22 suunnitteluideaa luonnonkiven kanssa elämiseen

Luonnonkivi kestävänä rakennusmateriaalina, joka ei ainoastaan ​​”vihreän omantunnon” hyväksi, vaan myös kutsuu sinut erilaisiin, tyylikkäisiin suunnitteluvaihtoehtoihin. Tässä esittelemme 22 hienoa ideaa, jotka voidaan toteuttaa sisätiloissa ja ulkona tyylikkäällä kivellä.

Nykyaikaisia ​​ideoita: vähemmän on enemmän!

Jännitys: luonnollinen materiaali täyttää puristisen suunnittelun. Ihastuttava kontrasti!

Vähemmän on selvästi enemmän täällä: Luonnonkivilattia muodostaa tämän huoneen lämpimän pohjan, joka kutsuu sinut korostamaan hyvin: LeCorbusier -sohvat, joissa on tummaa nahkaa, kromia ja valkoinen seinä, joka on valmistettu paljaasta betonista, luovat houkuttelevan kontrastin.

Suunnittele ideoita elämään luonnonkivistä olohuoneen lattialaattojen kanssa

Luonnon sinfonia, joka tuntuu todella modernilta: tummat liuskekivilaatat valkoisen keittiön suunnittelun perustana. Massiivinen puupöytä ja yksilölliset värisävyt antavat tälle keittiölle / olohuoneelle viehättävän, luonnollisen kosketuksen.

design-ideoita asumiseen-luonnonkivilattia-keittiön kanssa

Purismi on erityisen tärkeää suurikokoisten liuskekivilaattojen kanssa! Hienovarainen antrasiitti valmistaa lattian asuintilaa varten, joka hyväilee silmiä ja kutsuu sinut tuntemaan olosi hyväksi. Luonnonkivestä valmistettu seinäverhous ja taitavasti integroidut puuelementit antavat huoneelle viimeistelyn.

design-ideoita asumiseen luonnonkivilattialla

Puhdas hyvinvoinnin keidas: silmiinpistävä liuskekivi rakastaa kirkkaita värejä! Tämä kylpy saa sinut viettämään rentouttavia tunteja hotellin wellness-alueella. Tyypillinen liuskekivipinta tuntuu hyvältä, mutta myös miellyttävän lämpimän tunteen, erityisesti yhdessä lattialämmityksen kanssa, jopa kylmemmissä lämpötiloissa.

Suunnittele-ideoita elää-luonnonkivestä-kylpyhuone-laattojen kanssa

Oma keittiö on luova hotspot ja viestintäkeskus yhdessä. Kiiltävän valkoisen keittiön etuosan ja erittäin siistin olohuoneen yhdistelmä on luonnollinen vastine näiden liuskekivilaattojen homogeenisen värin ansiosta.

Suunnitteluideoita asumiseen luonnonkivimoderniin keittiöön

Ikivihreä suunnitteluvaihtoehtojen joukossa on niin yksinkertainen kuin nerokas: mustavalkoinen kontrasti. Tämän minimalistisen muotoilutempun lisäksi tämä kylpyhuone elää tasaisen, erittäin samettisen kalkkikiven ja voimakkaasti rakenteellisen liuskekiven vastakkaisesta pintarakenteesta. Tämä tekee huoneesta suuremman ja tilavamman.

Suunnittele ideoita elämään-luonnonkivimoderni-kylpyhuone

Näennäisesti keskeneräisen viehätys: teollinen tyyli

Tässä tutkimuksessa, jossa mieluummin pidettiin Yhdysvaltoja ja tilallista anteliaisuutta, tämä tutkimus suunniteltiin suurikokoisilla tummilla liuskekivilaatoilla. Luonnolliset sävyt vastaavat tässä täydellisesti epätäydellistä teollista tyyliä, joka muistuttaa parveketta tai tehdashallia.

suunnitella ideoita elämään luonnonkivibetonilaattojen kanssa

Pohjoismainen luonne: eläminen kuten Skandinaviassa

Tämä keittiö voisi tulla suuren, skandinaavisen huonekaluliikkeen huonekaluluettelosta: skandinaavinen elämäntyyli elää selkeistä muodoista ja hallitsee täydellisesti suunnittelun luonnonmateriaaleista. Tämä voimakkaasti halkeileva liuskekivilattia täydentää täydellisesti pohjoista tyyliä.

