9 Populære og bedste skægshampooer til skægvækst

Når det kommer til at pleje dit skæg, er det første, du vil tænke på, at besøge salonen for en skægstil. Men er det nogensinde gået op for dig, at der også kan være andre muligheder, der kan hjælpe dig med at pleje dit skæg? Nå, du kender måske til nogle af produkterne som skæggeler, skægvoks og skægshampoo. Ja, skægshampooer er en god mulighed for at vælge en bedre pleje. Der findes forskellige typer skægshampooer afhængigt af dit valg og behov. Hvis du ikke har givet skægshampooer, skal du det.

Seneste og berømte skægshampooer i Indien:

Lad os se på de 9 bedste skægvækstshampooer.

1. Professor Fuzz værdigt’s Beard SHAMPOO med alle naturlige olier fra Tasmanien Australien – 125gm:

skægshampoo

Dette er en fyldig, 100% naturlig shampoo -bar, der er velhavende i konditionering af oliven plus ricinusolie, bivoks i lædertræ plus honning, vask dit skæg blødt, men grundigt, glæde og skiller det sundt, fjerligt og blankt! In involverer kildevand fra Mount Wellington, ricinusolier af kokosnød, oliven, sojavoks Læderbivoks i træ, Tasmanian tangekstrakt, Læder træ honning, æteriske olier og kakaopulver.

2. Beardsley Ultra Shampoo til skæg, Wild Berry 8 oz:

Skægshampoo 2

Det vil forlade dit skæg plus overskæg ren og frisk. Det har en frisk, frisk lugtende vild bær aroma. Forbind en lille mængde, gnid godt, og rengør omhyggeligt. Det tilbyder dit skæg plus overskæg rent også frisk. Særligt formuleret til ansigtshår plus ren og frisk duftende vild bærduft.

3. Ægte øl shampoo bar fra Tasmanien Australien 100% naturlig:

Skægshampoo 3

Det er overdådige nærende planteolier plus smør, fugtgivende, defensivt panthenol (Pro-vitamin B 5) plus urteinfusion (brændenælde, padderok) til at støtte sundt hår sammen med hovedbunden, i øvrigt fugte plus tilstand uden tyngde/hvile. Ideel til alle – især mennesker med skæl, fedtet hår/hovedbund, godt ellers tyndt hår eller andre der ønsker skinnende pasform.

4. Bluebeard’s Original Beard Wash Ucented:

Skægshampoo 4

Det er bedst til den mest følsomme hud plus skæg. Ingen duft ellers Parfumer og også Paraben plus sulfatfri. Fugt dit ansigt plus nakke, læg en lille mængde skægvask på fingerspidserne og massér ind i skæg og ansigter ved en rund bevægelse. Rengør skæg omhyggeligt.

5. Ustraa Af Heldigvis Ugift Beard Wash:

Skægshampoo 5

Denne skægvask er SLS plus parabener fri. Mandler hjælper med at opretholde en fit hud. Mælkesyre er et nøgleelement for en flad hud og skal i vid udstrækning være et anti-aging element. Aloevera er en naturlig fugtighedscreme plus fungerer som en anti-irriterende for huden. Rosmarin æterisk olie rehydrerer plus toner din hud er desuden bedre til dit hår.

6. Zeus Beard Shampoo og vask til mænd:

Skægshampoo 6

Verbena Lime dufte indeholder en forfriskende aroma til noget skinnende skæg. Det er suverænt for mænd, der gennemgår skægkløe plus skægskæl. Det reducerer din ansigtsmangel med naturlige ingredienser som Dragon’s Blood og grøn te. Denne skægvask er især nyttig til at slippe af med skægkløe, skæl og hårbrud, takket være en beroligende og fugtgivende sammensmeltning af det naturlige element. Det er fri for parabener, grusomhed og sulfatfrit.

7. Mr. Natty Face Forest Soap Beard Shampoo:

Skægshampoo 7

Denne helt naturlige sæbe er specielt tiltænkt groft ansigtshår og eksfolierer roligt huden under dit børstehår, samtidig med at det giver dit skæg en glans. Den indeholder en urteagtig blanding af rosmarin plus engelsk mynte, der fungerer som et aromatisk vågneopkald, ideelt til en rask start på din dag med at fælde træer og desuden ekstra uhyggelige aktiviteter.

8. Percy Nobleman’s Beard Wash 100 ml:

Skægshampoo 8

Det er en sammensmeltning af de fineste rene ingredienser, formuleret til blødt rensning, uden at fjerne næsten alle dine skægs naturlige olier. Hver pumpe hjælper dig med at opnå et renere, stærkere skæg. Svaret på et sundere og renere skæg er det tilberedt med simpelthen rene, naturlige ingredienser. Desuden hjælper det med at forhindre tør, skællet hud & Skæg Kløe.

9. Duffy’s Brew Premium Craft Beer Shampoo:

Duffy's Brew Premium Craft Beer Shampoo

Øl er bedre end dit hår. Det er naturligt fyldt med aminosyrer plus humlen, ristet byg & Malt tilbyder et helbredende lag vitamin B, proteiner & Mineraler, der forsvarer alle hårstrå og tilføjer en utrolig krop plus volumen. Humlen i øvrigt indeholder gær også antiseptiske egenskaber, der hjælper pleje af hovedbundsirritationer og skæl, plus maltosen også saccharose, der bruges i brygningsproceduren, stramme hårnegle for forbedret glans.

