Seinäsuunnittelu kuvilla – älykkäät sisustusvinkit ja seinäkoristeideat

Seinäsuunnittelu kuvilla Sisustusvinkkejä Ripusta kuvat

Seinäsuunnittelu kuvilla – temppuja ja temppuja

Uuden seinärakenteen ansiosta voit vaihtaa huonetta nopeasti ja tehokkaasti ilman paljon rahaa.

On parasta ripustaa kuvia tai julisteita seinälle silmien korkeudelle. Henkilön keskimääräinen silmien korkeus on noin 1,60 metriä, joten kaksi kolmasosaa julisteesta tai kuvasta on tämän korkeuden alapuolella ja kolmasosa sen yläpuolella.

Kehykseen tulee kiinnittää kaksi koukkua takaa, jotta kehystetty juliste tai kuva roikkuu suorana. Lopuksi liitä tämä hieman pidemmällä johdolla ja paina koukkua seinään halutulla korkeudella. Ripusta nyt kuva koukulle narulla ja määritä tarkennus siirtämällä kuvaa. Kuva roikkuu niin suorana – ilman vesivaakaa. Kuvat eivät saa ripustaa suoraan ikkunaan. Pysyvän auringonvalon vuoksi ne haalistuvat ajan myötä. Jos haluat ripustaa valokuvasi seinälle julisteena, ota yhteyttä palveluntarjoajaan miten PosterXXL: ää käytetään, jotka tarjoavat valonkestävän tulostuksen. Näin henkilökohtainen kuva pysyy kauniina pidempään ja voidaan myös kiinnittää ikkunan lähelle ilman ongelmia.

Luova seinäsuunnittelu makuuhuoneessa

Seinäsuunnittelu kuvilla Sisustusvinkkejä ja ideoita seinälle

Valoseinät ovat yleistyneet viime vuosina. Useimmissa kuvakehyksissä on suuri seinä lukuisia valokuvia ryhmiteltyinä ja ripustettuina. Tällaisessa projektissa eri kehysten tulee olla joko samankaltaisia ​​tai niiden on oltava samanvärisiä. Älä myöskään sekoita värillisiä ja mustavalkoisia valokuvia. Vihje: Ennen kuin kiinnität ne seinälle, testaa kuvia lattialla ja määritä yksittäisten kuvien sijainti.

Kun kiinnität keskikuvia seinään, sinun on myös suunnattava muuhun huoneeseen. Joskus se näyttää harmonisemmalta, kun kuvan yläosa on samalla tasolla ovenkehyksen kanssa. Yksi suuri kuva seinällä on ehdottomasti sovitettava yhteen huonekalujen, kuten sohvan tai ruokapöydän, kanssa. Jos haluat ripustaa useita kuvia seinälle, se toimii paremmin, jos suurempia kuvia ripustetaan pienempien päälle ja tummat kuvat järjestetään vaaleiden päälle.

Ideoita moderniin seinään, jossa on kuvia

Ideoita seinien suunnitteluun kuvilla wanddeko ideen

Kuvan oikeudet:

Kuva 1 – Flickr Kuvia seinälleni Maja Dumat CC BY 2.0 Tietyt oikeudet pidätetään

Kuva 2 – Flickr Huone amiamo familotel Zell am Seessä Thomas Pompernigg CC BY-SA 2.0 Tietyt oikeudet pidätetään

Kuva 3 – Flickr Lomat Valenciassa (Espanja) Andreas Wieser CC BY 2.0 Tietyt oikeudet pidätetään