Vihreän seinän malleja Pyhän Patrickin päivälle

Hyvää Pyhän Patrickin päivää – Tänään, 17. maaliskuuta, ihmiset ympäri maailmaa juhlivat Irlannin kansallispäivää ja kyltit ovat vihreitä. Berliinistä New Yorkiin kuuluisat nähtävyydet loistavat vihreässä valossa, joet ovat vihreitä ja etenkin euforiset kannattajat käyttävät vastaavia vihreitä vaatteita.

Mekin haluamme osallistua Pyhän Patrickin päivään ja esitellä seitsemän suosikkiseinämme vihreänä.

Apilan seinän suunnittelu seinän koristelu sammakko vihreä

Seinäsuunnittelu: apila

Nelilehtinen apila on onnen symboli ja näyttää myös kauniilta ja harmoniselta. Irlannissa sanotaan myös, että sammakko houkuttelee keijuja. Joka tapauksessa on varmaa, että voit tuoda positiivista energiaa kotiisi upealla suunnittelulla.

monikulmio seinän suunnittelu seinäkoriste vihreä olohuone ideoita

Seinäsuunnittelu: Monikulmio

Vuonna 2016 sekä geometriset muodot että luonnolliset värit ovat suosittuja. Vaikka tämä aihe ei liity suoraan Pyhän Patrickin päivään, vihreä väri levittää ehdottomasti hyvää tunnelmaa ja tuo elämää joka huoneeseen.

seinän suunnittelu päärynä vihreä lastenhuone

Seinäsuunnittelu: päärynä

Pienet saavat myös nauttia vihreästä ilosta kotonaan. Tämä makea päärynämuoto sopii jokaisen lapsen huoneeseen ja saa hymyn huulillesi.

ginkgo biloba -seinäsuunnittelu hienovarainen seinäkoriste

Seinäsuunnittelu: Ginkgo biloba

Ginkgo -lehti on voiman ja elämänenergian symboli. Tämän erikoiskuvan on ottanut taiteilija Albert Koetsier, joka käyttää ainutlaatuisia kuviaan röntgenkuvauksella.

Päivänkakkarat seinän suunnittelu päivänkakkara ruokasali

Seinäsuunnittelu: päivänkakkara

Kasvitieteelliset aiheet ja mallit ovat tällä hetkellä erittäin muodissa, ja koiranputket ovat juuri keväällä. Vaikka asut suuressa kaupungissa, tämä kuva tuo niityn ulkopuolelta suoraan kotiisi.

Belfast -seinäsuunnittelu seinäsuunnittelu

Seinäsuunnittelu: Belfastin siluetti

Mikä voisi olla sopivampaa Pyhän Patrickin päivänä kuin Belfastin horisontti? Pohjois -Irlannin pääkaupunki on yhtä jännittävä ja monipuolinen kuin muotoilu itse.

Dublinin siluetti seinän suunnittelu seinän suunnittelu moderni

Seinäsuunnittelu: Dublinin siluetti

Oletko enemmän Dublinin fani kuin Belfast? Ei hätää, St. Patrickia käytetään myös täällä joka vuosi. Trendikäs katutaidetyylinen kangaskuva on myös todellinen katseenvangitsija.