Empire -tyyli – tyylikkäät huonekalut ja tasokkaat sisustusideat

Empire -tyyli sisustuksessa

Ja Empire -tyyli syntyi Ranskassa 1800 -luvulla. Siihen aikaan Napoleon hallitsi siellä. Tätä tyyliä pidetään klassismin myöhäisenä vaiheena. Se perustuu ihailuun keisarin suuruutta kohtaan. Tästä nimi tulee.

Tyylille on ominaista useiden eri elementtien yhdistelmä. Tapa, jolla ne sekoitettiin, liittyy paljon Napoleonin henkilökohtaiseen makuun.

Upeita sisustusideoita Empire -tyyliin

empire -tyylisten huonekalujen sisustusideoita valkokultaa

Ensinnäkin hän rakasti muinaista taidetta ja piti myös roomalaisten hallitsijoiden ideologiaa inspiroivana. Siksi monet yhtäläisyydet roomalaiseen tyyliin.

Samaan aikaan keisari kävi monia sotia ympäri maailmaa, myös Afrikassa. Siellä hän joutui kosketuksiin egyptiläisen kulttuurin kanssa.

Monet tämän aiheista ja motiiveista ovat mukana Empire -tyyli voidaan myös nähdä.

Empire -tyylin pääpiirteet yhdellä silmäyksellä

empire -tyylinen laattakuvio punainen katto

Ja Empire -tyyli luonteeltaan on välttämättä oltava jotain ylimielistä. Se on upea, juhlava, hyväpalkkainen. Värit ovat erittäin silmiinpistäviä, materiaalit – upeita. Yksityiskohdissa on aina paljon muodollisuutta. Se ei selvästikään ole tyyli, jota on helppo jäljitellä kotona.

Pikemminkin voit nähdä hänet virallisten henkilöiden ja hyvin rikkaiden ihmisten toimistoissa.

Jos valitset Empire -tyyli Jos päätät kotona, se on yksinkertaisesti toteutettava täydellisesti. Muuten saatat olla hyvin nolo.

Ylellisyyden ympäröimä

empire -tyylinen sisustusideoita kattokruunu

Tämä on ehkä yksi harvoista tyyleistä, joka käyttää kirkasta väriä taustana. Tämä on hyvin usein punainen ja tarkemmin sanottuna violetti. Rikkaasti kontrastiset tai yhtä rikkaat sävyt täydentävät tätä väriä. Näitä ovat esimerkiksi sininen, vihreä, violetti, musta, kulta, keltainen. Ne hallitsevat huonetta ja korostavat tunnelman juhlallisuutta.

Värit tähän tyyliin

empire -tyylinen laattakuvio punainen

Kylpyhuoneen kalusteet punaisilla yksityiskohdilla

empire -tyylinen laattakuvio punainen kylpyhuoneen kalusteet

Värit ovat yksi menetelmistä, joilla rikkaus ja ylimäärä ilmaistaan. Ne ovat visuaalinen vastine kukoistukselle, jolloin Napoleon uskoi elävänsä.

Empire-tyyliset kankaat ovat erittäin korkealaatuisia ja näyttävät kalliilta, mutta useimmiten myös. Yleisimmin käytettyjä ovat marmori, puu, kulta, jalokivet ja silkki. Tämän tyylin lattia on valmistettu luonnonkivestä ja peitetty myös tekstiileillä, joissa on silkkiä.

Voit käyttää nykyaikaisia ​​materiaaleja taustakuvan muodossa. Toinen vaihtoehto ovat kuvakudokset.

Katto on käsitelty tasaisesti ja siinä on vaalea sävy. Kattovalaistus on varsin sopiva.

Materiaalit ja pintakäsittely

empire -tyylinen kylpyhuone vapaasti seisova kylpyamme

Massiiviset tummat puukalusteet sopivat parhaiten huonekalujen sisustamiseen. Tiikki, pähkinä ja kaikenlainen punainen puu sopivat siihen upeasti. Pinta on kiillotettu ja siinä on monia koristeellisia yksityiskohtia ja kohokuvioita. Ne jäljittelevät usein arkkitehtonisia elementtejä, kuten pylväitä tai karniiseja.