Suunnitteluideoita asumiseen luonnonkiven ulkokeittiön kanssa

Deluxe ja ylellinen: klassinen asuminen

Ajaton, erityisen laadukas ja jalo: klassinen elämäntapa on ajattoman ulkonäönsä ansiosta parempi kuin lyhytaikaiset trendit. Ylelliset elävät unelmat toteutuvat, varsinkin kun ne yhdistetään marmorilaattojen sameaan rakenteeseen.

suunnitella ideoita elämään luonnonkivilattialaattojen kanssa

Dolce Vita: miellyttävä Välimeren tunnelma?

Loma omissa neljässä seinässä helppoa! Kaikki, jotka ovat menettäneet sydämensä Välimeren elämäntapaan, löytävät ihanteellisen “eteläisen rakennusmateriaalin”, jossa on vaaleat, kermaiset travertiinilaatat: Lisää muutama aurinkoinen väritys, eteläiset kasvit ja rottinkikalusteet – valmis:

Travertiinilaatat (Finca Mallorca)

Italian kaltainen tunnelma voidaan tietysti luoda myös omalle terassillesi: Roomalaisen yhdistyksen asettamismalli on erityisen suosittu ulkosuunnittelussa Etelä -Euroopan esimerkin perusteella. Erilaisten paneelimuotojen nerokas järjestely luo jännittävän kuvion, joka välittää löyhyyttä ja iloa:

Suunnitteluideoita asumiseen luonnonkiveä luoden-ulko-alueen

Jotain eksoottista, kiitos!

Luonnollisesti kaunis lattia voi olla tunnelmallinen perusta henkilökohtaiselle suosikkityylille ja yksilöllisille aksentteille.

Tämä kylpyhuone on suunniteltu vaaleilla travertiinilaatoilla itämaiseen tyyliin. Kultaiset elementit ja puuelementit parantavat luonnollista ulkonäköä ja kirkas signaaliväri seinällä on tehokas värisävy:

Suunnittele-ideoita elää-luonnonkivestä-kylpyhuone-laattojen kanssa

design-ideoita-asumiseen-luonnonkivistä-olohuone-suunnitteluun

Maalaismainen rakkaus: maalaistalon ilme

Inspiroiva konsepti: Kattopaneelien maalaismaiset laatat ja hieno vanha puu sekä tilava pesuallas kulkevat käsi kädessä väriltään ja korostavat tämän kylpyhuoneen rustiikkia tunnelmaa. luonnonkivi. Täällä (melkein) kaikki on puhdasta luontoa!

Suunnittele ideoita elämään luonnonkivipuusta hattulattialla

Sen ei aina tarvitse olla korkea alppivaellus! Puhdas mökkiromanssi on mahdollista myös ulkona omassa puutarhassa. Lähes luonnolliset travertiinipaneelit ja ulkokäyttöön tarkoitetut massiivipuiset huonekalut antavat selkeän kuvan Itävallan Alpeista. Erityinen muotoiluelementti: harmaat liitokset antavat tälle erittäin luonnolliselle värikuvalle hienovaraisen modernin kosketuksen.

suunnittelu-ideoita-elää-luonnon-kivi-puutarha-ideoiden kanssa

Tietenkin “kiipesi katolle”: kattoterassit luonnonkiveä

Puutarhan ystävien ja luonnon ystävien ei myöskään tarvitse tehdä ilman omaa yksityistä retriittiä kaupunkialueilla. Suunta on kohti kattoterassia. Koska jopa korkeilla korkeuksilla voit elää upeasti lähellä luontoa.