10. Blødgørende skægshampoo:

Blødgørende skægshampoo

Når du styler dit skæg, bruger du mange produkter, hvilket resulterer i beskadigelse af dit skæg. Du kan ende med hårdt skæg. En enkel måde at udglatte det hærdet hår på er ved at bruge denne blødgørende skægshampoo. Shampooen er specielt lavet til at gøre håret blødt og glat. Det renser skægget og blødgør også skægget.

11. Skælshampoo mod skæl:

Skælshampoo mod skæl

Når du styler skægget og bruger forskellige produkter, kan du ende med at få tør hud, som kan forårsage skæl. Skæl i hovedbunden forventes noget, men skæl i skæg ikke. For at undgå en sådan situation kan du en gang imellem bruge en skælshampoo mod skæl. Det er godt for huden, da det eksfolierer den døde hud og giver skægget mulighed for at vokse med nyt og sundt hår.

12. Aloe Vera skægshampoo:

Aloe Vera skægshampoo

En anden god skægshampoo er aloe vera shampoo. Det har nærende egenskaber, der er gavnlige for skæg. Eksponering for forurening kan resultere i hårskader, og en måde at reparere dette på er ved at give skægget noget ekstra. Du kan bruge denne shampoo en gang om måneden med din almindelige. En lille ændring er godt nogle gange for at give dit skæg det bedste du kan. Bortset fra at bruge den samme almindelige shampoo kan du bruge denne shampoo til at give noget nyt til skægget.

13. Ølskægshampoo:

Ølskægshampoo

Øl er godt for håret, og det hjælper dem med at vokse og holder dem sunde. Dette kan være den bedste skægshampoo, da det ikke kun renser skægget, men også tilføjer styrke. Du kan få denne shampoo meget let og kan også bruges den dagligt. Det har mange fordele bortset fra at rense skægget. Du kan prøve denne shampoo bortset fra din almindelige. Brug dette en gang om måneden, og giv dit skæg en ændring fra de sædvanlige shampooer. Skift af shampoo hjælper også skæget til at vokse bedre.

14. Anti-Hair Fall Beard Shampoo:

Anti-Hair Fall Beard Shampoo

Når du laver en ny skægstil hver dag, påfører kemikalier på skæg regelmæssigt hårskader. Brug af en anti -hårfaldshampoo kan hjælpe med at reducere faldhastigheden. Brug af denne shampoo er nyttig til at opretholde tykkelsen af ​​skæg, hvilket er godt, da tykt hår resulterer i bedre stil. Den nemmeste måde at kontrollere hårfald er ved at bruge en shampoo. Der er mange anti-hår faldshampooer, og du kan vælge den, der passer dig.

15. Hair Grow Beard Shampoo:

Hair Grow Beard Shampoo

Hvis du har sparsomt skæg og leder efter muligheder for at gøre det tykt, kan du bruge denne shampoo. Der er mange mærker, der giver bedre hårvækst skægshampoo og balsam. Så du kan have blødt og sundt hår ved hjælp af dette. I stedet for at spise kosttilskud kan du bruge en shampoo, der går det samme. Vælg din shampoo klogt og se, hvad den kan gøre på trods af at du har købt de dyre mærkeorienterede shampooer, du bør gå efter de fordelsorienterede shampooer.

16. Deep Cleansing Beard Shampoo:

Deep Cleansing Beard Shampoo

Rengøring af dit skæg bliver meget vigtigt, når du styler det hele tiden. At besøge fester og begivenheder kræver, at du stiler op, så du ikke kan gå uden at style dit skæg. Du kan bruge denne dybderensende skægshampoo til at rengøre dit skæg grundigt og fjerne olie og snavs. Ved at holde skægget rent hjælper det også med at vokse bedre og tykt. Dette er den bedste skægshampoo, der kan bruges til at holde dit hår sundt.

17. Professionel skægshampoo:

Professionel skægshampoo

Der er også nogle professionelle skægshampooer, som du kan bruge. For det meste bruges disse shampooer i saloner og stuer. Disse giver det bedste resultat og er fremstillet efter skæggetypen. Du kan bruge disse skægshampoo og balsam en gang om måneden for at give dit skæg et professionelt præg. Det er en bedre mulighed frem for at løbe til salonen i sidste øjeblik. Det er ingen steder skrevet, at disse shampooer kun må bruges af fagfolk. Du kan også bruge dem derhjemme for at få det elegante touch.

18. Medicinsk skægshampoo:

Medicinsk skægshampoo

Nu har nogle af jer måske nogle problemer med dit skæg, bare rolig, der er sådanne shampooer, der kun er lavet til disse formål. Der er forskellige former for medicinske shampooer, der kan behandle dig. Hvis du har en følsom hud, kan du bruge en følsom skægshampoo, eller hvis du står over for hårtab, kan du bruge en skægshampoo, der behandler dit hårtab.

Omsorg for skæg er et godt valg, og du kan vælge mellem forskellige produkter til at pleje dit skæg. Hvis du kan lide at være i stil, vil disse produkter være i dit plejesæt eller i det mindste på din liste. Der findes en lang række skægshampooer, der bruges af mange mænd. Du kan bruge disse shampooer til at pleje dit skæg og gendanne dem fra den skade, der er sket. I stedet for at tage piller kan du anvende disse nyttige skægshampooer og balsam til at reparere skægget og nære det. Vælg klogt de shampooer, du anvender, og se, hvilke resultater de giver dig, og hvor meget de koster.