Feng Shui -kalusteet ZEN -tunnelmaan kotona

aasialainen tyyli feng shui sisustus kylpyhuone buddha seinäkoriste

Feng Shui -kalusteet – harmoniaa ja positiivista energiaa kotona

Kodin tunnelman harmonisointi ylittää huonekalujen mukauttamisen verhoihin. Kyse on paljon enemmän tasapainon saavuttamisesta kolmen niin kutsutun “näkymätön” voiman välillä. Feng Shui -mestarit uskovat, että kyse on maailmankaikkeudesta, maasta ja ihmisestä.

Kun kaikki nämä saavuttavat tasapainon, tunnet itsesi latautuneena uusilla voimilla yhä uudelleen kehon, mielen ja sielun tasolla.

Uskoitpa luonnon parantaviin voimiin tai et, et voi kieltää yksinkertaista kauneutta, joka syntyy, kun ammut inspiraatiota zen -polulta.

Tyylikäs muotoilu ZEN -tunnelmaan kotona

Olet varmasti nähnyt paljon sisustusvinkkejä verkkosivustollamme. Huomaat, että sininen väri on tärkeä rooli tässä. Olohuoneen pienillä säätöillä, kuten huonekalujen asennon muuttamisella tai hieman vihreän sängyn vieressä, ei aina ole välitöntä vaikutusta. Mutta pitkällä aikavälillä tämä on varma tapa päästä lähemmäksi sisäistä rauhaa.

Bambu on myös keskeinen rooli ZEN -taiteessa. Tätä joustavaa materiaalia voidaan käyttää tekstuurin lisäämiseen yleiseen suunnitteluun

Feng Shuin sisustusideoita zen vapaasti seisova kylpyamme puulattia soraa

Kylpyhuoneen zen -malleihin kuuluu orkideoita kukkaruukkuihin ja tyylikkäästi maalattuja taideteoksia. Muita koristeita voivat olla Buddhan veistokset, parantavat kiteet ja pellava. Tämä on tietysti vain lyhyt luettelo ehdotuksista, mutta omien etujen tutkiminen on tärkein osa hengellistä elämäntapaa. Sitten he vievät sinut matkalle sisäiseen rauhaan.

Pääpaino on rentoutumisessa ja harmoniassa

Feng Shui -kalusteiden makuuhuone -ideoita sängyn seinän suunnitteluun

Etkö halua ottaa omaa kuntosalia? Entä huone meditaatioon? Tällaisten tilojen ei tarvitse olla erityisen hienoja, mutta ne voivat toimia pakopaikana päivän joogaharjoituksille.

Suunnittele kuntosali Feng Shui -ohjeiden mukaan

Feng Shui -seinän sisustussuunnittelu buddha -patsaan seinätarra

Luonnonpuiset ikkunanpuitteet ovat ihanteellisia ZEN -huoneistoihin. Ne tuovat positiivisen energian maasta kotiimme. Osallistut myös sisustuksen yksinkertaiseen suunnitteluun.

Ideoita Feng Shui -huoneeseen

Feng Shui -kalusteiden makuuhuone -ideoita sänkyverho -ideoita

Puisia liukuovia, kuten edellä kylpyhuoneeseen asennetut liukuovet, löytyy monista ZEN -kodeista. Tässä japanilaistyylisessä makuuhuoneessa ei ole metallirakenteita. Nämä voivat tuntua ankarilta paikoissa, joissa kyse on enemmän tunteista kuin estetiikasta.

Kaappi liukuovilla säästää tilaa

aasialainen tyyli feng shui sisustusideoita zen

Sisäpuutarhat, koilammet ja meditaatiotasot ovat paljon yleisempiä ZEN -kodeissa. Etkö halua kävellä tällaisessa ilmapiirissä??

aasialainen tyyli japanilainen puutarha feng shui sisustus

Feng Shui -kalusteiden osalta on tärkeää vähentää ulkoisten vaikutusten seurauksia asuinalueellamme. Tätä varten sinun pitäisi etsiä tapoja, joilla voit kaunistaa kotiasi minimaalisella materiaalinkulutuksella.

Zen -kylpyhuone

Feng Shui kylpyhuoneen puiset seinälaatat harmoniassa

Matala sänky on tyypillisesti aasialainen

matala sänky Feng Shui makuuhuone puu vaatekaappi

Seinätaide on pakollinen ZEN -kodeissa. Näin harjoitat minimalismia, ja siksi kotona ei saa olla liikaa koristeita.

Tämänkaltaiset seinämaalaukset ovat loistava tapa palvella kahta koristeellista tarkoitusta. Ne vapauttavat itsensä tyhjiltä alueilta ja säilyttävät minimalistisen ilmeen

Feng Shui -olohuone -ideoita seinämaali vihreä valokuvataustakuva

Tämä keltainen ja valkoinen kylpyhuone on hyvä esimerkki siitä, kuinka modernit ja zen -mallit voivat tulla yhdeksi. Tämä sekoitus luo erittäin houkuttelevan ilmeen, ajattomuuden tunteen, joka säilyttää sen eleganssin.

 Vapaasti seisova kylpyamme on trendikäs

vapaasti seisova kylpyamme feng shui -ideoita seinämaali keltainen

Kaakkois -Aasia tunnetaan maailmanlaajuisesti henkisenä keskuksena. Alla olevan kuvan talo voisi olla Indonesiassa tai Thaimaassa. Joten voit nähdä, kuinka suunnitella takapiha, jotta se näyttää koristeellisemmalta.

Inspiraatiota Aasiasta

aasialainen tyyli japanilainen puutarha puutarha lampi allas