Anna huoneille erityistä karismaa älykkään suunnittelun avulla

Pimeät ja epäystävälliset huoneet jättävät yleensä negatiivisen vaikutelman jokaiseen asukkaaseen ja tarkkailijaan. Vaikka sinä asukkaana et aluksi tiedä tätä, se on usein alitajuisesti. Valon tulvat huoneet, jotka loistavat selkeillä viivoilla, antavat sielulle tilaa ja ilmaa hengittää syvään. Yksinkertaiset asiat riittävät, kuten värikoordinoidut huonekalut ja korostetut koriste-esineet. Seinän ja ikkunan verhojen väri. Lattiapäällyste tai pörröinen matto sohvan edessä. Tai vain muutamia kirkkaanvärisiä tyynyjä sohvalla, jotka heijastuvat ikkunaverhoihin tai seinän väriin. Jopa ovet ja ikkunat voidaan yhdistää upeasti huonesuunnitteluun, ja melko pimeästä ja epäystävällisestä huoneesta muodostuu uudelleensuunnittelun jälkeen ystävällinen, mukavan lämmin asuintalo, jossa on paljon optisia kohokohtia.

huoneen oven sisustus

Anna seinien puhua

Mielikuvituksellasi ei ole rajoja, varsinkin kun on kyse seinien värisuunnittelusta. Sinun ei tarvitse edes rajoittua itse värisuunnitteluun maalitelalla ja siveltimellä. Jos esimerkiksi haluat antaa huoneelle tietyn asian, voit maalata kolme seinää yhdellä värillä ja yhden seinän kivitavaralla tai puulla. Kivilaattoilla tai -levyillä peitetyt seinät ovat erittäin suosittuja olohuoneissa. Jos on myös mahdollisuus lisätä savupiippu, täydellinen! Koska tämä voi ja sen pitäisi olla vain tulenkestävän taustan edessä. Jos ajattelet puuseiniä, saatat ajatella vain yksinkertaisia ​​puulevyjä, jotka on kiinnitetty seinään. Tämä on virhe, koska erityisesti puu nauttii jälleen suurta suosiota näinä päivinä. Puhdas luonto voittaa ja keittiön seinän peittäminen esimerkiksi puupaneeleilla on tämän hetken hitti. Ne voidaan helposti kiinnittää ja saada ilmaa läpäisevä lasite, ne voidaan myös puhdistaa ja pestä milloin tahansa.

puulevyjen seinäsuunnittelu olohuoneen ideoita

Huoneen seinän on voitava puhua puolestaan ​​ja se on suunniteltava sen mukaisesti. Esimerkiksi 90 prosenttia vanhojen rakennusten huoneiden seinistä on vain rapattuja eikä paperoituja. Ja mitä karkeampaa kipsi levitetään, sitä kauniimpi on myöhempi ilme. Koska huoneet ovat yleensä suhteellisen korkeita ja ne on jopa koristeltu stukkokoristeilla katossa, kaikki seinät, jotka on liimattu tapetilla, ovat todellinen näky näissä kauniissa huoneissa. Joskus vähemmän on enemmän ja usein viileäksi valkoiseksi maalatut seinät yksinkertaisesti puhuvat puolestaan ​​tekemättä paljon.

huoneen ovi cpl valkoinen

Katso myös huoneen ovia tarkemmin

Jopa kaunis huoneen ovi voi antaa huoneelle viimeisen kirsikan harmonian ja harmonian kakulle. Varsinkin jos se on myös värikoordinoitu seinän värin tai valittujen huonekalujen kanssa. Jos huone on melko pimeä eikä siinä ole valoa, voit esimerkiksi valita upean oven, jossa on visuaalisia elementtejä ja joka sallii päivänvalon paistaa huoneeseen. Tai voit valita huoneen oven, joka on valmistettu kokonaan lasista. On kuitenkin pidettävä mielessä, että tästä ovesta pääsee mihin tahansa huoneeseen, ja jos kotitaloudessa on lapsia, lasin on oltava turvallinen.

liukuovi himmeä lasihuoneen ovi olohuoneen makuuhuone

Esimerkiksi monet ihmiset valitsevat himmeän lasin, kun he valitsevat huoneen oven, jonka pitäisi päästää päivänvalo läpi, mutta joka ei saa päästää koko näkymää vastaavaan huoneeseen. Tämä koskee hyvin usein esimerkiksi saniteettitilojen tai makuuhuoneiden ovia. Joten huoneen ovet voivat hyvin vaikuttaa suuresti huoneen luonteeseen ja niillä on oleellinen rooli huoneen suunnittelussa. the Huoneen ovet kuporta.de -sivustolla Tarjoa esimerkiksi näitä etuja ja paljon muuta, mitä haluat korkealaatuiselta ovelta.

moderni sisustus olohuone valkoiset seinät mustat istuinkalusteet

Sisustettu huonekaluilla ja koristeellisilla yksityiskohdilla

Huonekalujen tulee olla paitsi kauniita katsella, myös mukavia ja käyttökelpoisia. Kuitenkin, kun valitset sohvan, sinun ei pitäisi luottaa esimerkiksi tummiin ja synkkiin väreihin, paitsi jos seinät on maalattu erittäin vaaleiksi ja lattiat ovat vaaleaa puuta ja vastaavia. Silloin tummat huonekalut eivät ole väärässä, koska niiden pitäisi pystyä erottumaan muusta huoneesta eikä silti näyttää yksitoikkoiselta. Jos asetat nyt aksentteja tummalle sohvalle, jossa on vaaleat tyynyt ja peitot, ja jaat nämä väriroiskeet koko huoneeseen, saat hyvän kokonaisvaikutelman.

värikäs tyynyt valkoinen sohva perustaa olohuoneen

Kukkamaljakot ikkunalaudalla tai koristeellinen kulho olohuoneen pöydällä sekä sopivat ikkunaverhot ja ehkä jopa matto sohvan edessä voivat korostaa oikeita aksentteja – ja olet luonut ystävällisen näköisen huoneen, jossa kaikki tuntuu samalta kuin kotona ja niin sen pitääkin olla. Lattian värin ei aina tarvitse vastata huonekaluja. Jos kuitenkin haluat suunnitella erittäin ystävällisen näköisen huoneen, sinun tulee valita vaaleammat värit lattiaa valittaessa. Tumma lattia koko lattia -alueella voi nopeasti tuntua synkältä ja epämukavalta.

Johtopäätös:

On aina tärkeää ottaa huomioon koko huone, jos haluat vaikuttaa havaitun sisäilman parantamiseen. On pikemminkin vähemmän tärkeää tarkastella seinää, lattiaa tai koriste -elementtejä erikseen kuin kysymys siitä, miten kaikki harmonisoituu yhteen ja vaikuttaa kollektiivisesti katsojaan / asukkaaseen.

Kuvan lähde: kuporta.de

oven sisäpuoli valkoinen ja runko

Huoneen ovi valkoinen