Top 15 Sabyasachi Sarees med billeder

Sareerne, som vi vil diskutere nedenfor, er designet af en af ​​de bedste indiske saree -designere nogensinde. Sabyasachi Mukherjee er en af ​​de mest anerkendte saree -designere i berømthed i indisk, og alle designs er mesterværker. Hvis du tænker på at se fancy ud ved at bære en saree, så er dem, der er lavet af denne særlige designer, hvad du skal have på.

Sabyasachi Sarees med billeder:

I denne artikel vil vi diskutere nogle af de flotteste sabyasachi sareer nogensinde. Du finder muligvis dine yndlings sabyasachi sarees her et sted. Hold øje med det. Her er de top 15 sabyasachi sarees med fotos som følger, som er let tilgængelige overalt i Indien.

1. The Red Allure Sabyasachi Saree:

sabyasachi sarees

Dette er et af de fineste eksempler på Sabyasachis arbejde. Det fantastiske maskinarbejde, der er udført på denne saree, fremgår af allure. Denne særlige designers arbejde kan ikke beundres nok. Mønstrene udført på palludelen af ​​denne saree. Hvis du leder efter noget helt fantastisk, så er denne saree det rigtige for dig. Det fristende mønster, der sportes af denne saree, gør den helt velegnet til sport ved bryllupper og andre lejligheder. Farven rød er bestemt en af ​​de mest egnede farver, man kan bære med et så smukt design udført på denne saree.

2. Sabyasachi Designer Allure Saree:

Sabyasachi Sarees 2

Dette er noget, der vil bøje dit sind, når du ser det. Denne sarees fantastiske tiltrækning kan ikke sammenlignes med noget derude, da den er unik. Det vil give en kvinde det kongelige udseende, alle ønsker. Hvis du er villig til at dyrke noget helt lokkende. Det fantastiske mønster udført på forsiden og bagsiden af ​​denne saree er sandsynligvis et af de fineste displays, du nogensinde kommer til at se.

3. Sabyasachi South Indian Style Wedding Saree:

Sabyasachi South Indian Style Wedding Saree 3

Dette er en af ​​de fineste bryllupssareer derude. Det fantastiske mønster udført på den nederste del af denne saree vil fange al opmærksomhed, og tiltrækningen bliver kun bedre, når dit øje fanger pallu. Blusen ser helt velegnet ud til denne saree, og hvis du har brug for noget helt nyt og fascinerende, så er dette det rigtige for dig. Det skinnende element i denne saree er det, der tiltrækker kvinder i første omgang, og denne sarees fantastiske brudefornemmelse er det, der får dig til at ligne de smukkeste kvinder ved et bryllup.

4. The Golden Sabyasachi Master Piece Saree:

Sabyasachi Sarees-Golden Sabyasachi MasterPiece 4

Her er en fantastisk gylden saree, der har den bedste dragende glans, du nogensinde vil støde på. Sareen kommer også med en lille smule te-pink input, og det gør det kun mere flot. Hvis du har brug for noget helt nyt og fantastisk, så er dette sandsynligvis det rigtige for dig fra en af ​​de mest talentfulde saree -designere i landet. Sareen vil være velegnet til sport ved bryllupper og andre lejligheder såsom fester og andre lignende begivenheder. Uanset hvor du bærer dette mesterværk, vil du være attraktionens centrum.

5. Den gule Sabyasachi Saree med enkel broderigrænse:

Sabyasachi Sarees-gul Sabyasachi Saree 5

Denne saree leveres med en af ​​de bedste farver til sareer derude, den gule. Det går hånd i hånd med designet udført på det, og man vil blive mere end imponeret over det fantastiske mønster, som denne saree viser frem i kantdelen.

6. The Black Sabyasachi Plain Saree:

Sabyasachi Sarees-Sort Sabyasachi Saree 6

Her er en smuk Sabyasachi saree, der kommer med farven sort og absolut er en af ​​de flotteste, du nogensinde er kommet igennem. Hvis du leder efter noget helt lokkende, så er denne måske den, du kan dyrke ved bryllupper og andre særlige lejligheder.

7. The Bengali Wedding Saree Af Sabyasachi:

Sabyasachi Sarees-Bengai Wedding Saree Af Sabysachi 7

Her er en flot bryllupssaree designet af Sabyasachi. Designet, som denne saree viser, er noget, som enhver kvinde derude vil være mere end villig til at vise frem. Blusen ser også rigtig godt ud med sareen.

8. Det seneste Sabyasachi Saree Flower Work:

Sabyasachi Sarees-Seneste Sabyasachi Saree 8

Her er en flot saree, der kommer med et fantastisk dragende mønster udført på den. Det fantastiske indviklede mønster, som det viser sig i hele kroppen, er noget, der vil blive foretrukket af alle. Hvis du leder efter noget, der kan bruges med en brun bluse, så er dette måske den rigtige for dig.

9. The Black Sabyasachi Party-Wear Saree:

Sabyasachi Sarees-Sort Sabyasachi Party-Wear Saree 9

Dette er en fantastisk saree, der kommer med et meget godt mønster udført på den nederste del og også på den midterste del. Det prikkede mønster ser rigtig godt ud på det sorte grundmateriale, og det er det, der gør det så attraktivt i første omgang.

10. Net Sabyasachi Saree:

Sabyasachi Saree til gyldne bluser 10

Hvis du er forelsket i de gyldne bluser, skal du bruge en passende saree til at bære med dem. Denne saree designet af den berømte Sabyasachi Mukherjee er også noget, der viser visse imponerende proportioner af farverne sort og guld. Det er noget, du kan bære næsten overalt og se betagende ud.

11. Den røde festlige Sabyasachi Saree:

Sabyasachi Sarees-Red Festive Sabyasachi Saree 11

Dette er en smuk saree lavet af den samme berømte designer, hvis mesterværker bliver diskuteret i denne artikel. Denne særlige sport et virkelig godt mønster udført på kroppen ved hjælp af det traditionelle indiske design. Grænsepartierne er også ret godt broderet, og hele sareen er lavet til at imponere massen saree -elskere.

12. The Red Net Saree Af Sabyasachi:

Sabyasachi Sarees-Red Net Saree Af Sabyasachi 12

Her er en fantastisk Sabyasachi saree, der kommer med et smukt design udført med virkelig små mønstre på.

13. Bollywood fuldt broderet Sabyasachi Saree:

Sabyasachi Sarees-Bollywood Sabyasachi Saree 13

Her er en fantastisk saree, der passer til dine Bollywood -skønhedsbehov og får dig til at ligne en smuk berømthed.

14. Den charmerende Sabyasachi Saree:

Sabyasachi Sarees-charmerende Sabyasachi Saree 14

Denne charmerende saree fra Sabyasachi saree holder op med at lokke. Lehenga -mønsteret, som dette traditionelle indiske tøjmateriale følger, får det til at se så imponerende ud i første omgang.

15. The Vogue Saree Af Sabyasachi Mukherjee:

Sabyasachi Sarees-Vogue Saree Af Sabyasachi Mukherji 15

Dette er et mesterværk lavet af den berømte designer, og det er meningen, at en kvinde skal se helt betagende ud.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.