Smukt mønster af Muslin Sarees, der giver et kongeligt udseende

Muslin sarees er sarees i topklasse, der fås i bomuldsstof i almindelig vævning. Dens reference blev først noteret med oprindelsen i Bengal og senere blev den fremstillet i England og Skotland. Nogle af folkene tror, ​​at muslin stammer fra Dhaka, Bangladesh. Så muslin er dybest set et stof, hvorigennem der siges at blive fremstillet mange tøj.

Begrebet Muslin sarees blev introduceret i senere 19’ere, som skulle have den bedste kvalitet på det tidspunkt. Mange sorter blev introduceret i muslinen efter 1600 -tallet. Så muslin sarees er de gamle sareer i topklasse, der stammer fra Indien og senere bestod i udlandet. I dag findes disse sareer i mere end 500 sorter.

Muslin Sarees betydning:

Muslin saris formodes at være oldtidens kongelige sareer. Betydningen af ​​det samme ligger i kvalitet og natur. Det består af bomuldsstof, der også bruges i medicin, påklædning og kulinarisk kunst. Den bedste fordel ved muslin sarees er, at den let kan tørre tekstur. Der findes forskellige farver i muslin saris, som kan forbedre dit generelle udseende og din skønhed. Fra mønstre til kvalitet er muslin sarees overalt rangeret bedst.

Muslin Saree Funktioner:

Muslinen er det eksotiske stof og det mest fascinerende stof, der bruges. Nogle af funktionerne i muslin sarees er,

  • Det er sanseligt at røre ved.
  • Den er ekstremt let i vægt og høj i kvalitet.
  • Det er også eksotisk at se.
  • Jamdani -teknikken bruges til at levere traditionelle blomstervævninger.
  • Mønstrene er unikke og yndige.
  • Muslin saris er fine nok til at give en komplet udgave af silke og bomuld.
  • Det giver et kongeligt udseende og forbliver til en rimelig pris.

Hvilken aldersgruppe Kvinder foretrækkes mest?

Selv muslin sarees findes i en række forskellige sorter. For hver sandhed kan der være en aldersgruppe. Generelt kan muselin bomuldssari bæres af kvinder i alle aldre. Bomuldet er beundringsværdigt for kvinder. Muslin silke sareerne er kreative med nye designs; disse sareer kan bæres af damer i alderen 22 til 40 år imellem. De forbløffende farver på silke sarees er virkelig beundringsværdige. Så generelt er muslin sareerne velegnede til en aldersgruppe på 20 til 40 år.

Hvilken kropsform kvinder foretrækker?

De fleste af de kreative muslin saris sætter et ekstra præg på skønhed. Som vi ved, er den slanke kropsform velegnet til alle slags sareer. Sagen er den samme med muslin sarees, hvor muslin silke sarees og Dhakai muslin saree anbefales at blive båret af kvinder med en slank krop. Desuden kan den anden muslin saris bæres af alle kropsfigurer. Skønheden ved muslin sarees er sådan, at der ikke er behov for en perfekt kropsfigur.

Seneste designs af Muslin Saris til kvinder og piger med billeder:

Lad os se på de bedste modeller af sareer med muslin stof.

1. Dhakai Muslin Saree:

Dhakai Muslin Saree

Dhakai muslin sari er en af ​​de mest slidte muslin sareer. Dens funktioner er nok til at fortælle dens værdi.

Saree Design og stof:

Dhakai muslin saree er lagt med rent Dhakai stof med et lag smukke mønstre. Muslin saree er broderet i en smuk stil for at give den klare essens i Bengal saree. Sareens hjørner er opmærket med en lille blondekant. Nogle af designene har nogle spejlkombinationer.

Anledninger til brug:

Ifølge designet er Dhakai muslin saree velegnet til at blive båret i religiøse funktioner, programmer eller bryllupper.

2. Muslin Silk Saree:

Muslin Silk Saree

Muslin silk saris er top sarees fra en sej sort silke. Silke sareerne er generelt forsynet med farverige mønstre.

Saree Design og stof:

Muslin silke saree er et af de bedste valg fra damer med fint stof. En traditionel broderet natur med smukke blomsterdesigner findes på sareen. Den rene silke sammen med muslin forbedrer stoffets kvalitet. Sareen har også en tyk kant med et tyndt lag værdifuld syning og matchende bluse.

Anledninger til brug:

De bedste steder at bære muslin silke saree kan være formelle funktioner, fester, enkle møder, små funktioner osv.

3. Muslin Jamdani Saree:

Muslin Jamdani Saree

Muslin Jamdani sari er kendt fra oldtiden, og den har det kongelige udseende som Mughals.

Saree Design og stof:

Den gamle model har den fineste anvendelse af stof som guld. Muslin Jamdani saree involverer den komplekse proces med vævning med nogle dekorationsideer. Det virker inkluderer brug af silke og bomuldstråd med tykke kanter for at give et komplet udseende af gamle Mughals. Desuden er den belagt og forbedret med nogle smukke blomstermotiver for at give ekstra rigdom.

Anledninger til brug:

Muslin Jamdani saree er kun egnet til at blive brugt til kongelige funktioner eller bryllupper.

4. Muslin Cotton Sari:

Muslin Cotton Sari

Muselin bomuldssareerne er den enkleste form af typen muslin. Brugen af ​​ren bomuld er fremstillet for at forbedre dens udseende.

Saree Design og stof:

Muselin -bomuldssari kan være almindelige eller trykte sareer. Den stærke kvalitet af rent stof som sølv Zari bruges til at designe sit interiør. Grænserne for enden kan være tykke eller tynde, alt efter brug. For det meste er en almindelig muselin -bomuldssaree at foretrække at have på overalt.

