Hygge -elämäntapa on edelleen trendikäs: 6 ideaa kodikkuuden lisäämiseksi

Olet luultavasti kuullut Hyggestä (lausutaan Hue-gah), tanskalaisesta elämäntyylistä, joka ilmentää kodikkuutta ja kaikenlaisia ​​asioita, jotka saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi. Se on taidetta elää tietoisesti ja lämpimästi ja yksinkertaisesti nauttia jokapäiväisestä elämästä.

Tiedätte tämän niin sanotun hygge-tunteen?

Hygge trendi kissakirja teetä ideoita lisää kodikkuutta

Tanskalaiset loivat Hyggen konseptina ja elämäntapana 1700 -luvulla, ja se on nyt olennainen osa heidän sisustustaan. Tanskalainen elämänfilosofia on tullut niin laajalle levinneeksi, että siitä on tulossa yhä suositumpi kaikkialla maailmassa. Hygge ei ole enää vain käsite, vaan vilkas elävä suuntaus, joka on myös ajankohtainen vuonna 2020. Tässä mielessä haluamme sukeltaa syvälle aiheeseen ja luetella joitain hygge -sisustuksen tärkeimpiä ominaisuuksia. Seuraavien vinkkien avulla voit antaa kodillesi lisää viihtyisyyttä ja mukavuutta ja tunnet olosi mukavammaksi omissa neljässä seinässäsi. Ja se on erittäin tärkeää varsinkin nyt, koska meidän kaikkien pitäisi olla kotona viikkoja Covid-19-pandemian vuoksi.

Hygge -trendiset kodin lisävarusteet Ideoita kodikkuuteen

Live -hygieeninen esitys

Hygie -tyylin pääidea on luoda rauhallinen, rauhallinen ja viihtyisä tila. Sotku voi aiheuttaa stressiä, mikä on tanskalaisen elämäntavan rauhoittavan ja onnellisen luonteen vastakohta. Vaikka hygge on käsite, joka liittyy yleisesti talveen, sitä voi itse asiassa nauttia ympäri vuoden.

Hygge -trendin neulominen harrastuksena Ideoita lisää mukavuutta

Hygge on skandinaavinen elämäntapa, joka huokuu lämpöä ja rauhallisuutta. Se juhlii terveyttä ja onnea, ja on monia erilaisia ​​tapoja saavuttaa tämä hygge -tunne. Tässä on joitain tapoja sisällyttää tanskalainen käsite elämäntyyliisi:

  • Ympäröi itsesi ystävien ja perheen kanssa
  • Nauti arjesta
  • Ole läsnä ja ole kiitollinen
  • Pysy sängyssä tunnin pidempään
  • Grilli ulkona tai parvekkeella
  • Varaa aikaa Uudelleenkäyttö ja kierrätys
  • Ota uusi harrastus
  • Vähentää tehokkaasti stressiä
  • Lue hyvä kirja

Seuraa hygge -trendiä

Käytä neutraaleja värejä

Hygge -asunnon sisustusvärit luovat harmonian ja rauhan ilmapiirin. Neutraali väripaletti on tärkeä, jos haluat luoda rentouttavan tunnelman. Pastellivärien, kuten pehmeän harmaan, ruskean ja kermanväristen värien käyttö luo kotona rauhallisen ja mukavan ilmapiirin.

Hygge -makuuhuoneen trendi -ideoita lisää kodikkuutta

Luo rentoutumiskulma

Viihtyisyys on avain hygge -trendiin. Kotitarvikkeiden, kuten pörröisten tyynyjen ja pehmeiden peittojen, avulla tavoite on helppo saavuttaa. Luo viihtyisiä rentoutumiskulmia, joissa voit lukea kirjaa tai nauttia kupin teetä. Ikkuna- tai keinutuoli on täydellinen tähän.

Hygge -trendi kodikas rentoutumiskulman viihtyisyys

sytyttää kynttilöitä

Mikä tulee ensimmäisenä mieleen, kun ajattelet kynttilöitä? Ehkä se on romanttinen illallinen, rentouttava kylpyamme tai rento iltapäivä kirja kädessä? Kaikki nämä asiat sisältävät hygge -elämäntapaa. Kynttilöiden lisäksi tarjolla on myös erilaisia ​​kodin lisävarusteita, jotka takaavat mukavuuden ja läheisyyden ja jotka voidaan täydellisesti yhdistää skandinaaviseen hygge -trendiin. Juuri tällaisia ​​kodin lisävarusteita löytyy täältä verkkokaupasta 2-kukka voima.

Hygge -kodin lisävarusteiden kynttiläideoita lisää kodikkuutta

Istu mukavasti takan ympärillä

Kyykky tulen ympärillä, olipa se ulkona tai sisällä, on tärkeä osa tanskalaista sisustusta. Se on täydellinen aika keskustella ystävien ja sukulaisten kanssa ja olla kiitollinen elämästä. Siksi takka on olennainen osa hygge -sisustusta. Se edustaa lämpöä ja yhdessäoloa ja on hauskinta, kun nautit takasta rakkaidesi kanssa.

Hygge -elämäntapa on edelleen trendikäs. Ideoita kodikkuuteen

Lisää tekstuuri

Rakenne ei todellakaan ole ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun ajattelet kodikasta hygge -laitosta. Tekstuurin tuominen asuintilaasi on kuitenkin loistava tapa lisätä monipuolisuutta muuten minimalistiseen muotoiluun. Voit tehdä tämän yhdistämällä lämpimiä, luonnollisia materiaaleja, kuten puuta ja villaa.

Hygge -trendi -ideoita lisää kodikkuutta

Kylpyhuone, jossa on spa -tunnelma

Muuta kylpyhuoneesi rentouttavaksi pakopaikaksi. Kylpyhuoneen tulisi olla paikka, jossa voit levätä ja virkistyä. Ajattele tapoja lisätä ylimääräistä tallennustilaa välttääksesi ei -toivottua sotkua. Kynttilät, kaikenlaiset koriste -esineet ja pörröinen kylpytakki ovat välttämättömiä kylpytuotteita.

Näiden vinkkien avulla voit tehdä kodistasi entistä mukavamman. Nauti arjen pienistä asioista ja elä hygieenistä elämää, mitä se sinulle merkitsee!

Hygge -kylpyhuoneen trendi -ideoita lisää kodikkuutta