9 tyylikästä sivupöytää ja lipastot olohuoneeseen

Sivulaudat & amp; Lipastot olohuoneen valkoiselle pinnalle

Onko sinulla lipasto kotona? – sisustusideoita sinulle

Tiesitkö, että sinulla on jo paljon ideoita tämän sivulaudan sisustamiseen? Se voi toimia ihanteellisesti säilytystilana olohuoneessa, ruokasalissa ja leikkihuoneessa tai esittelynä upeille tarvikkeillesi.

  1. Porrastettu sisustusidea (ensimmäinen kuva)

Aloita korkealla esineellä senkin toisessa päässä.

Tuskin voi mennä pieleen lampun kanssa. Täytä jäljellä oleva tila väliaineella ja pienellä esineellä. Lopuksi sinun on saavutettava porrastettu ulkonäkö.

Tässä kuvassa lamppu edustaa korkeinta esinettä ja maljakot – alempia askelmia. Jos sinulla on suhteellisen pieni lipasto, tämä järjestely täyttää koko huoneen. Jos sinulla on enemmän tilaa, esineet tulee sijoittaa lähelle yhtä reunaa.

tyylikkäät sivulaudat & Lipastot olohuoneeseen

Pyramidinen

Sivulaudat & amp; Lipastot olohuoneen laatikoihin

Aloita vastaavilla objekteilla. Lamput tai muurauspurkit toimivat erittäin hyvin. Ripusta myös temppuja. Se voi olla yksi tai useampi saavutus. On parasta sijoittaa ne keskelle lipastoa.

Täytä senkin pinta kirjoilla, kukkamaljakoilla ja pienillä esineillä.

Taiteellisesti suunniteltu

Sisustusideoita Sivulaudat & amp; Moderni olohuoneen lipasto

Hyödylliset näyttöalueet, kuten kääntöpöytä tai palkki, ovat houkuttelevampia, jos ne antavat vaikutelman, että niitä on käytetty äskettäin. Jos sinulla on itsepalvelupalkki, rento lasi voi näyttää erittäin mukavalta, luulet niin?

Kuten asteikon kaksi puolta

Sivulaudat & amp; Lipastot olohuoneen pöytävalaisimelle

Jos järjestät esineitä senkin kumpaankin päähän, siinä on jotain vanhan Vaaka -luonnetta. Kyse on kuitenkin enemmän visuaalisesta kuin fyysisestä tasapainosta. Tässä kuvassa kaikki esineet – lamppu, kirjat, kasvi – näyttäisivät paljon “raskaammilta”, jos ne kaikki sijoitettaisiin vierekkäin. Huomaa, kuinka pyöreällä varjostimella varustettu valaisin edistää visuaalista tasapainoa siirtämällä sitä keskeltä?

Häiriötä televisiosta (1)

Sivulaudat & amp; Olohuoneen lipastot, lakattua luonnonpuuta

Maalaamalla seinä tummansiniselle, voitiin kiinnittää huomio pois televisiosta ja lipastosta. Voit katsoa pois merkityksellisestä veistoksesta ripustamalla sen.

Häiriötekijät televisiosta (2)

Sivulaudat & amp; Lipastot olohuoneen koriste -esineille oksia maljakko

Täytä television ympärillä oleva tila maljakoilla, kynttilänjaloilla ja muilla suunnilleen samankorkuisilla esineillä. Käytä sisustusideaa ja aikaisempaa asteikkoa järjestääksesi esineet molemmista päistä. Täytä sitten seinätila sen yläpuolella galleriatyyliin.

Sisustava idea kerrokselliseen ulkoasuun

Sivulaudat & amp; Lipastot olohuoneen kuvakehykseen valkoinen

Tärkeintä kirjojen asettamisessa on käyttää erikokoisia kehystettyjä kappaleita. Ensin voit nojata tai ripustaa suuret kappaleet seinää vasten ja sitten suhteuttaa pienemmät palat sen eteen. Vaihda vaakasuuntaan. Jos pieni kehys näyttää kadonneelta, yritä nojata sitä kasa kirjoja vasten. Luo lisää kiinnostusta sirottamalla joitain tuntoesineitä väliin. Älä huolestu, jos jotkut esineiden osat ovat piilossa. Esineiden piilotetut puolet ovat yksi niistä.

 Tee tilaa suurelle taideteokselle

Sivulaudat & amp; Lipastot olohuoneen puukalusteiden matolle

Onko sinulla erittäin hienostunut taideteos senkin yläpuolella? Pidä järjestelyt pinnalla yksinkertaisina ja alhaisina, jotta ne eivät kilpaile suuren taideteoksen kanssa. Yritä sijoittaa kolme tai useampia pieniä kasoja tai pienikokoisia kirjoja peräkkäin. Voit sijoittaa pari ohutta kynttilänjalkaa myös toiseen päähän.

Ole leikkisä mittasuhteilla

Sivulaudat & amp; Lipastot olohuoneen pöytälampun lattiapuulle

Tässä on sinulle loistava sisustusidea: Laita ylisuuri lamppu pienelle sivupöydälle. Tämä on melko nopea ja helppo tapa saavuttaa rohkea ilme. Aseta mukava tarjotin tai pieni maljakko kukkia lamppujen väliin. Nyt olet valmis.