Anledninger til brug:

Muselin bomuldssareerne kan bæres i daglig brug eller opbevares til små funktioner eller fester.

5. White Muslin Saree:

Hvid Muslin Saree

Den hvide muslin sari er generelt en kombination af sølv og hvid. Den hvide farve giver det mest forbløffende udseende på slanke kroppe.

Saree Design og stof:

Den hvide muslin saree er generelt orienteret med stoffet sølv Zari. Nogle af dem kan bruge gyldent stof. Interiøret er forsynet med et lille lag sølv. De tynde kanter på den hvide saree giver den et smukt udseende. Små designs er generelt beregnet til almindelige hvide sareer. Udskæringerne er helt beregnet til forbedret udseende.

Anledninger til brug:

Den hvide muslin -shari kan eksistere inden for funktioner derhjemme eller i et formelt møde.

6. Bandhani Border Muslin Saree:

Bandhani Border Muslin Saree

Bandhani border muslin saree leverer Zari Kota rige natur. Det er en gunstig saree til store lejligheder. Grænsesarierne er specielle i betydningen særligt trangarbejde på grænser.

Saree Design og stof:

Stoffet, der bruges i sareen, er Zari Kota. Bandhani -grænsen i rød og guldfarve giver essensen af ​​den nyeste model på markedet. Grænsen er designet på en mere unik måde til at overholde både det traditionelle og moderne look. Den hvide farve ville være virkelig flot.

Anledninger til brug:

Denne muslin saree skal opdrages til kongelige funktioner.

7. Pailletarbejde Muslin Saree:

Pailletarbejde Muslin Saree

Paljetterne udføres generelt med to farver. Udseendet af denne muslin sari vil give glitter eller glans af guld på den.

Saree Design og stof:

Den rene muslin er stoffet, der bruges til at forbedre arbejdet med paillet saree. Paljetterne giver glans over små områder af sareen. Denne glans kan bemærkes i form af en lille foring af guld. Desuden ser sareen gennemsigtig og smuk ud i alle formater. Man kan prøve enhver simpel bluse på den.

Anledninger til brug:

Generalforsamling og små fester er yndlingsstederne for denne muslin saree.

8. Half Muslin og Half Khadi Saree:

Halv muslin og halvt Khadi Saree

Den perfekte blanding af Khadi og muslin saree kan ses i den halve muslin og den halve khadi saree.

Saree Design og stof:

Sareens design er opdelt i to halvdele. Nogle af delene viser muslinens farve, mens andre viser khadis karakter. Inklusiv dem begge giver et komplet look til perfektion. Hovedstoffet er muslin, der skal bruges i sari. Selv den mest eftersøgte saree er sorte og guldmotiver halvt muslin og halvt khadi saree.

Anledninger til brug: Nogle rige og kongelige fester kan deltage gennem den samme muslin shari.

9. Royal Blue Muslin Saree:

Royal Blue Muslin Saree

Farven blå betragtes som royaltyens øverste farve. Den samme farve kan bemærkes i muslin saree i topklasse.

Saree Design og stof:

Stoffet kan være af mange typer i den samme saree. Den kongeblå farve giver den komplette essens af muslin sari. Grænserne er tynde og fine. Nogle lagdeling leveres på sareen med et strejf af glans. Muslin khadi saree anbefales også i samme type. Samlet set er det en værdifuld saree i muslin stof.

Anledninger til brug:

Den kongeblå muslin shari opbevares til kongelige ægteskaber.

10. Resham Jamdani Muslin Saree:

Resham Jamdani Muslin Saree

Jamdani saree er en af ​​de fineste sorter af muslin sarees. Designet på sareen giver fornemmelsen af ​​den bengalske kultur.

Saree Design og stof:

Resham -stoffet bruges til at producere sareens fulde udseende. Det bedste valg i samme kategori er papegøjegrønne Jamdani saree. Denne muslin saree er designet med stof i topklasse for at give essensen af ​​papegøje. Grænserne er tynde og gode nok til et perfekt udseende. Rent muslinværk kan ses på sareen.

Anledninger til brug:

Generelt lettes små arrangementer med Resham Jamdani muslin saree.

Hvilken bluse er velegnet til Muslin Sarees?

Blusen vælges generelt efter typen muslin saree. Den almindelige hvide muslin sari kan passe til enhver farve på blusen. Men nogle af designer sarees som Jamdani, silke, Dhakai muslin sarees kræver den samme designerbluse. Blusen skal være i overensstemmelse med sareens design. Desuden kan den almindelige bluse bruges til enkle muslin sarees derhjemme. Ærmerne er en valgfri del af blusen, som kan vælges af kvinderne.

Sådan Style Muslin Sarees?

Muslin shari -stilen vælges generelt efter typen af ​​lejlighed. Man kan prøve nogle traditionelle looks med seedha pallu -stil. Ved nogle rige lejligheder kan muslin sareen styles i overensstemmelse med den bengalske kultur. Style pallu og tykke kanter kan ændres som en athpourey stil eller nauvari saree stil. Muslin silke sareerne kan præsenteres på en formel måde til små lejligheder. Så afhængigt af materiale og udseende kan sareerne styles til ekstra rigdom.

Kongelige bevares kun fra oldtiden, og muslin saris er det perfekte eksempel på det. Den fineste og værdifulde efterbehandling af sareen er nok dens stolthed. Muslin sarees fås i mange varianter og stilarter med de nyeste modeller. Disse nyeste modeller kan bruges til store funktioner og bryllupper. Et bomuldsstof af bedre materiale er den dominerende tekstur af rig muslin. Planten ser ud til at give næret muselin, der bruges direkte til mange formål. Et smukt hovedformål er muslin sarees, der er bedst i kvalitet, udseende, type osv. Det er også velegnet til slanke damer.