Asunnon kalustus – ideoita historiallisesta talosta, jossa on sisäpihan terassi Pariisissa

sisustusideoita madeleine pariisi kaksi kerrosta

Asunnon kalustus – sisustusideoita Pariisin historiallisesta talosta

Onko sinulla kaunis talo, jossa on sisäpiha tai suuri terassi? Haluat varmasti hyödyntää täysin tämän asunnon mahdollisuudet, eikö? Kyllä, me tiedämme: Tässä tilanteessa kaikki kauniit sisustusideat ovat erittäin tervetulleita.

Nykyaikaisia ​​sisustusideoita, jotka luovat myös mukavuuden tunteen

asunnon sisustusideoita michael herrman madeleine vaaleanharmaa kulmasohva

Tämän päivän esimerkki tarjoaa sinulle tällaisen huoneisto perustaa Vinkkejä. Ne soveltuvat erityisesti taloihin, joilla on historiallinen luonne. Asunto, jonka otamme tänään malliksi, sijaitsee Place de La Madeline -aukiolla Pariisissa. Tämä on aukio kuuluisan samannimisen seurakunnan kirkon vieressä.

Tee kodistasi tilava ja raikas

kalustettu huoneisto madeleine paris viileä lattialasi

Onko tarkoituksenmukaista perustaa sisustus, jossa on selkeästi moderni ja korkean teknologian luonne tähän paikkaan? Voitko tehdä sen tuhoamatta muistoja arvokkaasta tapahtumarikkaasta menneisyydestä? Mielestämme suunnittelijat ovat tehneet tämän erittäin hyvin. Katso kuvia ja katso itse!

Historia ja talon uusiminen

Historiallisesti talo toimi piikojen kodina. Se on rakennettu 140 neliömetriin ja sisältää yhteensä 12 huonetta.

Nämä sijaitsevat kahdessa kerroksessa

sisustusideoita michael herrman madeleine ruokasali kiviseinä sisätilojen portaikko

Niitä yhdistää upea sisäportaikko

sisustusideoita madeleine paris sisustusportaiden kaide

Nykyaikaisen uudelleensuunnittelun jälkeen luotiin kolme pienhuoneistoa. Ne näyttävät nykyaikaisilta, mutta ovat säilyttäneet historiallisen rakennuksen luonteen monin tavoin.

Museon käsite

Kun päätät eri sisustusideoiden välillä, voit tarkastella lähteitä, joilla on erilaisia ​​historiallisia merkkejä. Talo näyttää, kuinka paljon se voi tuoda. Asunto perustuu museon konseptiin. Alkuperäiset kalkkikiviseinät ja tammipalkit paljastettiin ja esiteltiin arkeologisella tarkkuudella.

Lasiset lattiat ja seinät

Lasilattiat ja seinät antavat huoneelle selvästi avoimen luonteen. Eri huoneet on yhdistetty visuaalisesti. Ne antavat asukkaille näkymän taivaalle ja Pariisin naapurialueille.

Hieno lasipohja

sisustusideoita pariisi huoneisto läpinäkyvä lattia

Pihan terassi

Huoneistossa on terassi. Se on vangittu kuin sisäpiha ja sitä ympäröivät neljästä viiteen metriä korkeat lasiseinät.

Sisäpiha yksilöllisellä ilmeellä

sisustaa asunto madeleine paris design ulkoalue

Sisäpihan terassilla on kaksinkertainen tehtävä. Se toimii paitsi yhtenäisenä viheralueena myös sisätiloina. Kylminä vuodenaikoina se palvelee asukkaita talvipuutarhana ja sisustuksena, jossa on marmoritakka ja suuri peili. On myös muita pitsisiä Kalusta asuntosi Ideoita, kuten upea kattokruunu, joka tulee omaksi kasvillista taustaa vasten.

Vasen kattokruunu

asunnon sisustus vinkkejä michael herrman historiallinen talo pariisi

Tämä ratkaisu ei ole sattuma. Se viittaa Pariisin kaupunkitalojen tyypilliseen salonkisuunnitteluun 1800 -luvulta. Rakennuksen historiallinen luonne säilyi myös kunnostuksen ja sisustuksen aikana.

Nykyaikaisuus koostuu yksittäisten huoneiden avaamisesta toisilleen ja ulkomaailmalle sekä yksityiskohtien suunnittelusta: huonekalut, takat, portaat, valot jne..

Takka ja puuelementit takaavat kodikkuuden sisätiloissa

asunnon sisustusideoita michael herrman madeleine takka puupalkit

Täysin avoin asumissuunnitelma

asunnon sisustus michael herrman madeleine ruokailutila olohuone

Rohkea nykyaika

Talon moderni ilme koostuu suurelta osin erittäin rohkeista ratkaisuista. Ne hämärtävät konservatiivisia ideoita ja saavat talon näyttämään hieman surrealistiselta.

Sisällä ja ulkona

Yleensä kaikki välittävät huoneisto perustaa Ideoita avoimeen näkymään ympäristöön ja visuaaliseen pääsyyn sisälle. Toisaalta suunnittelijat käyttivät kontrasteja luodakseen selkeän eron sisä- ja ulkopuolen välillä. Pystysuoralla puutarhalla on erityinen rooli. Se alkaa ulkona ja jatkuu sisällä.

Sisällä ja ulkona yhdistyvät

asunnon sisustus michael herrman madeleine avoin suunnitelma

Julkisivujen lasia on jossain määrin jatkettu sisustuksessa. Kaapit ja monet muut elementit on valmistettu tästä materiaalista. Suunnittelijat varmistivat entistä enemmän läpinäkyvyyttä tekemällä työpinnat, laatat ja muut komponentit myös lasista.

Lasinen pöytälevy

sisustusideoita asunto pariisi madeleine ruokailutila

Käytännöllinen luonne

Taiteellinen tulkinta vanhan ja uuden kohtaamisesta on varmasti vaikuttava. Pyrkimys tehdä kaikesta mahdollisimman käytännöllinen ei ole yhtä havaittavissa. Kaikki elementit sisällä ja ulkona ovat toiminnallisia. Siihen kuuluu myös sisäpihan marmoritakka. Kaikilla on yhtäläinen pääsy kylpyhuoneisiin, koska ne sijaitsevat huoneiston eri päissä ja sisäpihalla.

Modernit kodin sisustusideat tyylikkäästi

asunnon sisustus michael herrman lasi, jossa yhdistyvät puuelementit


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80