5 tehokasta maalaustekniikkaa luovaan seinän suunnitteluun

Valkoiset seinät näyttävät usein liian steriileiltä nykyaikaisissa sisätiloissa. Monet meistä haluavat tuoda väriä eri huoneisiin. Omasta maustasi ja henkilökohtaisista asetuksistasi riippuen voit aina löytää oikean. Luovasti maalatut seinät näyttävät entistä suositumpilta ja ennen kaikkea paljon tehokkaammilta. Ne tuovat dynamiikkaa ja antavat tunnelman tietylle. Mikä parasta, on olemassa yksinkertaisia ​​maalaustekniikoita, joita voit käyttää itse ja muuttaa omat seinät epätavallisiksi katseenvangitsijoiksi. Onko sinulla paljon kokemusta? Ei oikeastaan. Vähän aikaa ja luovuutta käyttämällä voit luoda monia uskomattoman omaperäisiä kuvioita ja ulkoasuja. Katso alla olevia 5 maalaustekniikan suosikkia ja kokeile niitä itse, jos haluat. Tulokset ovat ainutlaatuisia ja kiehtovan kauniita. Luvattu!

Anna kotillesi enemmän pizzazzia luovilla maalaustekniikoilla!

akvarelli optiikka maalaustekniikat seinäsuunnittelu

Sieni tekniikka

Se on yksi yksinkertaisimmista ja suosituimmista maalaustekniikoista. Sienitekniikka on erittäin helppokäyttöinen, jopa aloittelijoille seinien maalaamisessa. Tätä varten tarvitset erikoisliikkeestä saatavan ns. Efektisienen tai luonnollisen sienen. Molemmat jättävät seinälle abstrakteja kuvioita, kun ne ovat pisteitä, jotka vaihtelevat värin ja voimakkuuden mukaan ja olet itse määrittämäsi.

Periaatteessa alaväri valitaan vaaleaksi ja tummempi väri levitetään sienellä. Voit tietysti valita myös tummemman pinnan ja sitten taputtaa sen vaaleammalla värillä. Esimerkiksi mustaksi maalattu seinä, jossa on vaalean kultaisia ​​aksentteja, jotka loit sienimekniikalla, näyttää erittäin tyylikkäältä.

Käytä maalauksessa kumikäsineitä

maalaustekniikat seinämaalaus sieni

Sinä päätät, kuinka lujasti teet sienellä

maalaus siniset seinämaalaustekniikat sienitekniikka

Piirustustekniikka

Tämä maalaustekniikka on myös hyvin yksinkertainen ja sopii kaikille. Siitä huolimatta olisi parempi kokeilla näitä vähemmän näkyvillä seinillä ensin saadakseen jonkinlaisen käden tunteen. Tällä tekniikalla voit esimerkiksi luoda seinillesi trendikkään denim -ilmeen. Se toimii parhaiten, jos käytät suurta harjaa tai harjaa, jossa on kovat harjakset. Toinen erittäin sopiva työkalu tähän on luuta. Harjakset vedetään yksinkertaisesti ylhäältä alas heti seinämaalin levittämisen jälkeen. Se voi näyttää yhtä hyvältä vaakasuunnassa riippuen siitä, miten haluat sen olevan.

Denim -seinät ovat hieman voimakkaampia, ja siksi ne on suunniteltava aksenttiseinäksi

maalaustekniikat denimoptiikan seinäsuunnittelu

Voit myös piirtää alkuperäisiä kuvioita kammalla

maalaustekniikat seinien ompeleminen hakata ja ideoita

Leimaustekniikka

Tätä maalaustekniikkaa voidaan kutsua myös seinän tulostustekniikaksi. Käytät eri väreihin kastettuja esineitä luodaksesi tiettyjä kuvioita. Voit joko käyttää rautakaupan niin kutsuttua tehostelaa tai jopa tehdä sellaisen itse. Lanka, leikkurit, köydet jne. Ovat sopivia työkaluja omien kuvioiden luomiseen ja siirtämiseen seinälle.

Lisää inspiraatiota tähän löydät tästä videosta:

Voit saavuttaa suuren vaihtelun leimaustekniikasta kuplamuovilla. Tämä kierretään maalitelan ympärille kuplat ulospäin ja kiinnitetään teipillä. Sitten sinun tarvitsee vain maalata maalirulla halutulla seinävärillä ja tulostaa upeat kuplamuovikuviot seinälle rullaamalla.

Maalaa seinät luovasti kuplamuovilla

maalaustekniikka ideoita seinämaalaus kuplamuovilla

Voit jatkaa täällä samalla tavalla kuin käärepaperin tai tekstiilien suunnittelu DIY -leimoilla. Käytä yksinkertaisesti erilaisia ​​kuvioita puolitettujen sitrushedelmien, vihannespalojen, kuten perunan tai raparperin, vanhojen villapaitojen tai vastaavien kanssa. Luovuudellasi ei juuri ole rajoja maalaustekniikoissa.

