Seinävärit 2021: Mitkä trendivärit vallitsevat sisustuksessa tänä vuonna?

Valkoinen, harmaa ja monet muut rohkeat värit odottavat meitä nurkan takana. Valmistaudu uuteen vuosikymmeneen, joka on täynnä värejä ja silmiinpistäviä kontrasteja! Tässä ovat vuoden 2021 seinävärit …

Mitkä ovat nykyiset seinän värit vuonna 2021?

Seinävärit 2021 Trendivärit, sammalvihreän nykyiset sävyt

Jos olet juuri päättänyt maalata kotisi seinät, tee se nykyisten väritrendien mukaan. Vuodenvaihde on oikea aika uudistaa. Sano hyvästit kuluneelle vuodelle ja ota uutta energiaa maalaamalla asuintilasi seinät.

Ja tässä värit tulevat peliin. Ota selvää, mitkä seinävärit ovat trendikkäitä vuonna 2021, ja luo kodikas asuinilmapiiri!

Pantone Color Institute on valinnut 2 kontrastiväriä

Seinävärit 2021 Trendivärit, nykyiset vivahteet Pantone

Seinävärit, jotka ovat edelleen trendissä

Vuoden 2020 elävät suuntaukset ovat tuoneet meille värejä, kuten taivaanharmaita ja helmisävyjä, jotka voidaan helposti yhdistää erilaisiin koristustyyleihin – klassisimmasta minimalistiseen, retro- tai teollisuuskäyttöön.

Toinen värivalikoima, joka on myös läsnä uudessa vuodessa, on neutraalit ja vaaleat värit, kuten erilaiset valkoisen, beigen tai vaaleanharmaan vivahteet. Ja on kiistatonta, että nämä sävyt saavat huoneemme näyttämään tilavilta ja valoisilta. Siksi ei ole yllättävää, että ne kasvavat myös vuonna 2021.

Värit ovat tärkeässä asemassa tilan havaitsemisessa

Seinävärit 2021 Trendivärit, nykyiset vivahteet, neutraali beige

Niille, jotka haluavat kuitenkin rohkeita ja alkuperäisiä värejä, on saatavana värejä, kuten oliivinvihreä ja koboltinsininen. Koska nämä värit ovat erittäin voimakkaita, niitä käytetään yhdessä neutraalimpien sävyjen kanssa.

Käytä kontrasteja!

Seinävärit 2021 trendivärit nykyiset vivahteet väriyhdistelmä makuuhuone

Seinävärit 2021 – beige

Beige on tämän hetken trendiväri. Tämä maanläheinen sävy lisää luonnollisuutta ja luo maanläheisen tunnelman. Joten beige palaa vuonna 2021 voimakkaammin ja erilaisilla tekstuureilla.

Beige taustana

Seinävärit 2021 trendivärit nykyiset vivahteet beige

Seinävärit 2021 – tummansininen

Se on raikas ja iloinen väri, joka mukautuu hyvin lämpimän ilmaston huoneisiin. Se voidaan myös yhdistää melko hyvin muihin neutraaleihin väreihin ja antaa sisustukselle persoonallisuuden ja hienostuneen lämmön. Ja kun yhdistät tumman sinisen seinän värit okkersävyisiin huonekaluihin ja koriste -elementteihin, tulos on yksinkertaisesti sensaatiomainen.

Uppoudu syviin sinisiin sävyihin!

Seinävärit 2021 trendivärit tummansiniset väritrendit

Seinämaalit 2021 – koralli- tai terrakotta -sävyt

Oranssin, maan ja ruskean sävyt ovat läsnä syksyllä, mutta voit silti käyttää niitä keväällä.

Näin voit luoda kutsuvan ilmapiirin

Seinävärit 2021 trendivärit nykyiset vivahteet vaaleanpunainen

Pastellisävyt näyttävät erittäin hienostuneilta

Seinävärit 2021 Trendivärit, nykyiset väriyhdistelmät

Seinävärit 2021 – oranssi

Oranssi väri on loistava tapa piristää elävää tunnelmaa. Voit valita voimakkaan oranssin, joka on voimakas ja elinvoimainen, tai pastellisävyn, joka on hienovaraisempi ja lisää kesän sisustukseen.

