Taustakuvan poistaminen – Kuinka poistaa taustakuva oikein

taustakuva kotitalouksien kauniita malleja

Hyödyllisiä vinkkejä kotitaloudelle

Vanhan taustakuvan poistaminen on ehdottomasti paljon älykkäämpää kuin seinän uusiminen. Uudet kannet ovat paljon helpompia ja paremmin kiinni puhtaalla pinnalla. Tapetista ja seinän tyypistä riippuen tämä tehtävä voidaan suorittaa useilla tavoilla.

Ei ole hyvä idea kiinnittää uusia vanhojen kangastaustakuvien päälle, koska kuorinta on olemassa.

Jos haluat purkaa vanhat tapetit, tässä on sinulle tärkeitä ohjeita.

Irrotettava tapetti

Vaikka useimmille irrotettaville kangastapeeteille on ominaista sileät, pehmitetyt tekstuurit (mukaan lukien vinyylit ja kudotut kankaat). Ainoa tapa tarkistaa, onko tapetti irrotettava vai ei, on yrittää irrottaa se seinältä.

Poista taustakuva

poista taustakuva kotitalouksien kauniista malleista

Seuraavat rivit selittävät, miten se tehdään:

1. vaihe Yleisveitsellä voit haistaa yhteen seinän huomaamattomista kulmista.

2. vaihe – Tartu kärkeen ja pidä sitä mahdollisimman lähellä seinää yrittäen vetää sitä irti seinästä. Tämä lisää repeämisen todennäköisyyttä. Jos tapetti on irrotettava, se on helppo poistaa seinältä, jos painat sitä tasaisesti. Mutta jos ne eivät ole poistettavia, sinun tulee liottaa ne ja höyryttää niitä. Kosteus voi pehmentää pintaa, mikä helpottaa sitä.

Upea merellinen teema kylpyhuoneessa

tapetti irrota kotitalouksien kauniit mallit kylpyamme tähdet

Höyrystimen käyttö:

1. vaihe – Pidä levyä seinää vasten niin kauan, kun vesi on kuumaa. Aloita yhdellä nauhalla.

2. vaihe – Kun puolet nauhasta on höyrytetty, nosta yläkulma työkaluterällä ja kuori paperi alaspäin. Jos tämä tekniikka ei toimi, turvaudu seinäkaavin. Tapetti höyrylaiva poista taustakuva kotitalous tehdä kauniita malleja

Eksoottinen tunnelma olohuoneessa   taustakuva pois kotitalouden kauniista malleista eksoottinen keltainen Erilaisia ​​kuvioita seinällä poista taustakuva kotitalouksien kauniista malleista Hieman luontoa tutkimuksessa tapetti irrota kotitalouksien kauniit mallit luonto Lempieläimeni – norsu poista taustakuva kotitalouksien kauniit mallit oranssi sohva Paljon kamelia autiomaassa poista taustakuva kotitalouksien kauniit mallit oranssi seinän suunnittelu Suunnittele kylpyhuone tyylikkäästi poista taustakuva kotitalouksien kauniit mallit valtameri Palmuja seinällä – pieni ruokailutila poista taustakuva kotitalous kauniita malleja palmuja eksoottisia Pop -taiteen tyyli tapetti tyyli poistaa kotitalouden kauniita malleja pop art Upeita vesiputouksia tapetti vihreä poista kotitalous kauniita malleja nojatuoli valkoinen Violetit ja vaaleanpunaiset vivahteet – hämmästyttävä auringonlasku seinän suunnittelu tapetti kotitalouksien kauniit mallit sohvatyynyt Stadionilla – lastenhuone pojille tapetti irrota kotitalouksien kauniiden mallien vaihe Irrotettava tapetti tapetti irrota kotitalouksien kauniit raidat Irrota helposti tapetti tehtävä poistaa kotitalouden kauniit mallit seinä