Seinärakenne tiileillä maalaismaiseen näkökulmaan

seinän suunnittelu tiiliseinän kotitoimiston työpöydällä

Seinärakenne tiileillä maalaismaiseen näkökulmaan

Kuinka monta kertaa olet nähnyt elokuvan, jossa sadistinen, hullu sarjamurhaaja hyökkää viattoman uhrin puoleen ja huomaa, että elokuvan huipentuma on liian aikainen? Olet vasta elokuvan puolivälissä, kun uhri on kadonnut mausoleumia muistuttavalle pilaantuneelle kartanolle.

Kammottavaa eikö olekin? Se pahenee. Vanha ja pölyinen kirjahylly puristaa häntä. Hämähäkinseitit, tumma lyhtyvalo ja loistavan veitsen kärki sulkevat uhrin uhkaavaan kuolemaan. Tappajan silmät säteilevät tuolloin.

Yhtäkkiä seinä alkaa liikkua. Ah, pyyhi otsaasi. Se oli varmasti lähellä. Mikään ei ole kuin salainen pyörivä kirjaston kirjahyllyseinä, joka säästää pysähdyksen ja antaa yleisölle vielä 45 minuuttia.

Kuinka kaipasin suloista paeta, kuten elokuvateattereissa. Voisin kadota omaan maailmaan ja löytää turvapaikan ja rauhan kauniille hetkelle. Todellisuuden hallinta. Harvat ovat taloja, joissa on tällainen myyntipiste. Monet ovat kuitenkin taloja, joissa on salainen muuri, jotka odottavat näyttelyä, kosketusta ja tuijottamista.

Paljastus alkaa nyt. Voimme esitellä kotimme tiiliseinät ja kokea salaisen muurin traagisen romaanin. Aitouden ansiosta kotimme luovat täydellisen luonteen ja saavat silmänsä kiiltämään kauneudesta.

Tyylikäs olohuone, jossa on tiiliseinät

seinän suunnittelu tiilet olohuone matto pyöreä mustavalkoinen

Mutta ilman huolellista ja asianmukaista hallintaa voit saada sotkun murenevasta laastista ja tiilistä, jotka katoavat sormesi ja ihailevien vieraidesi kosketuksesta.

Tämä sisustus näyttää maalaismaiselta

seinärakenne tiileillä kodikas pehmeä matto lasipöytä

Vaihe 1

Ennen koko seinän näyttämistä sinun on tarkistettava, onko olemassa löydettävää arkkitehtonista elementtiä. Joten lävistä ensin pieni reikä seinään. Ensinnäkin sinulla pitäisi olla parempi käsitys siitä, onko tiilisi esitystulppa vai ei.

Viihtyisä makuuhuone – tiiliseinä sängyn takana

seinän suunnittelu tiilillä makuuhuoneen päiväpeitteet

vaihe 2

Se muuttuu riittävän sotkuiseksi, kun puret seinääsi, mutta kun osut tiiliin, se vain pahenee. Riippuen siitä, kuinka kauan tiilet on suljettu, tai kuinka paljon rappeutumista tai roskia on, levität paljon pölyä. Pöly, joka ei edes muistuta unelmamme maagista keijupölyä, vedä palohälytin ja puhdista pöytä, tuolit, kaikki, evakuoi huone.

vaihe 3

Ennen kuin saat siivet onnelliseksi, sinun on varmistettava, ettei ole sähköjohtoja tai muita linjoja, jotka voisivat pysäyttää projektisi välittömästi. Turvallisuus on kuitenkin ennen kaikkea, ja jos olet epävarma menettelystä, ota yhteyttä ammattilaiseen. Muissa kysymyksissä ota suojalasit mukaan.

Vintage olohuoneen sisustus – romanttiset seinävalaisimet

seinäsuunnittelu tiilikaapilla vintage puiset koristeet

Vaihe 4

Purkaa seinät varovasti. Kun katsot uteliaasti käyttöohjeita, voit vahingoittaa alla olevia palikoita. Pariisin tai kipsilevyn kipsi asetettaisiin ehkä neljällä turvallisuussyistä, jos haluat hävittää tämän tai jos käytät sitä uudelleen toiseen projektiin.

Ylellinen urbaani huonekalut

seinärakenne tiilillä hämärä puulattia

Vaikka tiilitalosi tiiliseinä voi olla kaunis, muista, että se on muuri. Se kestää katon ja muiden kodin osien painon niin pienessä onnettomuudessa ja vaarannat seinän ja perustan vakauden.

Vaihe 5

Roskat ja roskat voivat tuntua hieman ylivoimaisilta, mutta olet muutaman tunnin päässä salaisen seinän ensi -illasta.

Nykyaikainen olohuone-lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat

seinän muotoilu tiilellä moderni maalaismainen lipasto pöydän vieressä

Ruokailutila ja biljardihuone yhdistettynä yhteen

seinän suunnittelu tiilillä moderni maalaismainen ruokasali

Suolahapon kemiallinen liuos on tarkin ja tehokkain tapa poistaa lika ja hometta, mutta tarvitset nämä suojalasit uudelleen ennen kuin voit jatkaa. Kun olet siinä, nappaa pari puolipitkää kumikäsineitä, jäykkä teräsharja, ämpäri puhdasta vettä ja toivottavasti nukut hyvät yöunet. Hangata. Pestä. Hangata. Pestä. Noudata tätä rituaalia, kunnes seinä on elokuvalaatuinen.

Huoneistossa moderni, tyylikäs sisustus

seinän muotoilu tiilet nahkasohva ruskea pöytävalaisin

Olohuoneen kromaattiset värit, tekstuurit ja pinnat

seinän suunnittelu tiilet sametti sohva istuin sisäänrakennettu takka

Tämän pitäisi ratkaista paljon ongelmaa, mutta joissakin tapauksissa tiilet tarvitsevat hieman ylimääräistä TLC: tä. Kun seinä on kuiva, voit tiivistää sen erityisellä muuraustiivisteellä, jonka löydät paikallisesta rautakaupasta. Kun olet levittänyt kaksi kerrosta siveltimellä, jotta voit antaa kuivumisajan ja tuulettaa huone raikkaalla ilmalla, voit tuoda huonekalusi takaisin ja sisustaa talon.

Lava on valmis. Kotiteatterista kotitehtäviin ja perhejuhliin tiiliseinän pitäisi tukea sinua siellä. Nauti tästä punaisen maton hetkestä!

Urbaani sisustus olohuoneessa

seinäsuunnittelu tiilillä kodikas kaupunkisisustus

Mukava lukukulma huoneistossa – suuret lasiseinät

tiiliseinät ovat käytännöllisiä, mukavia ja tyylikkäitä

Kotitoimiston suunnittelu tyylillä

seinän suunnittelu tiilillä kotitoimiston punainen tuoli