Asuntoideoiden sisustaminen – erilaisia ​​kodintekstiilejä ja eläviä tekstuureja

asunnon sisustusideoita olohuoneen suunnittelu seinäkoriste koristeelliset tyynyt leima kuvio sohva

Anna kodin sisustukselle uusi ilme hauskalla tekstuurien yhdistelmällä

Rakastan tekstiilejä, koska ne tarjoavat lähes rajattomat koristemahdollisuudet. Verhoilu on hyvä lähtökohta, mutta sen ulkopuolella on erilaisia ​​näkökulmia.

Joka kevät odotan kärsimättömästi vapaiden markkinoiden avautumista naapurustossamme.

Se on täynnä monia pieniä tapahtumia, mutta mieluummin menen vanhemman naisen koppiin, joka on täynnä pieniä, antiikkisia ja vintage -kankaita. Tätä monimuotoisuutta tuskin voi pukea sanoiksi.

Sieltä löydät pitsiä, damastia, työvaatteita, turkista, koruja, silkkiä, puuvillaa … No, luulen, että ymmärrät nyt mitä rakastan niin paljon.

Keskustelemme joistakin tavoista, joilla voit lisätä lämpöä, tekstuuria ja viimeistellyn ilmeen kotiisi työskentelemällä näiden kankaiden kanssa?

Asuntoideoiden sisustaminen – elävän ilmeen saavuttaminen kodintekstiilien avulla

asunnon sisustusideoita makuuhuoneen tekstiilit värit violetti

Heitotyynyt ovat yksinkertaisesti ja kiistatta olennainen kangas kaikissa huoneissa, eikä niillä ole mitään tekemistä tyylin kanssa. Heittotyynyt voivat toimia korostuskappaleena sekä lisäpeitona vierashuoneessa.

Koristeelliset tyynyt korostuksena

sisustusasuntoideoita olohuoneen heitotyynyt peittävät seinän suunnittelun

Pari tämän tyylikästä värillistä tyynyä voi näyttää tuolilta ponnahtavalta kukalta. Tämä voidaan saavuttaa monilla malleilla, jotka voivat olla sekä akateemisia että tyylikkäitä.

Ajattele tyynyä, jossa on yksi klassinen raita. Ne voidaan sijoittaa helposti tuolin päälle ja taakse istuimen alle. Tämä nostaa tämän klassisen siipituolin “tyyliosuuden” paljon korkeammalle.

Tyylikäs olohuoneen nojatuoli

verhoillut nojatuolin valkoiset heitotyynyt sisustamaan asuntoideoita olohuoneen suunnitteluun

Huopatyynyt ovat epäilemättä olleet rigueur siitä lähtien, kun ensimmäinen luola -asukas tuli nälkäiseksi ja mukavaksi samaan aikaan. Jos rakastat tätä materiaalia, kurkkaa kirpputoreille ja lähetysvarastoille, jotka ovat täynnä turkiksia. Sieltä löytyy myös varastot, jotka täytetään koriste- ja istuintyynyiksi.

Turkispeiton viihtyisyys

ulkoalue parveke terassi huoneisto sisustusideoita turkispeitto sohva

Jos olet onnekas, tekoturkikset ovat enemmän sinun juttusi

olohuone ideoita huoneisto sisustus sohva heitotyynyt päällinen

Luultavasti ajattelet heitotyynyjä, kun harkitset tekstiilejä. Ei ihme! Kuvittele sohvat täällä näillä kalliilla kuvioilla. Vaikka värisävyt ovat samankaltaisia, ratkaisu suurten tulosteiden vertailuun eläinnäytteiden edessä on erittäin onnistunut.

Se, että vain tyynyt ovat kuluneet, on vielä parempi

olohuoneen sohvaideoita asunnon sisustus antiikki vintage seinäkoriste sohvapöytä

Jos pidät mökin tyylistä, tekstiilit ovat parhaita ystäviäsi. Kuvioiden, värien ja tekstuurien sekoittaminen on avain lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin luomiseen.

Ideoita maalaistyylisestä olohuoneesta

olohuoneen sisustusideoita eläville tekstiileille tekstuurit värit elävät

Tässä kudottu pesukori näyttää yhden kauneimmista tekstiileistä. Täytä tämä lankalangoilla tai villapalloilla ja luot silmiinpistävän lisäyksen pöytäsi suunnitteluun.

Dynaaminen sekoitus kodintekstiilejä ja tekstuureja

sivupöytä käytävällä lattiavalaisin seinäkoriste säilytystilaa puulaatikko kangaskassi

Kun ajattelet lisävarusteita, älä unohda mattoja. Sinun ei pitäisi rajoittua vain lattiaan. Tämä matto lisää syvyyttä ja yksityiskohtia neutraaliin päätyyn.

Matto on yksi niistä

makuuhuoneen huoneisto sisustus eloisia tekstuureja kori laatikko vuodevaatteet

Jälleen kerran on korostettava, että yksi mattojen suurimmista eduista on, että ne voidaan vaihtaa mielialan mukaan. Voit siis luoda täysin uuden ilmeen investoimatta paljon rahaa. Joten voit spontaanisti seurata omia suunnitteluideoitasi.

Tarkkaan ottaen ulosteet ovat verhoiltuja. Mutta rakastan ajatella niitä lisävarusteina. Ne ovat mahdollisuus näyttää suosikkitekstiilejäsi. Voit esimerkiksi valita etnisesti inspiroituja kankaita, joissa on suuria kuvioita.

Kuinka pidät tästä esimerkistä?

sisustaa asuntoideoita tekstiilit värit violetit kukat erilaisia ​​kankaita

… tai mitä mieltä olet alla olevasta antiikkiesineestä?

kodin sisustusideoita jakkaran seinäkoriste -seinämaalaus

Ehkä haluat harkita kudottujen kankaiden käyttöä? Markkinoilla on niin paljon hienoja laukkuja, joista valita. Epäilemättä löydät jotain itsellesi.

Tämä esimerkki näyttää sinulle, mitä kangaskassit tuovat huoneeseen

huoneistojen sisustaminen ideoita tekstiilit mökit mökki värisuunnittelu

Verhot ovat loistava esimerkki tekstiilien käytöstä lisävarusteina. Ne takaavat mukavuuden, kauneuden ja toimivuuden. Tiesitkö, että lattian verhojen pudottaminen noudattaa vuosisatoja vanhaa perinnettä? Tuolloin tekstiilit olivat niin kalliita, että vain hyvin varakasilla ihmisillä oli varaa niihin.

Joten jos joku on käyttänyt niin runsaasti kankaita, hän on ollut todella rikas

makuuhuoneen sisustusideoita verhot vuodevaatteet puulattiat

Jos valitset mattoja, muista tämä perusperiaate: Älä säästä siitä! Sinun ei pitäisi tehdä tätä millään tavalla, ei pituuden, koon tai mittasuhteiden suhteen. Mikään ei voi kaunistaa ikkunan ulkonäköä enemmän kuin ohuet verhot.

Tämä huone on esimerkki tekstiilien ihastuttavasta käytöstä. Koiratyynyt määrittävät sohvan ulkonäön, kun taas etnisesti inspiroitu taide määrittelee värivalikoiman monipuolisen luonteen.

Lineaarinen matto ja lattiatyynyt varmistavat uusien mittojen saavuttamisen

asunnon sisustusideoita olohuoneen suunnittelu seinäkoriste koristeelliset tyynyt leima kuvio sohva

Tutkitteko tekstiilien mahdollisuuksia? Sitten toivomme, että nautit siitä!