Oranssi säteilee lämpöä ja energiaa

Seinävärit 2021 Trendivärit, nykyiset oranssin sävyt

Seinävärit 2021 – sammalvihreä

Sammalvihreä on nykyinen ja luonnollinen väri, joka sopii hyvin mihin tahansa sisustustyyliin. Yhdessä puun ja luonnonkuitujen kanssa sammalvihreä luo rauhallisen ja rennon ilmapiirin.

Vihreät sävyt tuovat rauhallisuutta olohuoneeseen

Seinävärit 2021 Trendivärit, nykyiset vihreät sävyt

Seinävärit 2021 – hopeanväriset vivahteet

Kiiltävät värisävyt ovat olleet pitkään ongelma sisustuksessa. Uskalla maalata korostusseinä hopealla ja antaa asuinalueellesi tyylikäs ja omaperäinen kosketus.

Hopea – rohkea värivalinta

Seinävärit 2021 trendivärit nykyiset vivahteet hopea

Käytä metallisia aksentteja

Seinävärit 2021 hopean trendivärit pukeutumiskäytävä

Seinävärit 2021 – turkoosi

Turkoosi on raikas ja iloinen väri, joka sopeutuu hyvin Välimeren tyyliin. Tämä sävy voidaan helposti yhdistää neutraaleihin väreihin ja saa huoneen näyttämään houkuttelevalta.

Turkoosi ja harmaa ovat raikas väriyhdistelmä

Seinävärit 2021 Trendivärit, nykyiset turkoosin sävyt

Seinävärit 2021 – luonnonvalkoinen

Yksinkertaisin ja perinteisin kaikista väreistä pystyy välittämään sen mukavuuden ja rauhallisuuden tunteen, joka on tyypillistä rauhallisille väreille. Luonnonvalkoinen näyttää paljon luonnollisemmalta kuin muut valkoiset sävyt.

Valkoinen ei ole aina valkoista

Seinävärit 2021 Trendivärit neutraalit vivahteet luonnonvalkoinen

Seinävärit 2021 – harmaan eri sävyt

Niille, jotka haluavat edelleen luottaa pohjoismaiseen ja minimalistiseen tyyliin, harmaa on itse asiassa erittäin raikas väri, jolla on vertaansa vailla oleva eleganssi ja tyyli.

Harmaa voi olla hyvin harmoninen sävy

Seinävärit 2021 Trendivärit, nykyiset harmaan sävyt

Seinävärit 2021 – sinappinkeltainen

Kuten sanoin, pehmeistä väreistä ja pastellisävyistä huolimatta teemme tilaa rohkeimmille sävyille vuonna 2021. Niiden joukossa on myös sinappinkeltaista – yksi tämän uuden vuosikymmenen erehtymättömistä päähenkilöistä. Varjo on kuitenkin täydellinen täyttämään jokainen koti valolla ja elämällä.

Itse keltainen on palannut trendiin

Seinävärit 2021 Trendivärit, nykyiset sävyt sinappinkeltainen

Nauti seuraavista esimerkeistä ja anna itsellesi lisää inspiraatiota!

Seinävärit 2021 Trendivärit, nykyiset vivahteet vaaleanpunainen

Seinävärit 2021 beige trendivärit tummansininen nykyiset väritrendit Seinävärit 2021 Vaaleanpunainen trendivärit värittävät nykyiset vivahteet Seinävärit 2021 trendivärit Nykyiset väritrendit tummanvihreä Seinävärit 2021 trendivärit nykyiset väritrendit harmaa Seinävärit 2021 trendivärit ajankohtaiset väritrendit

Seinävärit 2021 trendivärit Nykyiset väritrendit vilkkaita vivahteita Seinävärit 2021 trendivärit olohuoneen nykyiset väritrendit Seinävärit 2021 trendivärit nykyiset väritrendit Seinävärit 2021 Trendivärit, nykyiset vivahteet, korostusseinä Seinävärit 2021 Trendivärit kutsuvat nykyisiä vivahteita toimimaan Seinävärit 2021 Trendivärit kylpyhuoneen nykyiset vivahteet Seinävärit 2021 Trendivärit beige Seinävärit 2021 Trendivärit Väritrendit Beige Kermainen Seinävärit 2021 Trendivärit Väritrendit vaaleanpunainen ja harmaa Seinävärit 2021 trendivärit harmaat sävyt nykyiset vivahteet Seinävärit 2021 trendivärit neutraalit sävyt väritrendit