Asuntojen sisustusideoita Memphisin tyyliin

Kodin sisustusideoita – Kuinka sisustaa Memphisin tyyliin

80 -luvun muotoilu on todella rohkea ja tyylikäs. Se tarjoaa monia hienoja värejä ja yhdistelmiä. Niitä esiintyy vaatteissa ja monilla muilla alueilla. 80 -luvun tyyleissä on erilaisia ​​ominaisuuksia. Heillä jokaisella on erilainen luonne. Niistä Memphisin tyyli erottuu erityisesti. Sille on ominaista sen erityisen vallankumouksellinen luonne ja suuri annos rohkeutta. Mutta koska se on niin epätavallista, se on yllättävän mukava ja rentouttava.

Sisustusideoita – yhdistä geometriset hahmot ja sisusta ne Memphisin tyyliin

sisustusideoita epätavallinen ovi memphis tyyli camille walala

Jotain historiaa

“Memphis” on Milanossa perustetun suunnittelijaryhmän nimi. Se käsittelee huonekaluja, keramiikkaa ja tekstiilejä. Taide- ja tyylihistoriassa se tunnetaan yhtenä liikkeistä, joka erottui toiminnallisuutensa tauon kautta.

Toinen esimerkki tällaisesta studiosta on Alchimia.

Sisustusideoita – Suunnittele olohuone Memphisin tyyliin

asunnon sisustusideoita memphis -tyylinen olohuoneen sisustus denniss zanone photo

Memphis -liikkeen tärkeimmät nimet ovat Michele De Lucchi ja Ettore Sottsass. He olivat myös Studio Alchimian jäseniä ennen Memphisin viherryttämistä.

Toinen mielenkiintoinen tosiasia on, että suunnitteluryhmä nimettiin Bob Dylanin kappaleen Memphis Blues Agai mukaan. Ilmeni täysin uusi suunnitteluliike, joka oli vapaa kokeilujen pelosta ja tarttui rohkeasti muihin suunnittelijoihin, myös niihin, jotka työskentelivät täysin eri tyylillä.

Memphis-tyyliset huoneet ovat värikkäitä ja vilkkaita

asunnon sisustusideoita memphis -tyyliset värit geometriset muodot

Inspiraatiot

Voit nähdä ensi silmäyksellä, mikä inspiroi Memphisin tyyliä. Inspiraation lähteitä ovat art deco, kitsch ja pop -taide. Heidät valittiin todennäköisesti siksi, että he kaikki pärjäävät ilman muodollisuuksia ja ovat erittäin kirkkaita ja tehokkaita. Samaan aikaan niillä on tiettyjä klassisia piirteitä, jotka tekevät niistä myös sopivia klassisiin konsepteihin.

Epätavallinen lamppu Martine Bediniltä

asunnon sisustusideoita memphis -tyylinen lamppu martine bedin

Kellosuunnittelu Memphis -tyyliin

asunnon sisustusideoita memphis -tyylinen kellosuunnittelu

Mihin temperamenttiin Memphisin tyyli sopii?

Memphis -tyyli sopii aktiivisille ja kokeilua rakastaville ihmisille. Se on myös hyvä sinulle, jos haluat karkottaa tylsyyden ja suurten kokemusten puutteen kotoasi. Memphis -tyylin avulla voit kehittää luovuuttasi ja luoda huoneen, jossa on täysin ainutlaatuinen luonne.

Haluaisitko sisustaa olohuoneesi Memphisin tyyliin??

sisustusideoita memphis sitl lamput hyvät ja herrat studio

Miten erotit Memphis -tyylin??

On monia rohkeita ja omaperäisiä tyylejä, ja että – varsinkin 80 -luvulla. Mikä tekee Memphisin tyylistä erilaisen kuin kaikki muut? Ensinnäkin tämä on geometristen muotojen erittäin aktiivinen käyttö. Myös tapa, jolla ne yhdistetään, on erottuva. Ne yhdistetään toisiinsa ”colorblock” -periaatteen mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että yhdistelmät koostuvat itsenäisistä värillisistä lohkoista.

Geometristen hahmojen outo yhdistelmä on tyypillistä Memphis -tyylille

sisustusideoita memphis -tyyliin, jossa yhdistyvät geometriset luvut

Tätä menetelmää käytetään suunnittelussa ja muodissa sekä monilla muilla aloilla. Lihavoita värejä voidaan käyttää muissakin tyyleissä, mutta tuskin mikään niistä näkyy missään muualla kuin Memphisissä.

Mikä ei ole Memphisin tyyli …

Memphis -tyyli ei velvoita sinua käyttämään vain geometrisia muotoja. Voit sekoittaa myös muita. Mitä suurempi ja monipuolisempi huone, sitä parempi. Pehmeiden, yksinkertaisten linjojen huonekalut ovat tervetulleita. Kaiken kaikkiaan kaiken on näytettävä tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Monimuotoisuus on saavutettava paitsi muotojen, myös tekstuurien avulla.

Tarvitset huumorintajuasi

Jotta voit ymmärtää Memphisin tyylin, sinulla on ehdottomasti oltava huumorintaju. On epätavallisia yhdistelmiä. Suunnitteluideat, joita käytät kodin sisustamisessa, huomataan, mutta huomautukset ja kommentit eivät varmasti ole positiivisia.

Viileä nojatuoli Peter Shire

sisustusideoita peter shire nojatuoli memphis -tyyliin

Mutta sinun on luotettava siihen, että olet tehnyt tyylikkään valinnan. Sitä ovat kokeilleet ja testanneet monet suunnittelijat ja suuret muodin ja muotoilun asiantuntijat!

Tuo elävyyttä sisustukseen

asunnon sisustusideoita memphis -tyylisiä kotiideoita

Toimiva vihreä sivupöytä

sisustusideoita sivupöytä memphis -tyyliin

Memphisin huonekalut ovat kirkkaita värejä

asunnon sisustusideoita memphis -tyylinen sivupöydän sisustusideoita

Huonekalusuunnittelu Memphisin tyyliin

asunnon sisustusideoita memphis -tyylinen huonekalusuunnittelu


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80