Käärintätekniikka on toinen tapa maalata seinät luovasti. Sillä on sama periaate kuin leimaustekniikalla maalitelalla, ja siksi me yksinkertaisesti sisällytämme sen. Tätä maalaustekniikkaa varten tarvitset vain rievun tai vanhan sukan harjan tai maalirullan sijasta. Kangas on taitettu hieman ylös, esimerkiksi kuten alla olevassa kuvassa. Tämä rullataan sitten vielä märälle seinämaalille ylhäältä alas. Luodaan ainutlaatuisia kuvioita, jotka muistuttavat satumaisia ​​maisemia.

Muista suojata kädet tätä tehdessäsi

maalaustekniikat maali kuvio seinä

Tulokset puhuvat puolestaan

maalaustekniikat sienitekniikka maalausseinä

Stencil -tekniikka

Jos haluat seinälle tarkkoja kuvioita, kuten geometrisia tai kukkakuvioita, tämä maalaustekniikka sopii sinulle. Voit joko ladata valmiita kaavaimia Internetistä tai piirtää joitain ja hävittää ne. Sen jälkeen jää vain laittaa se seinälle ja maalata se halutulla seinävärillä. Kiinnitä suurempia kaavaimia etukäteen maalarinteipillä, jotta ne eivät luista maalauksen aikana. Se on vielä helpompaa geometristen kuvioiden kanssa. Voit yksinkertaisesti kiinnittää tämän seinään etukäteen maalarin teipillä (katso alla oleva kuva) ja levittää seinämaalia siihen. Voit työskennellä useiden värien kanssa. Kun seinä on täysin kuiva, voit yksinkertaisesti irrottaa maalarin teipin ja luova seinän suunnittelu on valmis!

Voit myös jättää marginaalin ylä- ja alareunaan

maalaustekniikat, geometriset kuviot, maalarinteippi

Seinistä tulee todellisia taideteoksia

maalaustekniikat seinämaalauspaperi stensiili

Maagisia kuvioita voidaan luoda myös värisuihkulla

kuvio grafitti maalaus tekniikoita

Gradientitekniikka

Tämä maalaustekniikka tunnetaan edelleen ombré -tekniikkana. Trendikäs ulkonäkö on myös erinomainen, tuore muotoiluidea seinillesi. Vaikka se on yksi kehittyneimmistä maalaustekniikoista, voit varmasti käyttää sitä yhtä menestyksekkäästi. Voit tehdä tämän valitsemalla kaksi väriä halutulla tavalla, mutta ne ovat samasta väriperheestä. Voit myös käyttää tiettyä väriä ja valkoista, jos haluat enemmän kontrasteja. Yleensä työskentelet ylöspäin alhaalta alkaen tummemmasta väristä. Tämä laajentaa tilaa optisesti ylöspäin ja saa sen näyttämään tilavammalta. tässä saat vielä enemmän vinkkejä ja vinkkejä tähän.

Luo salaperäinen tunnelma makuuhuoneeseen

luovia maalaustekniikoita makuuhuoneen seinän suunnittelu

Tai haluatko tyttömäisen ilmeen käytävälle?

ombre -maalaustekniikat maalaavat vaaleanpunaisen valkoisen seinän

Vahvemmat värit antavat selkeän lausunnon seinälle

minimalistinen makuuhuoneen maalaustekniikka seinän suunnittelu

Kun suunnittelet seiniäsi, olet täysin riippuvainen valitsemistasi väreistä ja maalaustekniikoista. Katso loput esimerkit kuvagalleriastamme ja anna niiden innostaa sinua taiteellisesti! Pidä hauskaa kepposilla ja upeaa, menestystä!

Seinät loistavat uudessa loistossaan

kultaiset seinämaalaustekniikat

Pyyhkäisy- tai sienitekniikalla seinät muuttuvat todellisiksi katseenvangitsijoiksi

luovia seinäsuunnittelutekniikoita

Piirustustekniikka takaa tehokkaan denim -ilmeen

sinisten seinämaalausten maalaustekniikat

Kaavaimen tekniikka on yksinkertainen ja monipuolinen

   kaktuskuvion maalaustekniikat seinäsuunnittelu

Ja pidätkö kodistasi minimalistisesta betonista??

sienitekniikka harmaiden seinien maalaustekniikatmaalaustekniikat kylpyhuoneen seinän suunnittelu sieni -tekniikkaspagettikuvioiset seinämaalaustekniikatmaalaustekniikat kylpyhuoneen seinän suunnittelu maalaustekniikat luova seinäsuunnittelu maali roiskuminen maalaustekniikat seinämaalaus sieni tekniikkamaalaustekniikat maalaavat seinät luovasti