esküvői szári. A félelmetes minta, amelyet ennek a szárinak az alsó részén készítettek, minden figyelmet felkelt, és a vonzerő csak akkor lesz jobb, ha a szeme elkapja a pallut. A blúz teljesen alkalmas ehhez a szárihoz, és ha valami teljesen új és lenyűgözőre van szüksége, akkor ez a megfelelő dolog az Ön számára. Ennek a szárinak fényes eleme az, ami először vonzza a nőket, és ennek a szárinak a csodálatos menyasszonyi csábítása az, ami úgy fog kinézni, mint a legszebb nők egy esküvőn.

4. A Golden Sabyasachi Master Piece Saree:

Sabyasachi Sarees-Golden Sabyasachi MasterPiece 4

Itt van egy csodálatos arany szári, amely a legjobb csábító fényt nyújtja, amivel valaha is találkozik. A saree egy kis tea rózsaszín bemenettel is rendelkezik, és ez csak jó megjelenést kölcsönöz. Ha valami teljesen új és elképesztő dologra van szüksége, akkor ez valószínűleg a megfelelő cucc az ország egyik legtehetségesebb szári tervezőjétől. A szári alkalmas esküvőkön és más alkalmakon, például partikon és más hasonló eseményeken való sportolásra. Bárhová viszi ezt a remekművet, Ön lesz a vonzás központja.

5. A sárga Sabyasachi Saree egyszerű hímző szegéllyel:

Sabyasachi Sarees-sárga Sabyasachi Saree 5

Ez a szári az egyik legjobb színhez tartozik a sárikhoz, a sárga. Párhuzamba áll a rajta elkészített dizájnnal, és több mint lenyűgözni fogja az a fantasztikus minta, amelyet ez a szári mutat a szegélyrészben.

6. A fekete Sabyasachi Plain Saree:

Sabyasachi Sarees-Black Sabyasachi Saree 6

Itt van egy gyönyörű Sabyasachi szári, amely fekete színű, és határozottan az egyik legjobb kinézetű, amelyet valaha is átélt. Ha valami teljesen csábító dolgot keres, akkor ez lehet az egyik, amellyel esküvőkön és más különleges alkalmakkor sportolhat.

7. A bengáli esküvői szári Sabyasachi:

Sabyasachi Sarees-Bengai esküvői szári Sabysachi 7

Itt van egy szép kinézetű esküvői szári, amelyet Sabyasachi tervezett. Ez a saree megjelenítése olyan, amit minden nő több mint hajlandó megmutatni. A blúz is nagyon jól néz ki a szárival.

8. A legújabb Sabyasachi Saree virágmunka:

Sabyasachi Sarees-Legújabb Sabyasachi Saree 8

Itt van egy nagyszerű megjelenésű szári, amely nagyszerű csábító mintával rendelkezik. A félelmetes bonyolult minta, amelyet az egész testben megmutat, mindenki számára előnyös lesz. Ha valami olyat keres, amelyet barna blúzzal viselhet, akkor ez lehet a megfelelő az Ön számára.

9. A Fekete Sabyasachi Party-Wear Saree:

Sabyasachi Sarees-Black Sabyasachi Party-Wear Saree 9

Ez egy nagyszerű szári, amely nagyon jó mintával rendelkezik az alsó és a középső részen. A pöttyös minta nagyon jól néz ki a fekete alapanyagon, és ez az, ami eleve olyan vonzóvá teszi.

10. A Net Sabyasachi Saree:

Sabyasachi Saree az arany blúzokhoz 10

Ha szerelmes az arany blúzokba, akkor megfelelő szárit kell viselnie velük. Ez a saree, amelyet a híres Sabyasachi Mukherjee tervezett, valami lenyűgöző arányban jeleníti meg a fekete és az arany színeket is. Ez az, amit szinte bárhol viselhetsz, és elragadónak tűnhetsz.

11. A piros ünnepi Sabyasachi Saree:

Sabyasachi Sarees-Red Ünnepi Sabyasachi Saree 11

Ez egy gyönyörű szári, amelyet ugyanaz a híres tervező készített, aki remekeit tárgyalja ebben a cikkben. Ez a fajta egy igazán jó minta a testen, a hagyományos indiai dizájn segítségével. A határrészek is meglehetősen jól hímzettek, és az egész szári lenyűgözi a tömeges szári szerelmeseit.

12. A Red Net Saree, Sabyasachi:

Sabyasachi Sarees-Red Net Saree Sabyasachi 12

Itt van egy nagyszerű Sabyasachi saree, amely gyönyörű dizájnnal rendelkezik, nagyon kis mintákkal.

13. A Bollywood teljes hímzése Sabyasachi Saree:

Sabyasachi Sarees-Bollywood Sabyasachi Saree 13

Itt van egy nagyszerű szári, amely megfelel Bollywood szépségigényeinek, és gyönyörű hírességnek tűnik.

14. A bájos Sabyasachi Saree:

Sabyasachi Sarees-Bájos Sabyasachi Saree 14

Ez a Sabyasachi saree bájos szári elhagyja a csábítást. A lehenga minta, amelyet ez a hagyományos indiai ruházati anyag követ, eleve lenyűgözőnek tűnik.

15. A Vogue Saree Sabyasachi Mukherjee:

Sabyasachi Sarees-Vogue Saree Sabyasachi Mukherji

Ez egy remekmű, amelyet a neves tervező készített, és célja, hogy egy nő teljesen elbűvölő legyen.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.