Viileitä ideoita seinien sisustamiseen – käytä olemassa olevia materiaaleja ja kankaita

viileät seinäkoristeideat kukkakuvio valkoiset harmaat kukat

Viileitä ideoita seinien sisustamiseen – käytä olemassa olevia materiaaleja ja kankaita

Tuijotatko tyhjiä seiniä ja mietit, kuinka tyhjä tila täytetään? On sääli, että kohtuuhintaista laadukasta taidetta on niin vaikea löytää … vai onko? Miksi et ota asioita omiin käsiin? Oikeilla materiaaleilla kuka tietää mitä on mahdollista?

Olipa sinulla tiukka budjetti tai et vain löydä oikeaa seinätaidetta tilaasi, alla olevat DIY (tee se itse) -ideat herättävät varmasti luovuutesi!

Aloitamme taiteesta, joka voidaan tehdä talon ympärillä olevista esteettömistä esineistä. Jännittävä suuntaus on keittiörullien käyttö kolmiulotteisen taideteoksen luomiseen. Kankaalla näkyy alla leikatut keittiöpaperiputken palat, jotka on litistetty ja järjestetty luomaan orgaaninen, geometrinen aihe. Jos haluat nähdä koko opetusohjelman, katso Just a Girl.

Oikukkaita kukkakuvioita seinällä

tee viileitä seinäkoristeideoita kukkakuvioiksi itse

Kuten näette, keittiön rullaputket voivat olla yhtä viehättäviä luonnollisilla väreillään:

Paperipyyheputkista keittiöpakkauksiin … Alla oleva kuvamateriaali käyttää aaltoilevaa muovilevyä ja valkoista kakkua kahdessa koossa. Voimme kuvitella tämän nykyaikaisen kehityksen erilaisissa cupcake-upeissa väreissä! [koko opetusohjelma Shelternessissä]

Meriteema – simpukat seinälle

viileä seinäkoristeideoita kukkakuvio meri teema

Kuppikääreiden taiteen ilmiön eri ulottuvuuden lisäämiseksi sekoitukseen lisätään suuria oransseja tahroja. Alla olevassa seinätaiteessa kääreistä tulee terälehtiä, ja peukalot ovat jokaisen kukan keskipiste. Voit myös löytää paperilevyn?

Uudelleen ja uudelleen kukka -aksentteja

viileä seinäkoristeideoita samettinen sohva king sininen

Kun olet syönyt pyöreiden jogurttikuppiesi sisällön, kasta ne väreihin ja aloita leimaaminen, jotta voit luoda nykyaikaista DIY -kuplataidetta. Tulokset näkyvät alla olevassa ikkunaruudussa, mutta mielestämme vaikutus olisi yhtä upea kankaalle. Valkoinen valkoisella näyttää erittäin modernilta, mutta kokeilu kirkkailla värisävyillä voi olla yhtä havaittavissa.

Onko sinulla keittiössä pieniä perunoita? On aika kaivertaa ne postimerkkeihin ja luoda niistä pilkkuja! Alla oleva väliaikainen Pariisin huoneisto tarvitsi edullista seinätaideratkaisua, ja vastaus oli DIY -perunatulostus! Älä unohda tarkistaa Oh Happy Day -opasta koko opetusohjelmasta.

Värikkäitä pisteitä hauskanpitoon

viileitä seinäkoristeideoita värikkäitä pisteitä

Voidaan sanoa jotain vahvasta kankaiden ryhmittelystä. Varsinkin kun ne on peitetty säästökauppakortilla. Tämän projektin luoja otti erityisen huolellisesti antaakseen jokaisen kankaan rajoille vanhentuneen vaikutelman, joka toistaa taideteoksen vintage -laadun. [koko opetusohjelma Little Birdie Secretsissä]

Seinäkoriste maailmankartoilla – mielenkiintoinen ja hyödyllinen

viileitä seinäkoriste -ideoita maapallo

Pienellä taustakuvalla ja matkalla rakentajan varastotilaan arkkitehtonisesti mielenkiintoiset tulokset ovat täydessä kukassa … Pidätkö tästä viehättävästä maalattujen katto -ruusukkeiden järjestelystä??

Voi keltaiset seinälevyt – tyylikäs sisustus

viileä seinäkoristeideoita levy keltainen voi vivahteita

Jos olet taustakuvien ystävä, mutta et halua peittää koko huonetta, kokeile paperin osien kehystämistä lakattuilla listoilla paneelivaikutelman saamiseksi.

Seinäpaneelit – klassinen tunnelma

viileät seinäkoristeideat värikäs vanhanaikainen sininen väri

Jos et voi päättää vain yhdestä tapetista, valitse valikoima. Alla olevassa DIY -tapetti -mosaiikissa julistekaistaleita käytetään leikattujen tapetti -ruutujen kiinnittämiseen. Täydentäviä paperisävyjä valittaessa otetaan huomioon taitava sekoitus kuvioita. [koko opetusohjelma Shelternessissä]

Mosaiikki tapetista

viileät seinäkoristeideat kukka yhdistetty eklektinen

Luo oma taiteesi

viileä seinäkoristeideoita kukka chevron

Kun olet valmis hakemaan harjan, sinua odottaa paljon vaihtoehtoja! Alla olevassa DIY chevron -taideprojektissa kaava ja jotkut metallimaalit tarjoavat geometriaa ja kiiltoa. [koko opetusohjelma Make Under My Life]

Upeat chevron -kuviot

viileä seinäkoristeideoita moderni sininen väri still -kuva

Hauskempaa chevronia varten kokeile päällystää kenkälaatikon topit maalilla. Projektissa käytetään ladattavaa chevron -kuviota ja erilaisia ​​erikokoisia laatikkokansia. Paras osa: kannen vanteen ansiosta ne on helppo ripustaa seiniin peukalojen tai naulojen avulla!

