Muslin Sarees gyönyörű mintája, amely királyi megjelenést kölcsönöz

A muszlin szári a csúcsminőségű szári, amely sima szövésű pamutszövetből áll rendelkezésre. Hivatkozását először a bengáli származással jegyezték meg, majd később Angliában és Skóciában gyártották. Néhányan úgy vélik, hogy a muszlin a Bangladesi Dakából származik. Tehát a muszlin alapvetően egy szövet, amelyen keresztül sok ruhát állítanak elő.

A Muslin sarees fogalmát a 19 -es évek végén vezették be, amelyeknek akkoriban a legjobb minőségűnek kellett lenniük. A 17. század után sok fajtát hoztak a muszlinba. Tehát a muszlini szári az ősi csúcskategóriás szári, amely Indiából származik, és később külföldre ment. Manapság ezek a szárik több mint 500 fajtában kaphatók.

Muslin Sarees fontossága:

A muszlin sarik állítólag az ókori királyi száriak. Ennek jelentősége a minőségben és a természetben rejlik. Pamutszövetből készül, amelyet az orvostudományban, a ruhakészítésben és a kulináris művészetekben is használnak. A muslin sarees legjobb előnye, hogy könnyen kiszáríthatja a textúrát. A muszlin sariban különféle színek állnak rendelkezésre, amelyek javíthatják az általános megjelenést és a szépséget. A mintáktól a minőségig mindenütt a muszlini szárikat tartják a legjobbnak.

Muslin Saree Jellemzők:

A muszlin az egzotikus és a legérdekesebb szövet. A muszlin sarees néhány jellemzője,

  • Érzéki az érintés.
  • Rendkívül könnyű súlyú és kiváló minőségű.
  • Látni is egzotikus.
  • A Jamdani technikát hagyományos virágos szövéshez használják.
  • A minták egyediek és imádnivalók.
  • A muszlin sarik elég finomak ahhoz, hogy teljes selyem- és pamutkiadást biztosítsanak.
  • Királyi megjelenést kölcsönöz, és elfogadható áron marad.

Melyik korcsoportban a nőket részesítik előnyben leginkább?

Még a muszlin sarees is számos különböző változatban létezik. Minden igazsághoz tartozhat egy korcsoport. Általában a muszlin pamut szárit bármilyen korú nők viselhetik. A pamut csodálatra méltó a nők számára. A muszlin selyem szári kreatív, új mintákkal; ezeket a szárikat 22 és 40 év közötti hölgyek viselhetik. A selyem szári elképesztő színei igazán csodálatra méltóak. Tehát összességében a muszlin szári 20 és 40 év közötti korosztály számára alkalmas.

Melyik testalkatú nőket részesítik előnyben?

A kreatív muszlin sarik többsége extra jelet tesz a szépségre. Mint tudjuk, a karcsú testforma mindenféle szárihoz alkalmas. Ugyanez a helyzet a muszlin szári esetében is, ahol a muszlin selyem szárit és a Dhakai muszlin szárit ajánlott karcsú testű nők viselni. Sőt, a többi muszlin sarit minden testalkat viselheti. A muszlin sarees szépsége olyan, hogy nincs szükség tökéletes testalkatra.

A Muslin Saris legújabb tervei nőknek és lányoknak képekkel:

Nézzük meg a muszlin szövetből készült sarees legjobb modelljeit.

1. Dhakai Muslin Saree:

Dhakai Muslin Saree

A Dhakai muszlin szári az egyik legkopottabb muszlini szári. Jellemzői elegendőek ahhoz, hogy megmondják értékét.

Saree design és szövet:

A Dhakai muszlin szári tiszta Dhakai szövetből van lerakva, gyönyörű mintákkal. A muszlini szári gyönyörű stílusban hímzett, hogy biztosítsa a bengáli szári lényegét. A szári sarkait kis csipke szegély jellemzi. Néhány kivitelben van tükör kombináció.

Viselési alkalmak:

A tervezés szerint a Dhakai muszlin szári alkalmas vallási funkciók, programok vagy esküvők viselésére..

2. Muslin Silk Saree:

Muslin Silk Saree

A muszlin selyem sarisok a legszebb szári fajták a hűvös selyemfajtából. A selyem szárikat általában színes mintákkal látják el.