Jotta huonekalut vastaisivat tyylin kuninkaallista luonnetta, on parasta käsitellä ne käsin. He ovat aina hyvin yksilöllisiä, aivan kuten se vastaa kuninkaallista huonetta.

Empire -huonekalut olohuoneeseen

empire -tyylinen laattalattia olohuoneen huonekalut

Verhoiluun käytetään vain hienoja tekstiilejä. Näitä ovat esimerkiksi nahka, silkki ja muut korkealaatuiset materiaalit. Kalusteet on koristeltu kullalla ja pronssilla.

Kalusteet sisään Empire -tyyli niiden pitäisi olla pelkästään lukuisia. Tämä on toinen syy siihen, miksi tämä tyyli kuvaa itsensä huonosti nykyaikaiseen elämään. Tätä hallitsee enemmän minimalismi.

Yhdessä heidän on keksittävä juhla- ja teatteriesitys. Voidaan sanoa, että tällä tyylillä on esteettinen ja vähemmän toimiva ja mukava vaatimus.

Kullanväriset aksentit tekevät tästä kylpyhuoneesta erityisen tyylikkään

empire -tyylinen laattakuvioinen kylpyhuone vapaasti seisova kylpyamme

Koristelu

Sisustuksen tehtävänä on korostaa Empire -tyylin luonnetta. Sotilaalliset motiivit ovat tyypillisiä. Samanlaisia ​​aiheita Egyptin ja antiikin Kreikan kulttuureista on myös integroitu.

Eläviä ideoita Empire -tyyli voi olla vaikea sovittaa keskimääräiseen asuntoon. Ne on jo tarkoitettu ylelliseen tunnelmaan. Mutta silloinkin sinun on työskenneltävä erittäin hyvän suunnittelijan kanssa. Muuten kaikki voi yhtäkkiä tuntua halvalta ja juustoiselta.

Vapaasti seisova kylpyamme keskellä kylpyhuonetta

empire -tyylinen laatta kylpyhuone vapaasti seisova kylpyamme

Arvokkaat klassiset puukalusteet

empire -tyylinen sisustusidea sisustusideoita puukalusteet

Tyylikkäät kultaiset kodin tarvikkeet

empire -tyyli kultaiset lisävarusteet sisustussuunnitelmat puuhuonekalut empire -tyylinen sisustusideoita tarvikkeet kultainen kattokruunu empire -tyylinen sisustusideoita nahka puutuoli

Elä kuin kuningatar

empire -tyylinen sisustusideoita tuoli peili meikkikaappi

Upeasti sisustettu

empire -tyylinen sisustusideoita seinäsuunnittelu upea

Pieni isoisän kello ja kynttilänjalka mustasta marmorista ja messingistä

empire -tyyliset huonekalutarvikkeet sisustusideoita empire -tyylisten huonekalujen sisustusideoita puukalusteiden sisustusideoita empire -tyyliset huonekalut sisustusideoita kylpyhuoneen kalusteet empire -tyylisten huonekalujen sisustusideoita aito puukalusteiden penkki empire -tyyliset huonekalut sisustusideoita puukalusteet empire -tyylisten huonekalujen sisustusideoita puukalusteiden penkki empire -tyyliset huonekalut sisustusideoita puukalusteet sohvapöytä pyöreä empire -tyyliset huonekalut sisustusideat puuhuonekalut deco -ideat koristeet empire -tyylisten huonekalujen sisustusideoita puukalusteiden ruokapöytä empire-tyylinen-huonekalut-sisustus-ideoita-puukalusteet-lipasto empire -tyylisten huonekalujen sisustusideoita puukalusteiden kattokruunu kynttilöillä empire -tyyliset huonekalut sisustusideoita puukalusteet upea muotoilu empire -tyyliset huonekalut sisustusideoita puukalusteet pyöreä pöytä kulta empire -tyyliset huonekalut sisustusideoita puukalusteet makuuhuone empire -tyyliset huonekalut sisustusideoita puukalustepöytä empire huonekalujen sisustusideoita puukalusteiden kello empire huonekalut sisustusideoita puukalusteet esittely puinen lipasto empire huonekalut sisustusideoita puutuolit antiikkihuonekalut empire huonekalut sisustusideoita makuuhuoneen huonekalut empire huonekalut sisustusideoita työpöytä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80