Erittäin luovia asumisideoita Romanian asunnossa

 eläviä ideoita olohuoneen suunnittelu keittiö

Käytännön ideoita elämään

Yksi aihe, jota rakastamme Freshideenissä, ovat huoneistot, jotka suunnittelijat sisustavat itselleen. Juuri tästä tämän päivän artikkelista on kyse. Cristina Bordoiu on kotoisin Romaniasta, hän on suunnittelija ja antoi maailmalle vilauksen upeasta asunnostaan.

Luonteenomaista on muun muassa hänen rakkautensa pyöräilyyn ja luontoon, jotka ovat selvästi esillä tässä.

Hän itse sanoo nähneensä kerran polkupyörän, joka oli integroitu kylpyammeeseen. Hän piti sitä hienona ja päätti tehdä jotain sellaista eräänä päivänä. Paras vaihtoehto on osoittautunut suunnittelemalla oma asunto Aradin pikkukaupunkiin, josta löydät upean asuntosi Eläviä ideoita.

Pienen asunnon älykäs sisustus

olohuone tv kaappi matto pöytä

Värivalikoimassa rakkaus äiti luontoon tulee omakseen. Kaikki tehtiin luonnollisella beigellä. Myös punertavaa ja vihreää on sekoitettu näihin sisustusideoihin.

Kompakti ja mukava

olohuone olohuone tv -kaappi vihreä sohva

Huoneistossa on vain 40 neliömetriä. Kaikki seinät on poistettu ja kaikki on yhdistetty yhteen asuntoon. Oli järkevää erottaa koko asia eri suunnittelumenetelmillä. Vain kylpyhuone erotettiin lopulta muusta huoneesta.

Kaappi peilillä

olohuoneen olohuoneen kaapin sisustusideoita

Sisäänkäyntialueella on peili. Vaatehuone on todella piilotettu sen taakse. Muu tila on jaettu yhdensuuntaisiin pintoihin. Huoneen keskiosassa on vierashuone. Toisella puolella se oli merkitty keittiölaitteilla ja toisella – läpinäkyvillä liikkuvilla hyllyillä.

Käytännön ideoita elämään

oloideat olohuoneen suunnittelu olohuone

Sieltä voit katsoa makuuhuoneeseen. Tämä sijaitsee verkonmuotoisen seinäyksikön toisella puolella.

Integroi työpaikka

eläviä ideoita makuuhuoneen sängyn säilytystila

Makuuhuoneessa on tilaa paitsi parivuoteelle myös työpaikalle. Tämä elävä idea toimii erittäin hyvin rajoitetuilla alueilla. Seinässä oli myös eräänlainen esiliina. Nämä suojaavat niitä lialta.

Mutta katsotaanpa työpaikkaa uudelleen lähemmin! Se sisältää kelluvat hyllyt ja riippuvalaisimen. Se täyttää myös työtason tehtävän.

Keltaiset tuolit luovat visuaalista kiinnostusta

eläviä ideoita keltaisia ​​tuoleja deco -ideoita

Toimivuus

eläviä ideoita hyllyjärjestelmä sänky varastohuone sohva

Christina ajatteli myös todennäköisyyttä, että jossain vaiheessa hän saattaa haluta luoda hieman enemmän yksityisyyttä makuuhuoneeseen luovien elämisen ideoiden avulla. Siksi hän ripusti verhoja punertavalla värillä. Tämän voi sitten vetää pois tai venyttää.

Aseta keittiö

elävät ideat keittiö työtaso keittiö takaseinä

Keittiö ei myöskään ole kovin suuri ja hyvin kapea. Pöytä on jätetty keittiösaaren hyväksi.

Varasto pesualtaan alla

koti ideoita pesuallas pyörä peili

Mitä pidät Christinan sisustuksesta? Haluatko sisällyttää yhden tai useamman ideasi kotiisi??