Saree design és szövet:

A muszlin selyem szári az egyik legjobb választás a finom szövetű hölgyektől. Hagyományos hímzett természet, gyönyörű virágmintákkal a szárin. A tiszta selyem a muszlinnal együtt javítja a szövet minőségét. A saree vastag szegéllyel is rendelkezik, vékony réteg értékes varrással és megfelelő blúzzal.

Viselési alkalmak:

A muszlin selyem szári legfőbb helyszínei lehetnek formális funkciók, partik, egyszerű találkozások, kis funkciók stb.

3. Muslin Jamdani Saree:

Muslin Jamdani Saree

A muszlin Jamdani szárit az ókortól ismerik, és királyi megjelenése olyan, mint a moguloké.

Saree design és szövet:

Az ősi modell a legszebb anyagot használja, mint az arany. A muszlin Jamdani saree magában foglalja a szövés bonyolult folyamatát néhány dekorációs ötlettel. Ez magában foglalja a selyem és pamut szál használatát vastag szegéllyel, hogy teljes képet nyújtson az ősi mogulokról. Ezenkívül bevonattal és gyönyörű virágmintákkal van ellátva, hogy extra gazdagságot nyújtson.

Viselési alkalmak:

A muszlin Jamdani szári csak királyi rendezvények vagy esküvők alkalmával viselhető.

4. Muslin Cotton Sari:

Muslin Cotton Sari

A muszlin pamut szári a muslin típus legegyszerűbb formája. Tiszta pamutot használnak a megjelenés javítására.

Saree design és szövet:

A muszlin pamut szári lehet sima vagy nyomtatott sarees. A tiszta szövet, mint az ezüst Zari, kiváló minőségű a belső kialakításához. A végén lévő szegélyek vastagok vagy vékonyak lehetnek a használattól függően. Legtöbbször sima muszlin pamut szárit előnyös mindenhol viselni.

Viselési alkalmak:

A muszlin pamut szárit viselheti napi használatra, vagy megtarthatja kisebb funkciókhoz vagy partikhoz.

5. Fehér Muslin Saree:

Fehér Muslin Saree

A fehér muszlin szári általában ezüst és fehér kombinációja. A fehér szín a legcsodálatosabb megjelenést biztosítja a karcsú testeken.

Saree design és szövet:

A fehér muszlin szári általában az ezüst Zari anyaggal van orientálva. Néhányuk arany szövetet használhat. A belső tér kis ezüstréteggel van ellátva. A fehér szári vékony szegélyei gyönyörű megjelenést kölcsönöznek neki. A kisméretű mintákat általában sima fehér sarees -hez tervezték. A faragások teljes mértékben a jobb megjelenést szolgálják.

Viselési alkalmak:

A fehér muszlin shari létezhet otthon, vagy egy hivatalos találkozón.

6. Bandhani Border Muslin Saree:

Bandhani Border Muslin Saree

A bandhani határ muszlin saree Zari Kota gazdag természetét nyújtja. Kedvező szári nagy alkalmakra. A határsarak különlegesek abban az értelemben, hogy különleges vágyakoznak a határokon.

Saree design és szövet:

A száriban használt szövet Zari Kota. A piros és arany színű bandhani szegély adja a piacon lévő legújabb modell lényegét. A szegélyt egyedibb módon tervezték, hogy megfeleljen mind a hagyományos, mind a modern megjelenésnek. A fehér szín igazán szenzációs lenne.

Viselési alkalmak:

Ezt a muszlini szárit királyi feladatokra kell nevelni.

7. Sequin Work Muslin Saree:

Sequin Work Muslin Saree

A flitteres munkákat általában két színben végzik. Ennek a muszlin szárinak a megjelenése arany csillogást vagy ragyogást biztosít.

Saree design és szövet:

A tiszta muszlin az a szövet, amelyet a flitteres saree munkájának javítására használnak. A flitteres munka ragyogást kölcsönöz a saree kis területein. Ez a ragyogás észrevehető egy kis aranybélés formájában. Sőt, a saree minden formátumban átlátszónak és gyönyörűnek tűnik. Bármilyen egyszerű blúzt ki lehet próbálni rajta.

