Pantone -väri – 10 vaikuttavaa värisävyä vuodelle 2017

       Upea pantone -väri sisustukseesi 2017

Tiedätkö jo vuoden Pantone -värin? Haluatko täydellisen väripaletin kotiisi vuonna 2017? Tämä on Greenery – moderni vihreän sävy, joka on lempeä, rauhallinen ja romanttinen samanaikaisesti. Mutta se ei selvästikään ole kaikkien tyyli. Pantone -asiantuntijat ovat tietoisia tästä. Luova Pantone -tiimi tarjoaa uusia vivahteita, jotka pysyvät ajankohtaisina ensi vuonna.

Mykistetyt värit yleisenä trendinä

pantone väri sisustus 2017 trendikkäitä ideoita uusi vuosi

Yleensä vuoden 2017 värit ovat mykistettyjä, täynnä huomaamattomia ja maanläheisiä vivahteita. Tyypillisiä esimerkkejä ovat kukkakaali ja hasselpähkinä. Niitä rikastavat päävärit, kuten sininen lapis ja lehmän keltainen. Ne ovat raikkaita, romanttisia, kaipaavia ja aina innoitettuja todellisista esineistä luonnossa.

Mutta katsotaan nyt täydellistä luetteloa!

Pantone -väri – kaali vihreä

pantone väri sisustus 2017 trendikkäitä ideoita

Vihreyden lisäksi lehtikaali on toinen erittäin merkittävä väri Pantonen mukaan. Jos ensimmäinen osoittaa enemmän urbaania luonnetta, toinen sävy on selkeästi ankkuroitu luontoon ja kantaa kaipausta ulkoiluun maassa. Väri, kuten nimestä voi päätellä, perustuu vihreään vihannekseen – kaaliin. Suosittelemme lehtikaalia taustaksi ja se voidaan yhdistää käytännössä kaikkiin nykyisiin aksentteihin ja mahdolliset vaikutukset ovat lähes rajattomat.

Väri sopii kaikkina vuodenaikoina, mutta symboloi loppukesää.

Pantone -väri – hasselpähkinä

pantone väri sisustus 2017 trendikkäitä ideoita uudenvuoden suunnittelu

Tämä on luultavasti kaikkein maanläheisin valinta kaikista Pantone-väreistä. Samalla se säteilee tarpeeksi lämpöä ja tuo mukavuutta, turvallisuutta ja turvallisuutta ilmakehään. Se sopii hyvin kaiken vuodenajan sisustukseen ja sisustukseen, mutta keväällä se on erityisen ajankohtainen.

Pantone -väri – vaaleanpunainen yarrow

pantone väri sisustus trendikäs sisustus väripaletti sisustus

Jos haluat herättää huomiota, luo kotiisi trooppinen ja runsas ilmapiiri ja valitse sitten vaaleanpunainen Yarrow. Jos tarvitset rohkeita aksentteja, tämä on oikea valinta. Väri sopii erityisen hyvin kesän puolivälistä ja voi tarjota tunnelmaa ja vaihtelua myös talvikaudella.

Pantone -väri Greenery

pantone väri sisustus 2017 trendikkäitä ideoita suunnittelu väripaletti sisustus

Vihreys on Pantonen mukaan vuoden 2017 väri. Luonnonläheisyyden tavoittelu ja nykyaika yhdistyvät tässä ainutlaatuisesti. Täydellinen valinta kaupunkielämän nykyisiin suuntauksiin, jotka haluavat saada entistä enemmän terveyttä, mutta myös tyyliä vihreiltä alueilta.

Pantone -väri – vaaleanpunainen koiranpuu

pantone väri sisustus 2017 trendikkäitä ideoita uusi vuosi

Etsitkö täydellistä nykyistä väriä tytön lastentarhaan? Se on sopiva valinta, jolla on oikea viattomuuden aura. Hieno luonne puolestaan ​​edistää rentoutumista ja siten myös luovaa työtä. Värillä on oma erityinen kiilto ja tämä ajaa pois tylsyyden, jota ei pitäisi olla myöskään lastenhuoneessa.

Pale Dogwood sopii myös muihin huoneisiin ja on käytännöllinen kaikkina vuodenaikoina.

Pantone -väri vaaleansininen

pantone väri sisustus 2017 trendikkäitä ideoita uudenvuoden suunnittelu sisustusväriyhdistelmä

Pink Yerrow’n vieressä tämä on toinen tämän vuoden eksoottisista Pantone -väreistä. Mutta se tuo paljon enemmän virkistystä ja viileyttä. Se ilmaisee muutoksenhalua ja sopii kaikille, joiden elämän motto on muutos.

Väri kutsuu ihanasti kauniin, viehättävän luonnollisen ympäristön kotiisi ja sopii siksi koteihin ja huoneistoihin, joista on upeat näkymät.

Pantone -väri – tulenpunainen

pantone väri sisustus 2017 trendikkäitä sisustusideoita

Ehkä se on Pantone -väri, joka on lähinnä klassikkoa. Sen pohja on punainen ja siten se tarjoaa elävyyttä, liikettä, mutta kaikki on täynnä aistillista lämpöä.

Pantone -väri lapis sininen

pantone -värinen sisustussuunnittelu 2017 trendikkäitä ideoita uudenvuoden suunnittelu sisustusväripaletti lapis

Energiaa ja voimaa – nämä ovat kaksi erilaista elävyyttä ja ne kuuluvat lapisin siniseen – toinen hieno Pantone -väri vuodelle 2017. Myös klassinen valinta, joka pysyy ajan tasalla ympäri vuoden.

Pantone -väri – Primrose Yellow

pantone väri sisustus trendikkäitä ideoita uudenvuoden suunnittelu sisustus

Suosittelemme tätä sävyä ihanteelliseksi aksenttien asettamiseen modernissa ympäristössä. Se voi toimia myös taustana, mutta olohuoneessa tai keittiössä – missä eloisuus ja jännitys voivat auttaa pitkällä aikavälillä.

Pantone -väri Niagara

Viileä olohuone Maaliväri Moderni olohuone, jossa on sininen maali Väriideat Huoneen maalausideat - Sohvapöydän suunnittelu

Onko koko värivalikoima liian tunteellinen sinulle? Älä huoli, siellä on myös maanläheinen ja hyvin tutun näköinen valikoima Pantone-värejä vuodelle 2017. Se on myös todella tyylikäs (kuten kaikki denim-värit itse asiassa). Kyse on Niagarasta – varjostamisesta. Sovelluksesta riippuen se voi näyttää mietiskelevältä, kuten vesiputouksen maisema tai kevyesti – kuten taivas.

Pantone -väriinstituutin valinta vuodelle 2017 perustuu New Yorkin muotiviikon suunnittelijoiden kyselyyn. Mukana oli myös toimittajien ja jälleenmyyjien sekä muiden muodin harrastajien mielipiteitä.

Vastaako tämä väripaletti myös asenteitasi tulevalle vuodelle 2017?

Nuku mukavasti rannan vieressä pehmeiden värien ympäröimänä

pantone -värinen sisustussuunnittelu 2017 trendikkäitä ideoita uudenvuoden sisustusvärivalikoima

Hienot värit, joilla on rauhoittava vaikutus

pantone -värinen sisustussuunnittelu 2017 trendikkäitä ideoita uudenvuoden suunnittelu sisustusvärivalikoiman sisustus

Moderni väriyhdistelmä maalaismaisilla elementeillä

pantone väri sisustus trendikäs sisustus sisustus