15 upeaa ruokasalia punaisena, valkoisena ja mustana

 ruokasaliideoita punaisena mustavalkoisena

Alkuperäisiä ruokasaliideoita

Aivan kuten monissa muissa huoneissa, haluat myös yhdistää huoneeseen ruokasali monia eri sävyjä. Et tee sitä vain siksi, että se on hauska, vaan siksi, että se tekee sisätiloista paljon mukavampia.

Tällä tavalla voit mukauttaa huoneen henkilökohtaisiin tarpeisiisi ja tehdä tunnelmasta vieraita tavallista kutsuvamman.

Nykyään kyse on upeasta ja samalla yksinkertaisesta väriyhdistelmästä. Tämä sopii upeasti ruokasalin kanssa.

Täällä voit nähdä 15 ruokasalia punaisena, mustana ja valkoisena. Ensimmäinen sävy tulee omakseen kahden muun taustalla. Niitä käytetään usein tuoleissa ja seinissä, mutta näillä sävyillä voidaan lisätä muita aksentteja.

Haluatko ymmärtää tarkasti, mitä tarkoitamme? Katso alla olevat kuvat!

Odotettavissa on sekoitus perinteisiä ja moderneja mukavuuksia. Mutta kaikissa tapauksissa haluamme saada sinut olemaan samaa mieltä siitä, että punainen, musta ja valkoinen näyttävät upeilta yhdessä.

Huoneisto Kirat Onossa

ruokasaliideoita valkoinen huone punaiset tuolit

Mitään ei voi verrata selkeän ja tyylikkään muotoilun vaikutukseen. Katso vain tätä ruokasalia punaisilla tuoleilla. Valokuvatapetit ovat myös hienoja, eikö totta?

Aasialaistyylinen keittiö

ruokasalin suunnittelu koristeelliset katto ruokapöydän tuolit

Näiden tuolien muotoilu on upea ja rakastamme sitä, miten ne ovat järjestäneet valkoisen ja punaisen suunnittelussaan. Tämä teollisuus-moderni ruokasali on varmasti voittaja.

Spinnakerin kehitys

ruokasalin suunnittelu ruokapöytä kattokruunu tuolit

Valot ovat Arteriorsilta ja ne on suunniteltu klustereiksi. Olet muuttanut paljon tämän alueen ulkoasua. Keskellä olevat tuolit on mitoitettu ja verhoiltu, kun taas sivut ovat yrityksen Restoration Hardware valmistamia.

ECO REHABARAMA TALO

ruokasalin suunnittelu ruokapöydän seinän koristelu mustat tuolit

Tämä ruokailutila on keittiön ja olohuoneen vieressä, ja olet tekemisissä kattavan ja erittäin avoimen olohuoneen kanssa. Punainen navettaovi luotiin uudelleenkäytettävistä materiaaleista. Pidätkö neutraalin seinän edessä olevan varjostuksen vaikutuksesta?

Miami Beach

design ruokasali ruokapöytä seinän koristelu riippuvalaisimet

Olet tekemisissä Callacatan kultaisen marmorilattian kanssa. Jotkut alueet voivat loistaa liikaa. Mutta mikä näyttää ehdottomasti upealta, on seinien muotoilu.

Retriitti vuoristossa – yhteinen tila

ruokasalin suunnittelu takka puinen pöytä punaiset tuolit

Talon avoin pohjaratkaisu ja sitä valaisevat ikkunat luovat ilmavan tunnelman. Huoneen sävyt ovat myös ihania.

Talo meren rannalla

sisustus ruokasalin suunnittelu puinen pöytä seinäkoriste

Käsittelemme upotettua ruokailutilaa ja kauniita riippuvalaisimia.

Punaiset lasikaapit

Ruokailuhuone ruokapöytä keittiö kapealla baarijakkara

Marmorilattiat, joissa on englantilaisia ​​pähkinäkuvioita, on yhdistetty valkoisiin kaappeihin. Tämä on vaikuttanut voimakkaasti ruokailu- ja keittiöalueen ulkoasuun.

Olohuone, mökki

design ruokasali punainen keittiö modernit valot

Tässä on kyse modernista olohuoneesta, joka näyttää upealta punaisten keittiökaappien, baarituolien ja ikkunahoitojen kanssa. Kaareva lattiavalaisin on myös upea.

99 valkoista tammea – sisustus

ruokasali moderm pyöreä pöytä nahkatuolit punainen

Rakastan tapaa, jolla he suunnittelivat tämän ruokailutilan. Tuolien lisäksi myös keskikappaleet ja kattokruunut näyttävät todella upeilta.

Saari ruokasalissa

ruokasali moderm punainen riippuvalaisin baarijakkara

Ruokailutilan yläpuolella olevat punaiset riippuvalaisimet tuovat huoneeseen vielä enemmän kauneutta. Lattialaatat osoittavat kuvioita, jotka elävöittävät koko alueen.

Palma Plaza

design ruokasali puinen katto kalteva puinen pöytä

Rakastamme tätä ruokasalia. Pankki on vain upea. Suunnittelijat esittivät suuren ehdotuksen lattian suunnittelulle. Heidän mielestään valkoinen tammilattia yhdessä muutaman kerroksen eebenpuun kanssa voi saavuttaa samanlaisen ilmeen. Tummat lattiat näyttävät usein likaisilta ja niitä tulisi välttää.

Seuraavassa esimerkissä seinämaalaus tekee eron. Punaiset tuolit näyttävät myös erittäin hyviltä siellä.

ruokasali moderm -seinätaide punaiset tuolit

Eklektinen nykyaikaisuus Tudorin ruokailutilassa

design ruokasali keltainen riippuvalaisin pyöreä pöytäkeittiö

Tämä ruokailutila voi olla hyvin pieni, mutta näyttää varmasti hyvältä tämän Saarinen -tulppaanipöydän ja Kartell FL / Y -riippuvalaisimen kanssa.

Perinteinen talo mökin viehätyksellä

ruokasali puinen pöytä musta kattokruunu

Muodollinen ruokailutila on tyylikäs maalaistyylinen. Siinä on ainutlaatuinen St. John -buffet ja kangaspäällysteiset tuolit.

Punaiset ja mustat ruokapöydän tuolit luovat dramaattisen kontrastin valkoista seinäpäällystä vasten. Juuri tämän suunnittelija halusi saavuttaa.

Sanoin sinulle: kolmen värin yhdistelmä näyttää aivan upealta! Huone näyttää vain sadulta, luulet niin?

Eri tyyliluettelon avulla voit helposti löytää itsellesi sopivan. Kaikissa tapauksissa voit luottaa pitkäaikaiseen ratkaisuun, koska nämä sävyt ovat aina ajankohtaisia.