Viselési alkalmak:

A közgyűlés és a kis bulik a kedvenc helyei ennek a muszlini szárinak.

8. Fél Muslin és Fél Khadi Saree:

Fél Muslin és Fél Khadi Saree

A Khadi és a muslin saree tökéletes keveréke észrevehető a fél muszlinban és a fél khadi száriban.

Saree design és szövet:

A szári kialakítása két félre van osztva. Néhány rész a muszlin színét mutatja, míg mások a khadi természetét. Mindkettő bevonása teljes képet ad a tökéletességről. A fő szövet muszlin, amelyet a száriban kell használni. Még a legkeresettebb szári is fekete és arany motívumok, félig muszlin és fél khadi saree.

Viselési alkalmak: Néhány gazdag és királyi partin ugyanazon a muszlin -shari -n keresztül lehet részt venni.

9. Royal Blue Muslin Saree:

Royal Blue Muslin Saree

A kék színt tekintik a jogdíj legfelső színének. Ugyanez a szín figyelhető meg a csúcsminőségű muszlin száriban.

Saree design és szövet:

A szövet sokféle lehet ugyanabban a száriban. A királykék szín megadja a muszlin sari teljes lényegét. A határok vékonyak és finomak. A saree -n némi rétegzés van, csillogással. A muslin khadi saree szintén ajánlott ugyanabban a típusban. Összességében ez egy értékes szári muszlin anyagból.

Viselési alkalmak:

A királyi kék muszlin sarit a királyi házasságok számára tartják fenn.

10. Resham Jamdani Muslin Saree:

Resham Jamdani Muslin Saree

A Jamdani saree a muszlini sarees egyik legjobb fajtája. A szári design a bengáli kultúra érzését nyújtja.

Saree design és szövet:

A Resham szövetet a saree teljes megjelenésének előállítására használják. A legjobb választás ugyanabban a kategóriában a papagájzöld Jamdani saree. Ez a muszlin szári csúcsminőségű szövetből készült, hogy a papagáj lényegét adja. A szegélyek vékonyak és elég jók a tökéletes megjelenéshez. Tiszta muszlin munka látható a szárin.

Viselési alkalmak:

Általában a kisebb eseményeket Resham Jamdani muslin saree segíti elő.

Melyik blúz alkalmas Muslin Sarees -hez?

A blúzt általában a muslin saree típusának megfelelően választják ki. A sima fehér muszlin szári bármilyen színű blúzhoz illik. De néhány tervezői szári, például Jamdani, selyem, Dhakai muszlin sarees ugyanazt a tervező blúzt igényli. A blúznak összhangban kell lennie a saree tervezésével. Ezenkívül a sima blúz otthoni egyszerű muszlin szárihoz használható. Az ujjak a blúz opcionális részei, amelyeket a nők választhatnak.

Hogyan kell stílusosan kialakítani Muslin Sarees -t?

A muszlin shari stílusát általában az alkalom típusának megfelelően választják ki. Kipróbálhat néhány hagyományos megjelenést seedha pallu stílusban. Néhány gazdag alkalomra a muszlin saree a bengáli kultúrával összhangban alakítható ki. A stílus pallu és vastag szegélyek módosíthatók, mint egy atlétikai stílus vagy nauvari saree stílus. A muszlin selyem szári formális módon bemutatható kis alkalmakra. Tehát az anyagtól és a megjelenéstől függően a sarees extra gazdagság érdekében stílusosítható.

A jogdíjat csak az ókorban őrizték, és a muslin saris tökéletes példa erre. A szári legfinomabb és értékes befejezése elegendő a büszkeségéhez. A Muslin sarees sokféle változatban és stílusban kapható a legújabb modellekkel. Ezeket a legújabb modelleket nagy rendezvények és esküvők alkalmával viselheti. A jobb anyagú pamutszövet a gazdag muszlin domináns textúrája. Úgy tűnik, hogy a növény táplált muslint biztosít, amelyet közvetlenül felhasználnak sok célra. Az egyik fő szép cél a muszlin sarees, amelyek minőségükben, megjelenésükben, típusukban stb. A legjobbak. Karcsú hölgyeknek is alkalmas.