Ne, jotka pitävät siitä hienovaraisesti, rakastavat trendikkään harmaan graniittilattiaa! Tämä kattoterassi tekee vaikutuksen huomaamattomalla lattiapäällysteellä, joka kehittää luonnetta vain yhdessä huomaamattomien ulkokalusteiden ja hyvin sijoitettujen värien kanssa:

suunnittelu-ideoita-elää-luonnonkiviterassin suunnittelun kanssa

Tämä kattoterassin välittämä hyvä tunne ei ole vain nähtävissä, vaan myös kirjaimellisesti tunteva: luonteenomaiset tummat antrasiittilaatat vastakkain talon valkoisen julkisivun kanssa ja tarjoavat tyylikkään ja luonnollisen ympäristön tyylikkäälle kasvisängylle ja huomaamattomille terassikalusteille. Täällä voit kestää hyvin teltan alla:

suunnitella ideoita elämään luonnonkivibetonilaattojen kanssa

Tee tuomioistuin: sisäpiha ja talvipuutarha kierroksella

Aina kun sisä- ja ulkopuolella hämärtyy, esiin tulee täysin uusia eläviä käsitteitä ja jännittäviä ideoita. Reinin soran kehystämät maalaismaiset travertiinilaatat kehystävät tämän talvipuutarhan, jossa leikkisästi yhdistyvät luonto ja moderni arkkitehtuuri. Lasi, kivi ja selkeät linjat muodostavat harmonisen kokonaisuuden.

Suunnittele ideoita elämään luonnonkiven soran luonnonkivien kanssa

Sisäpiha voidaan suunnitella niin kauniisti: travertiini, jonka pinta on hyvin lähellä luontoa, rehevät kukat kasveissa ja moderni vesielementti, joka on valmistettu betonista ja kiiltävästä teräksestä, luo houkuttelevan kokonaisympäristön, joka haluaa pitää pienen tauon.

Suunnittele ideoita elämään luonnonkivipuutarhan vesilähteen kanssa

Uppoudu: altaat unelmoida

Aurinkoiset keltaiset ja pehmeät, kevyet kesääänet kehykseksi pienelle, hienolle unelma -altaalle: Luonnollisen luonteensa ja vaaleiden pastellisävyisten värien ansiosta nämä hiekkakivilaatat asettavat uima -altaan ja puutarhan Välimeren valoon:

Suunnittele ideoita elämään luonnonkivipuutarha-allas-laattojen kanssa

Oma pieni finca Mallorcalla? Miksi sitten, kun voit tuoda tämän erityisen ilmapiirin helposti omaan puutarhaan kotona? Nämä kevyet travertiinilaatat yhdistävät harmonisesti uima -altaan ja talon finca -tyyliin ja herättävät ruokahalun pitkille, leutoille kesäiltoille tai uima -altaalle puutarhassa:

suunnitteluideoita asumiseen luonnonkivistä valmistetuilla ulkokalusteilla

Jäähdytä ulkona upealla näköalalla: infinity -allas mahdollistaa sen! Tilavuuden tunteen ympäröivät kevyet travertiinilaatat, huomaamaton puutarhasuunnittelu Reinin soralla ja terassin, puutarhan ja katon geometriset perusmuodot. Tyylikäs!

Suunnittele ideoita elämään luonnonkiven ulkopuolella

Viihtyisä: takka tunnelma kivellä

Viileät päivät ja huono sää voivat olla niin mukavia: halaa hyvän kupin teetä takan edessä. Runsaat antrasiitinväriset liuskekivilaatat tukevat tätä takkaa pienemmällä muotoilulla. Käytännöllinen: Takkahylly on myös valmistettu luonnonkivestä ja säilyttää takan lämmön yhtä hyvin kuin luonnonkivilaatat. Lämpö taattu kaikkialla!

design-ideoita asumiseen-luonnonkivistä-olohuone-takka

Kuten näette: Yhdessä muiden luonnonmateriaalien, teollisten rakennusmateriaalien ja suuren luovuuden kanssa luonnonkivi tarjoaa (lähes) rajattoman valikoiman malleja, mikä jättää tilaa muotoilun ystäville, puristeille ja luoville mielille.

Kuvat kohteliaasti: www.jonastone.de