Giovanni Shampoo i Indien – Vores bedste 9 med priser

Har du nogensinde prøvet Giovanni Shampoo? Ved du, at geovanni shampoo er den bedste shampoo til at få blødt og silkeagtigt hår? På markedet er der mange sorter af disse shampooer tilgængelige i Indien. Så læs denne artikel for at kende listen over de bedste giovanni -shampooer, der er tilgængelige i Indien sammen med deres funktioner, priser og fordele.

Bedste Giovanni Shampoo -produkter i Indien med priser:

1. Giovanni Smooth As Silk Deep Moisture Ny shampoo:

Giovanni Shampoo

Giovanni glat som silke shampoo er en fugtgivende regel for dit hår, uanset hvor dit hår ville føles satinblødt i et par dages brug, mens shampooen arbejder dybt ned i hovedbunden for at slippe af med snavs og opfriske håret for at bære livskraften tilbage. Det er en af ​​de mest populære og effektive giovanni -shampooer til beskadiget hår.

Pris: 250 ml for 1489 INR

2. Giovanni Tea Tree Triple Treat Forfriskende shampoo:

Giovanni Opfriskende shampoo, Tea Tree Triple Treat, 8,5-ounce flasker (pakke med 3)

Denne giovanni-shampoo fjerner alle spor af olier, snavs og opbygning. Det involverer ingen laurbær/laurethsulfater. Desuden lindrer den også tør, afskalning af hovedbunden med organiske pebermynteplanter. Dette er beriget med certificerede økologiske botaniske stoffer. Virkelig god shampoo skal få dig til at krible fra top til tå. Af Tea Tree Triple Treat Shampoo, forfriskende ingredienser vaskes i transformation, mens de vaskes tidligere dagen. Du sidder tilbage med noget rent, rent og utroligt stimulerende for hår og hovedbund.

Pris: 236 ml for INR 1351

3. Giovanni Invigorating Shampoo, Tea Tree Triple Treat, 8,5 fl oz flaske:

Giovanni Invigorating Shampoo, Tea Tree Triple Treat, 8,5 fl oz flaske

Dette lindrer tør flager hovedbund og fjerner forsigtigt produktopbygning. Den består af tea tree olie, rosmarin, eukalyptus, pebermynte plus pro-vitamin B-5. Det er beriget med ekspert organiske botanik. Ingen animalske biprodukter. Dette øger hovedbundens cirkulation for en forfrisket, rehabiliteret følelse. Dette eliminerer alle spor af snavs, olier plus opbygning. Det fjerner også tør, flassende hovedbund med organiske pebermynteplanter.

Pris: 250 ml for 1351 INR

4. Giovanni Root 66 Max Volume Shampoo (250 ml) Pris: Rs. 545

Giovanni Root 66 Max Volume Shampoo (250 ml)

Mestrene i en normal måde at forsvare tilbyder også sund stigning af hår; Giovanni præsenterer Root 66 Max Volume Shampoo til stærk skadekontrol plus hårforkælelse. Den er fremstillet af omhyggeligt udvalgt blanding af mineralske vitaminnæringsurter plus olier. Giovanni laver pH -afbalanceret og bionedbrydeligt formel, der hjælper dig med at ændre dit hår fra beskadiget og kedeligt til skinnende og silkeagtigt.

Pris: 250 ml for 422 INR

5. Giovanni Straight Fast Straightening Hair Elixir Shampoo:

Giovanni Straight Fast Straightening Hair Elixir (200 ml)

Denne shampoo er bedst for både mænd og kvinder at tilbyde dem charmerende glatte plus lige låse. Den lette, klare gel tynger ikke dit hår og tilføjer en iriserende glans, mens den afviser fugt og forhindrer frizz og flyvning. De naturlige botaniske ekstrakter beskytter håret mod varmestyling plus andre ugunstige miljøforhold som fugt for at holde dit hår glat plus lige til din næste vask.

Pris: 200 ml for 635 INR

6. Giovanni Nutrafix Hair Reconstructor Shampoo:

Giovanni Nutraflix Hair Reconstructor (200 ml)

Denne håradfærd har proteinberiget, fylder porøsitet, det tilføjer krop, tilstandshåndterbarhed. Denne giovanni -shampoo er enkel at bruge og er uden skadelige kemikalier og gør det muligt at bortskaffe skæl. Nutrafix er en af ​​de perfekte giovanni -shampooer til beskadiget hår.

Pris: 200 ml for 2193 INR

7. Giovanni Fifty Fifty Balanced Shampoo:

Giovanni Fifty Fifty Balanced Shampoo (pakke med 3) (750 ml)

Dette beskytter vellykket kemisk forbedret hårfarve. Den består af materialer af den bedste kvalitet plus skader derfor ikke håret, ikke hovedbunden. Det har organiske materialer som ingrediens.

Pris: 250 ml for 422 INR

8. Giovanni Smooth As Silk:

Giovanni Smooth as Silk (pakke med 3) (750 ml)

Denne shampoo er velegnet til alle hårtyper. Shampooen er forberedt til alle hårtyper og er værdifuld for dem alle. Ingrediensen er fremstillet af alle naturlige kilder.

Pris: 250 ml for 422 INR

9. Giovanni Golden Wheat Cleanse Shampoo:

Giovanni Golden Wheat Shampoo (pakke med 3) (250 ml)

Dette er en shampoo, der renser hår plus hovedbund, fjerner neutrale olier og tilskynder til volumen og glans. Det indebærer ingen sulfater plus afbalancerer naturlige olier for at forbedre håret, og fjerner stille og roligt den ekstra olie. Håret bliver blødt, fleksibelt plus sundt.

Pris: 250 ml for 375 INR