Puinen kuvakehys

viileät seinäkoriste -ideat kuvakehys puu pyykkipoika

Luo seuraavaan seinätaideryhmitykseen sarja siluetteja ruiskumaalilla ja pienillä esineillä, kuten pyykkipoikilla. Skannaa kotiisi muita koruja, jotka tekisivät mielenkiintoisia siluetteja. Voimme kuvitella tämän taiteen riippuvan lapsen huoneessa, varsinkin jos prosessissa käytetään vanhoja leluja!

Kangaskuva – geometriset viivat ja kylläiset värit

viileät seinäkoristeideat punaiset geometriset muodotJos haluat samanlaisen ilmeen yksivärisellä kosketuksella, käytä vaaleita värisävyjä ja valkoista teippiä. Mutta tällä kertaa nauha pysyy kankaalla! Se näyttää olevan moderni seinätaiteen suuntaus, varsinkin kun kyseessä ovat rohkeat värit! Käy tutustumassa moderniin kolmio -DIY -seinätaiteeseen pääväreissä osoitteessa: Mr. Handsomeface.

Minimalistinen taide – kirkkaat värit

tee kuvakehykset itse värikkäitä hahmoja

Lyön vetoa, ettet ajatellut “styroksi”. Onneksi tässä seuraavassa projektissa oli täydellinen käyttö tälle taidetarvikkeelle, joka voidaan peittää kankaalla ja sitten päällekkäin taideteokseen, joka on täynnä kuviota ja syvyyttä.

Erikokoisia ja leveitä kangaskuvioita

viileä seinäkoristeideoita keltainen harmaa valkoinen kangas taiteellisesti

Vaahdosta puheen ollen, kun ostat valkoista scrapbooking -vaahtoa ja olet valmis käyttämään saksia ja vähän kärsivällisyyttä, esiin tulevat siluetit ovat hämmästyttäviä. Olemme alla olevan 2-kehyisen koiran siluetin fani.

Kirkkaat, kirkkaat värit – kukkakoristeelliset kuviot

viileät seinäkoristeideat värikäs gestalt -taide

Seuraava projekti on rakkauden teos, ajan ja energian arvoinen. Voit luoda oman modernin maalatun puuseinätaiteen ostamalla valikoiman ohuita puukappaleita sekä MDF -paneeleja, maalia ja nauloja. Varmista, että sinulla on pääsy pöytäsahaan, niin saat täyden lapion tälle pelastusrakkaudelle.

Toimiva olohuoneen sisustus

viileitä seinäkoriste -ideoita maapallo puutaide

Tarkista laatikkosi kirkkaalla värillisellä lahjapaperilla ja taskupaperilla. Mod podgen ja valkoisen akryylimaalin avulla pyöreämuotoinen hassu seinätaide voi olla sinun! [koko opetusohjelma Mr. Handsomeface]

Valkoinen kangas ja siihen maalatut kirkkaat, iloiset pallot

viileä seinäkoristeideoita värikäs pallo

Kuunnelkaamme sitä typografian vintage -ilmeestä! Alla oleva kehäseinätaide käyttää valkoista kangasta, leikekirjakirjeitä ja mustaa akryylimaalia.

Värikkäät, neliömäiset kankaat – seinäpäällyste

viileä seinäkoristeideoita värikäs kangas neliö

Lisää kiinnostusta yrittämällä leikata maalinäyteliuskat ja tehdä niistä sarja leikkaavia ympyröitä. Tämä projekti vaatii kärsivällisyyttä, mutta se on vaivan arvoista, kuten alla näet.

Värikkäitä palloja, joiden sisällä on timantin muotoinen muoto

viileät seinäkoristeideat värikäs kangas värikäs

Jos pidät vintage -levyjen keräämisestä, tämä seuraava idea on sinua varten! Valkoiset posliinilautaset ovat valinnanvaraa yhdessä posliinivärin kanssa. Käytä maalia levyjen koristamiseen ja ripusta ne sitten ryhmittymään. Huomaa, kuinka alla olevien mallien sumeat reunat sulautuvat hienosti ikat -tyynykuvioihin. [koko opetusohjelma Canadian House & Koti]

Valkoinen toimiva seinälevy, maalattu sinisellä ja vaaleanpunaisella

viileitä seinäkoriste -ideoita värikkäitä posliinilautoja

Viimeistelemme suuren seinätaideteoksen, joka sisältää postikorttikokoelman! Mielestämme tämä DIY -projekti valokuvilla voisi toimia yhtä hyvin. On varmaa, että kuvien määrä on suuri ja ne ovat kaikki kauniita!

Koko seinä valokuvien peitossa

viileitä seinäkoriste -ideoita värikkäitä postikortteja taidetta

Monet ihmiset saavat inspiraatiota muiden ihmisten tekemistä DIY -ideoista. Ehkä yksi yllä olevista taideteoksista ripustaa pian olohuoneeseesi. Tai ehkä näkemäsi kuva antoi sinulle käsityksen omasta. Rakenna yksi DIY -projekteista lisäämällä lähetys, vaihtamalla väriä tai laajentamalla alkuperäisen suunnitelman laajuutta. Toivomme, että nautit työstäsi!